Відгуки покупців про Портупея гартер Еко-Шкіра Premium жіноча Чорна L №129
- Олександра З***Відгук від покупця. Продавець: HARNESS. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Все подобається
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: HARNESS. Розмір: S. Колір: Чорний
Після замовлення звязались, допомогли підібрати розмір. все чітко, лаконічно і без зайвого
Якість товару хороша. можу рекомендувати )- Переваги:
- все чітку у вказані терміни, якість відповідає заявленій. все гуд
- АннаВідгук від покупця. Продавець: HARNESS. Розмір: XS. Колір: Чорний
Портупея дуже хорошої якості. Я сама підбирала розмір і вона вийшла впритик тому вирішила повернути. Продавець без ніяких запитань сказала, що звичайно можна повернути. Я була шокована ситуацією, що продавець гроші скинули на карту, а товар я ще не відправила. Ще й сказали що доставку назад вони теж оплатять. Чесно не очікувала такого сервісу - просто на висоті!!! В результаті чоловіку портупея на мні дуже сподобалась і ми залишили її, гроші звичайно відправили назад.
Дуже дякую! Сервіс чудовий!- Переваги:
- Товар хороший, а відношення до клієнтів ще краще.
- Марина Н***Відгук від покупця. Продавець: HARNESS. Розмір: S. Колір: Чорний
Получила заказ, мне понравилось, хорошое качество, мне помогли выбрать размер. Спасибо)
- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: HARNESS. Розмір: S. Колір: Чорний
Все дуже сподобалось
- Переваги:
- Якiснi матрiали
Відповідає
- Yaroslav K***Відгук від покупця. Продавець: HARNESS. Розмір: XS. Колір: Чорний
- Переваги:
- Дівчинці сподобалось
- Недоліки:
- нема
- NOVA H***
Спасибо за ваш отзыв!)
- Наталя Ф***Відгук від покупця. Продавець: HARNESS. Розмір: XS. Колір: Чорний
Замовляла портупею, все отримала швидко, розмір підійшов ідеально, якість супер, все сподобалося! Дякую!
- Корчак А***Відгук від покупця. Продавець: HARNESS. Розмір: XS. Колір: Чорний
Портупея очень красивая и качественная, при заказе перезвонили и уточнили размеры.
- Недоліки:
- Было бы приятнее если она была как то лучше упакована, а не просто в пакете новой почты.
- NOVA H***
Спасибо за отзыв и ваше пожелание!