- Светлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Спасибо,всем довольна.
- Недоліки:
Дякуємо за позитивний відгук, раді, що ви задоволені покупкою!
- Миша П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Хорошая скакалка если вы взяли её для домашнего использования , не професиональный спортсмен .
- Переваги:
- За такие деньги надо брать и прыгать
- Недоліки:
- Думаю если вы хотите этим заниматься серьезно то надо брать что то по дороже
Дякуємо за позитивний відгук, раді, що вам сподобався наш товар!
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Гарна скакалка
- Юрий Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
За свои деньги неплохая скакалка .
- Переваги:
- Наличие подшипников возможность утяжелить ручки
- Недоліки:
- Не обнаружил
- КонстантинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Хорошая скакалка. На 1.83 норм.
- Еліна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Блакитний
Скакалка зручна, якісна. Чудовий колір та круто, що можна підкоригувати довжину. Єдине, будьте обережні, коли закручуєте кришечки на ручках після цієї маніпуляції. Бо можна не докрутити, та при тренуванні кришечка просто вилетить, але на сам функціонал це не вплине)
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Отличная скакалка. Рост где-то 182,подходит, не запутывается. Спасибо.
- Артур К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Блакитний
Доброго дня!
Дякуємо за високу оцінку, раді, що вам сподобався наш товар!
- Artur K***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Блакитний
Доброго дня!
Дякуємо за високу оцінку, раді, що вам сподобався наш товар!
- Сабіна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Пользуюсь уже месяц. Отличная скакалка.
Свою функцию выполняет.
Для роста 170 см отлично!- Представник постачальника
Добрый день!
Благодарим за положительный отзыв, рады, что вам понравился наш товар!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Чудовий девайс для новачка.
Доброго дня!
Дякуємо за позитивний відгук, раді, що вам сподобався наш товар!
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Расстроен покупкой, если бы можно было бы - не покупал.
- Переваги:
- Обычная скакалка с подшипником в ручке
- Недоліки:
- Довольно короткая, у меня рост 182, впритык. Внизу постоянно скручивается, хоть распрямляй, хоть не распрямляй.
Добрый день! Благодарим за ваш отзыв!
В линейке ТМ LiveUp есть широкий выбор скакалок на любой запрос, если вам необходима консультация, наши менеджеры с удовольствием вас проконсультируют! - Представник постачальника
Для того, чтобы правильно подобрать длину скакалки по росту, необходимо замерить расстояние от ступни до пояса и от ступни до подмышек. В сложенном состоянии длина скакалки без ручек должна доходить до пояса, а ручки до подмышек.
- Динник Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Звичайна скакалка. Ціна, якість.
Дякуємо за відгук!
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
- Переваги:
- Всё хорошо кроме подшипников
- Недоліки:
- Подшипники не очень
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
хорошая скакалка, цена-качество
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Хорошая скакалка, на рост 170 см впритык, больше не удлиняется, для занятий отличная))
- Дима
Как регулировать ее длину ?
- Елена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Очень довольна покупкой. Рост 168, поэтому сразу по рекомендации из комментариев раскрутила ручку и убрала где-то 7-8 см и закрепила зажимом. Отрезать не стала. Просто оставила в рукоятке.
- Переваги:
- Можно уменьшить длину, удобные рукоятки. Прыгать сплошное удовольствие)
- Леся С***
підскажі будь ласка, як ви відкрутили ручку? та ж проблема, для мого росту занадто довга. дякую!
Добрый день!
Благодарим за положительный отзыв, рады что вам понравился наш товар!
- Тимур М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Скакалка, как скакалка, ручки удобные, регулировка не сложная, на рост 186 даже немного уменьшал длину, рекомендую купить и держать тело в тонусе
- Переваги:
- Удобно, Регулируется, Цвет, Компактность
- Недоліки:
- Антон Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Тут писали, что не могут регулировать длину или ломается крышка на ручках (видимо ломают защелки).
Внимание, на крышках есть защелки. Но они прокручиваются немного и крышка легко открывается вверх.
Кстати действительно отличная скакалка за свою цену- Переваги:
- Отличное качество материалов, хорошие прорезиненные ручки, красивый цвет, удобная регулировка длины
- Недоліки:
- Их нет
- ТанькаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Шнур немного длинноват(я не смогла открыть крышку что бы укоротить, поэтому просто сделала узелок возле ручки) больно бьёт(но синяков нет)
- Переваги:
- 3мес на асфальте не стёрлась, длинная(скорее плюс для высоких)
- Недоліки:
- Не могу открыть крышку что бы укоротить
- Николай
Крышку просто нужно прокрутить (за часовой стрелкой), а не вверх подымать)
- Никита Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Явно для любителей пожжоще
- Переваги:
- Обычная скакалка
- Недоліки:
- Если на скоростях шнур врежется в тело,то синяк гарантирован.Особенно больно по спине
- Никита Р***
UPD:
Определенно не советую брать эту скакалку.После удара по телу оставляет помимо будущего синяка ещё и импульс боли.
Брать только на свой страх и риск.
Крышки которые находятся и закрепляют рукоять скакалки после первого вытаскивания (что бы отрегулировать длинну) больше нельзя всунуть обратно,будут выпадать. - Евгений Б***
Вы первый раз в жизни скакалкой пользуетесь?)
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
- Богдан М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Скакалка отличная, изменить длину шнура возможно открыв дно ручки и изменив место зажима шнура.
- Переваги:
- Подшипники благодаря которым шнур не путается / Возможность регулировки длины скакалки.
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Рекомендую... За свою цену классная
- Переваги:
- Удобная, скоростная, хорошее качество
- Недоліки:
- Пока их нет, появятся сообщу ✌️
- Аліна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Якісна, зручна. Для росту 164 не підійде. А от чоловіку 186 - підійшла ідеально.
Рекомедую.- Переваги:
- Для високого зросту
- Недоліки:
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Хорошая скакалка, на мой рост 1.7 подошла хорошо, но с подкатом в один оборот на рукоятке. Ее планирую утяжелить в ручках рисом.
В первые доставка не только порадовала, но и удивила. Заказала 28.06.20 в 23:09 а забрала уже 29.06.20 в 17:00- Переваги:
- Качество товара.
- Недоліки:
- Пока нет.
- Жевлак И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
на рост 190см идеально подошла
- Переваги:
- хорошее качество
- Недоліки:
- не наблюдала
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Блакитний
дешево и не сердито
- Переваги:
- нету
- Недоліки:
- очень большая память у шнура, если укоротить - перестает вращаться шнур в подшипниках, закручивается
- Христина
спочатку я підняла підшипник і залишила шнур в ручці. було так само.
а потім я обрізала шнур і все стало прокручуватись добре.
- СнежанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Блакитний
За свою цену отличная скакалка. Ручки удобные- прорезиненные, довольно длинная, но длина регулируется.
- Недоліки:
- Яхшинян В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Хорошая, обычная скакалка.Мой рост 163,для меня длинная,но укоротить пока не знаю как
- Переваги:
- Нормальна
- Недоліки:
- Не скажу,что скоростная,не смогла найти место,где можно открыть и укоротить под свой рост
- Кость В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Обычная скакалка « скоростная »за счёт подшипников в ручке . У меня на 2 день вылетел подшипник (Прыгал по 1000 раз )
- Спіжовий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Брав, для регулярних вправ. Поки що ціла. Займаюсь регулярно. Підійде людині від 185 см. зросту і вище.
- Переваги:
- Ціна. На підшипниках. Ручки добре тримати, не вислизають.
- Недоліки:
- Має пам'ять на скручування.
- Михаил Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Добрый вечер!
Подскажите пожалуйста, как можно укоротить длину шнура? - Люда К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Жовтогарячий