- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Файний засіб.. користуюся таким вдома.. таким самим користується компанія у якій працюю.. тож як мінімум три десятки людей задоволенні ним.. ;)
якщо ліньки читати інструкцію, то дам три поради:
1. Наносити на серветку засіб
2. За раз на серветку наносити два - три пшики, і не пшиком більше..
3. Мити серветку одразу після користування і не юзати її більше ніж на одному моніторі за раз (витер, поправ, висушив, треш наступний) якими вони чистими не здавалися.- Переваги:
- Чудово очищує, непоганого розміру серветка
- Недоліки:
- Треба читати інструкцію та дотримуватися її, щоб потім півдня не витирати надлишок засобу з екрану
Представитель компанииГарні поради. Багато користувачів не звикли до гелю та до того факту що його потрібно набагато менше ніж звичайної рідини
- Андрей
шановний! ви пишите елементарні речі по роботі з очисниками моніторів,які всі знають. Хоча на цьому наборі взагалі інструкцію по споживанню не було написано. і я згоден з іншими споживачами, що цей гель дійсно добре вичищає глянцеві та скляні поверхні, а от з матовими не склалось.
- МихаилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Что еще надо?
- Переваги:
- Отлично чистит, разводов не оставляет.
- Недоліки:
- Не годится в качестве заправки для борща ;)
- Иван Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
зачем платить дороже?
правильно не зачем...
нормальный дизайн, нормально очищает и экраны и мониторы и дисплеи и не дорого, более подробно я все рассказал в моем видеоотзыве #МояРаспаковка- Переваги:
- классно очищает
- игорь л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Внезапно!нормальное средство для очистки!!!
- Переваги:
- Чтобы не было разводов надо средства не большое количество применять.и вытерать пока оно не вытрется,оно не испаряется. Короче не для ленивых,пардон))
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купила чисто из любопытства, чтобы узнать чем отличается это средство от специальных салфеток. И пришла в восторг. Разводов после себя не оставляет, убирает жирные следы на экране планшета и на корпусе. На мониторе компьютера и на экране телевизора чистит быстро, без разводов, достаточно быстро высыхает после протирки специальной салфеткой.
После первого же применения статистичность монитора и экрана телевизора улучшилась. Пыль не садится так как без применения этого средства. Стало приятнее смотреть телевизор и от экрана монитора компьютера не устают глаза, так как все идеально чисто и не вызывает напряга глаз при читке, а работаю я за ним иногда сутками напролет.
Однозначно рекомендую и буду покупать еще по мере использования. Хотя, судя по расходу, это будет не скоро, так как экономно расходуется содержимое флакона.
Респект изобретателям и производителям.- Переваги:
- Отличное средство и для монитора и для планшета. Первое испытание прошло на ура. После того ни на монитор, ни на экран планшета пыль так не садится как раньше и следы от пальцев рук не такие липкие как без него. Можно потом протирать обыкновенной бумажной салфеткой очень легко.
- Недоліки:
- Не наблюдаются
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Со своей задачей чистящий набор справляется на 100%.
- Переваги:
- Отличный чистящий набор за свои деньги. Легко очищает, никаких разводов.
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное качество. Экраны телевизора, ноутбука, планшета просто блестят.
- Переваги:
- За эту цену самое лучшое средство
- Ятусевич Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупкой доволен, рекомендую
- НиколайВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Справляется с задачей на 5
- Переваги:
- Цена Качество
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
всім подобається, раніше користувався набором 3 в 1 на 100мл, вирішив купити цей набір, тут вже 150мл, і ціна дорожча всього на 5грн. Всім задвоолений, Color Way для мене завжди був на висоті, в сторону інших засобів навіть не дивлюсь і не розглядаю. Дякую!
Побажання: хотілося б щоб місткість була більшою, і можна б було купити, окремо засіб, без ганчірки і супутніх засобів, за нижчою ціною.
Дякую, усім задоволений на 100%.- Переваги:
- Ціна, якість, вистачає на довго, приємний не різкий запах, чимось нагадує шампунь чи легкий дезодорант
- ОлегПродавець: Rozetka
Очень хороший наборчик. Отчищает любые пятна. Недавно оттер им суперклей который случайно пролил на телефон.
- Переваги:
- Много жидкости. Классная тряпка. Хорошая цена
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Работает норм. Но нужно тщательно натирать сухой тряпкой, чтоб не остались разводы. Жиры убирает прекрасно. Одинаково хорошо работает как с глянцевой поверхностью (телефон), так и с матовой (телевизор). Телевизор весь был в следах от маленьких ручек (непослушные такие у нас есть ручки), без средства вообще не убирались. Тут все элементарно, главное тщательно наполировать сухой фиброй.
Представник постачальникаДмитре, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!
- тарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Монік 32 матовий, сорветкою що в комплекті тільки розводи , якщо взяти фібру і більшу то гуд
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все отлично, товар пришел быстро
Представник постачальникаВітаємо, Олено! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий засіб. Не лишає розводів, головне використовувати засобу зовсім трішки, тоді все ок)
Рекомендую.
Представник постачальникаДоброго дня, Оксано! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
покупкой доволен
- Переваги:
- Свои функции выполняет ,В комплекте с тряпочкой.что не может не радовать,
- Дарія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший засіб, у меня вийшло без розводів і на матовому екрані (у відгуках писали, ніби гель підходить тільки для глянцевих).
Мені підійшло, все гарно. - Максим Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отлично вытирает экран Macbook. Немного нанесите средство на тряпочку и протрите проблемные места. После этого чистой стороной тряпочки трите не прилагая усилий все легко и просто вытрется.
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не первый раз заказываю это средство, очень доволен. Советую к покупке.
- Переваги:
- Со своими задачами справляется на ура; Цена
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрый день, Сергей! Благодарим за отзыв и за выбор продукции ColorWay! Пользуйтесь с удовольствием!
- Виктор Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное средство.Тряпочка очень мягкая.
- Переваги:
- Отличное средство. Уважаю продукцию этой Т.М.
- Недоліки:
- Нету.
- Виктор К***Продавець: Rozetka
Отличное чистящее средство для любых мониторов и ТВ,подходит для матовых и глянцевых экранов!Всем рекомендую!
- Переваги:
- На 100% выполняет свою функцию!
- Влад Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное качество
- Переваги:
- Много
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
За счет своей гелеобразной консистенции удобно чистить вертикальные поверхности. Пшикаете - жидкость не стекает вниз, где она может попасть под нижнюю рамку. Тряпочкой (идет в комплекте) протер - и красота.
- Переваги:
- Чистит хорошо.
- Недоліки:
- Сейчас нет, время покажет.
- Діма К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальний товар за свою ціну.
- Переваги:
- Ефективний на будь-якому екрані.
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное чистящее средство, пользуюсь 2 месяца но даже не видно расхода геля... Думаю на пару лет точно хватит. Очень компактное.
- Переваги:
- Хорошо удаляет загрязнения, разводов нету.
- Недоліки:
- Не обнаружил
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший засіб, виконує свою функцію.
Представник постачальникаДоброго дня, Ігорю! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: thm
Супер рекомендую
- Переваги:
- Велика баночка
- Шаблій А***Відгук від покупця. Продавець: DSW Systems
Ок
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное средство для очистки экранов и других похожих поверхностей.
- Переваги:
- Качество, цена.
- Недоліки:
- Отсутствуют.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Маргарита Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший засіб, вистачає на довго.
- Переваги:
- Не залишає розводів, гарно справляється із забрудненнями
- Недоліки:
- Не помітила
Представник постачальникаДоброго дня, Маргарито! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Наталя К***Відгук від покупця. Продавець: BigSmile
флакона вистачить надовго для декількох девайсів, чудово відмиває екрани ноутів і навіть окуляри
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Повністю задоволена покупкою. Добре очистив і жир, і бруд, і слину)
Представник постачальникаВітаємо, Юліє! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- Тестов В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер
- Переваги:
- Користуюсь не перштй раз
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Володимире! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Дар'я Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудово чистить будь-які монітори
- Переваги:
- Картинка стала значно чистішою на екрані
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Дар'я! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Ярослав Щ***Продавець: Rozetka
Спасибо за идеальное средство для чистки техники. Много перепробовал средств но это одно из лучших!!! Огромное спасибо! Буду заказывать ещё
Представник постачальникаДоброго дня, Ярославе! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Ярослав А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую Розетці за швидку доставку! Товар якісно упакували, зручно, що в упаковці є мікрофібра. Після протирання екрану та клавіатури не залишається розводів та неприємних запахів. Давно користуюсь продукцією Color Way, все якісно та надійно.
- Переваги:
- Ціна, якість, наявність мікрофібри
- Недоліки:
- Поки не помітив
Представник постачальникаВітаємо, Ярославе! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обраєте товари нашого бренду знов і знов)