- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Вже 3 таку купую , найкраща овочечистка ,2 попередні відпрацювали кожна по 5-6 років
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо вам за відгук та довіру до нашої продукції. Нам дуже приємно, що овочечистка служить вам роками і залишається улюбленою на кухні. Бажаємо, щоб і нова покупка радувала вас так само довго та ефективно!
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Давно придбала овочечисткуTescoma , саме цей бренд надійний, ніж не затуплюється а отже служить дуже дового.... якісний метал. Брала схожі але не не Tescoma і пожалкувала, тупі ножі
Буду купувати ще інші продукти цього бренду- Переваги:
- Не затуплюється
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна!
- Олена Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Суперова овочечистка.Гостра та легка .Зручна,рука не напружується.Рекомендую.
- Переваги:
- Легка та гостра
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олена!
- Наталия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Наши любимые чистилки. У нас их уже две и всё думаем, не мало ли)
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія!
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Купляла такий років 5-6 назад, досі користуюся і досі гостра овочечистка. Купила ще й на дачу! Дуже раджу! Коли брудниться з часом, відмиваю антижиром якимось і вона знову як нова
- Переваги:
- Не тупиться
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Анна!
Дякуємо, що обрали нашу продукцію та залишилися задоволені якістю придбаного товару.
Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців.
Приємних та вдалих Вам покупок:)
- Наталия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Удобная и острая. Берём вторую, одной нам мало
- Переваги:
- Отличная чистилка.
- Недоліки:
- Не заметили
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія!
Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію та залишилися задоволені якістю придбаного товару.
Впевнені, що продукція Tescoma принесе затишок та комфорт у Ваш будинок.
Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців.
Приємних та вдалих Вам покупок!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Якісна річ
- Караіван О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Напевно, найкраща овочечистка в моєму житті) зручна, гостра, не ковзає
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга!
Ваш позитивний відгук – найкраща нагорода для нашої команди. Дуже дякуємо за вашу підтримку!
Впевнені, що продукція Tescoma принесе затишок та комфорт у Ваш будинок.
Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців.
Приємних та вдалих Вам покупок!
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Хороша овочечистка, зручна у використанні, товщина зрізу оптимальна.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
хорошая чистка.... маме понравилась... чистит нормально в руке удобная ))))
- Переваги:
- хорошая
- Недоліки:
- ----
- Гайдай Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
В котрий раз впевнилась Tescoma дуже надійний бренд, дуже висока якість товару різної категорії.
- Переваги:
- Зручна, легко знімає тонкий шар, якісний ніж
- Гліб Б***Відгук від покупця. Продавець: WMC
Свою функцію виконує, гостра і довго не тупиться
- Переваги:
- Гостра
- Диана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Очень довольна покупкой - ожидания оправданы на 100 %. Пользуюсь для чистки моркови - идеально. Картошку, яблоки тоже можно! Шкурка сходит очень тонкая, резать легко! У меня маленькая рука - ручка удобно лежит в ладони!
- Переваги:
- Острое лезвие, тонкие очистки, удобна в пользовании
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: WMC
Лезвие острое, но не удобная форма ручки, очень маленькая
- Недоліки:
- Неудобно пользоваться
- Сергей Я***Відгук від покупця. Продавець: WMC
Замовив в прошлому місяці цю чистилку, доволі зручна та гостра. Побачимо як покаже себе в використані
- Переваги:
- Госта, зручно сидить в руці тримає легка
- Егор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Любимая овощерезка жены. Покупаем вторую, первая потерялась, и жизнь на кухне без этой вещи стала труднее. Овощи чистит на 5 , картофель, свекла. Превосходно шинкует капусту. Жена рекомендует.
- Переваги:
- Острое лезвие, не тупится, удобная ручка
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Егор ! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію . Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Впевнені, що продукція Tescoma принесе затишок та комфорт у Ваш будинок. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Овощечистка хорошего качества.
Чистит овощи тонко.- Переваги:
- Острое лезвие.
Представник постачальникаДоброго дня, Олена ! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію . Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Впевнені, що продукція Tescoma принесе затишок та комфорт у Ваш будинок. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!
- Анастасия У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Tescoma как всегда хорошего качества
- Переваги:
- хорошо и тонко чистит
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасія ! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію . Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Впевнені, що продукція Tescoma принесе затишок та комфорт у Ваш будинок. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: WMC
Отлично, очень довольны.
- Недоліки:
- Нет.
- Псарёв С***Відгук від покупця. Продавець: WMC
Здравствуйте. Стараюсь к выбору всегда подходить максимально скурпулёзно, взвесить все за и против, если есть возможность по тестить. Ведь мы не на столько богаты, чтобы покупать дешёвые вещи.
Не знаю как другим, но у меня эта овощечистка уже вторая. И то, если бы после 8-ми лет успешной эксплуатации, случайно не раздавили, служила бы дальше. По поводу того, что у кого то там проблемы с руками, у меня даже ребёнок с ней легко справляется, так что это проблемы с руками. Рекомендую.- Переваги:
- Хорошо заточен, удобные габаритные размеры
- Гонтаренко А***Відгук від покупця. Продавець: WMC
Чистит и режет сыр отлично, эргономика под очень большим вопросом. Заточка грамотная, в теории любым бруском можно подточить.
- Переваги:
- Цена и острота лезвия.
- Недоліки:
- Эргономика для людей с ооочень большими ладонями.)
- Евгения Д***Відгук від покупця. Продавець: WMC
- Переваги:
- Лучшая овощечистка из всех, которыми пользовались. Лезвие легко скользит и долго остается острым. Очень удобно держать в руке.
- Недоліки:
- Зеленый цвет - сливается с очистками от яблок-огурцов...легко случайно выбросить))
- Анна Л***Продавець: WMC
Подскажите, лезвие прямое (плоское) или с мелкими зазубринками волной?
- Переваги:
- Вопрос по лезвию
- WMC
Прямое (плоское)
- Анастасия С***Продавець: WMC
Лезвие отличное, пользовалась с удовольствием более 5 лет, до сих пор все отлично чистит. Ушком выковыривать глазки не очень удобно в картошке. И после 3 лет сломался упор для лезвия, вставляла спичку. А так оказалась гораздо лучше более дорогих, которые покупала на замену.
- Переваги:
- лезвие хорошее, цена
- Недоліки:
- пластиковое ушко, недолговечный пластик