Відгуки покупців про Матрац Honey/Хані Yellow (MatroLuxe (Матролюкс)) 90х200 см 161106_11

Код:  178019129
Оцінка користувачів 4.33/5
  • Відгуки про товар продавця Guarneri
  • Vladimir
    Відгук від покупця. Продавець: Guarneri. Популярні розміри: 140x190

Приятная ткань. Одна сторона более жесткая вторая помягче. Верхний слой матраса мягкий но не проваливается. Полежал один день если будут проблемы, обновлю отзыв.

Переваги:
    Приятная ткань. Одна сторона более жесткая вторая помягче. Верхний слой матраса мягкий но притом не проваливаешся.
  • Владислав З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 22

Написано, что жёсткость 3/4, как и на монике, но по факту он очень жесткий. Не рекомендую.

Недоліки:
    Очень жесткий, хотя указано 3/4.
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за ваш Відгук. Іноді треба час, щоб звинкути, якщо все одно буде зажорстким, можемо порекомендувати топпер, 7см піни. Стовідствотково матрас буде значно м'якішим.
      посилання

• Яков
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x190. Висота: 22

лежу на нем уже 3 недели, пока все хорошо.

• Яков

я написал отзыв, перестаньте меня бить

• Сергей Д***
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 22

Шикарний матрас

Переваги:
    Качество
      Представник бренду

Доброго дня! Дякою за ваш відгук

• Віктор
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x190. Висота: 22

Купував не тут, але цієї ж фірми, не раджу взагалі, моя вага 70-80, дружини 60-70, за рік-півтора провалився геть повністю, навіть "боковий каркас" промявся, спати можна тільки по середині (відсутній провал) і все, спина болить, грошей на інший шкода, т.я. цей має 2 роки..

Переваги:
    Не має
    Недоліки:
    Боковий каркас, але на який ... він потрібен, якщо пружини в спальних місцях просіли бог зна куди.
      Представник бренду

Доброго дня. Дякую, що Ви звернули на це увагу. Нам шкода, що у Вас був поганий досвід. Ми будемо прагнути робити краще. Зауважу що гарантія на цей матрас 24 місяця і ви маєте можливість звернутися по горантії.

• Сергій К***
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 22

#моєрозпакування,

Переваги:
    Якість
  • Сергій Т***
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x200. Висота: 22

Отличный матрас. Но не ясно с какой стороны зима а с какой лето.

Переваги:
    Поддержка спины. Цена.
    Недоліки:
    Не ясно где какая сторона.
    • Сергей Ж***

Посмотрите на шильдик посредине торцевой стороны - там должна быть овечка нарисована