Відгуки покупців про Карта України Адміністративний поділ 65х45 см М 1:2 400 000 ламінований папір (4820114950574)

Оцінка користувачів 5/5
  • Олександр Н***

Гарна карта, як на фото

• Катерина Т***

Гарна і якісна)

• Мак А***

Якісна. Дуже красива.

• Продавець  CКС

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю та естетикою карти. Завжди раді допомогти!

• Юлия П***
    Відгук від покупця. Продавець: CКС

Якість Відправили швидко. Дитина в захваті)) Дякую!

• Продавець  CКС

Відгуки, як Ваш, надихають нас бути кращими.

• Галина Ш***

Гарна, глянцева карта. Дякую продавцю

Доброго дня!
      Велике дякую за ваш відгук! Ми дуже вдячні, що ви обрали наш картографічний магазин для своїх покупок. Ваша підтримка і позитивні відгуки дуже важливі для нас.
      Ми завжди прагнемо надавати вам найкращий сервіс і якісні товари. Раді, що ви задоволені нашою роботою.
      Не забувайте, що ми завжди тут, готові вам допомогти. Будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів. Якщо у вас є будь-які питання чи побажання, не соромтеся звертатися до нас.
      З повагою, Микола та команда СКС.

• Юлия А***
    Відгук від покупця. Продавець: CКС

Замовляла для дитини,якісь класс , швидко відправили. Дитина в захваті.

• Продавець  CКС

Доброго дня! Ми дуже раді, що ви обрали наш картографічний магазин для своїх покупок. Дякуємо за ваш позитивний відгук. Ми завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів. З повагою, Микола та команда СКС.

• Ольга Б***

Гарна карта

Переваги:
    Глянцева, відображено багато населених пунктів.
    • Продавець  CКС

Дякуємо за ваш відгук та вибір нашого магазину СКС. Приємного користування.

• Максим Б***

Качество супер, глянец

• Продавець  CКС

Дякуємо за ваш відгук та вибір нашого магазину СКС. З найкращими побажаннями, Микола! =)

• Вячеслав М***

Отличная карта.

• Продавець  CКС

Дякуємо за ваш відгук! Радий, що карта вам сподобалась! Сподіваємось на нові замовлення!

• Инна Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: CКС

Доставка быстрая, карта приехала не мятая

Переваги:
    Среднего размера, на глянцевой бумаге, яркая, детальная
    • Продавець  CКС

Добрий день, Щиро дякуємо за відгук. Приємного користування та гарного вам дня.

• Олег А***

Отличная карта.

Переваги:
    Все понравилось
    Недоліки:
    Доставка по новой почте вышла в цену карты
    • Продавець  CКС

Дякуємо за відгук! Раді, що карта вам сподобалась! Ми завжди працюємо над покращенням сервісу, щоб знизити витрати для наших клієнтів, так усі наші карти і глобуси доступні з безкоштовною доставкою в магазини Розетка. Сподіваємося на нові покупки від вас!