Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Тюбінг надувні санки, ватрушка Kospa Фіолетовий Діаметр 120 см (TB30072)

Оцінка користувачів 3.29/5
  • Юлія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalZone. Колір корпуса: Салатовий із жовтим

Дякую продавцю за швидке та коректне вирішення ситуації. Кошти за пробиту камеру повернули швидко та без проблем. Приємно мати справу з такими людьми.

Переваги:
    Швидкість
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  RoyalZone

Дякуємо за відгук, користуйтеся з задоволенням

• Владислав М***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalZone. Колір корпуса: Біло-зелений

Була придбана нова камера, а після відгуку зі мною оперативно зв'язалися та повернули кошти за непорозумфння із камерою. Сервіс викликав в мене повагу за таке. Катаюся із задоводенням!

Переваги:
    Якість, сервіс!
    Недоліки:
    Не забувайте просовувати трос правильно через спеціальний отвір, та центрувати камеру.
    • Продавець  RoyalZone

Дякуємо за відгук, користуйтеся з задоволенням

• Юлія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalZone. Колір корпуса: Салатовий із жовтим

Камера лопнула одразу під час надування, без використання і без навантаження. Якість жахлива, явний брак. Товар небезпечний. Продавця не рекомендую.

Переваги:
    Не має
    Недоліки:
    Брак
    • Продавець  RoyalZone

Дякуємо за зворотній зв'язок, кошти за камеру компенсували

• Владислав М***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalZone. Колір корпуса: Біло-зелений

Це другий відгук, все чудово попри неосвідченність, накачали якось не так камеру в результаті чого, вийшло те, що на фото, квмера в середині не расправилась, і дуже сумно, перший день, як забрав з почти а така халепа сталося, думаі що камера замала, а вийшло так що вона те що потрібна але якось не вийшло її правильно накачати. Дуже прикро.

• Продавець  RoyalZone

Добрий день, дякуємо за відгук, кошти за камеру повернено

• Олександр Н***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalZone. Колір корпуса: Синьо-жовтий

Подивимось як буде служити, але дуже засмутило те, що покупець платить всі комісії (контроль оплати і пакування) зазвичай, це має забезпечити продавець.

• виктор Я***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalZone. Колір корпуса: Фіолетовий

Один тюбинг, другого производителя, у нас уже есть, где верх и низ ПВХ.
    Этот заказыва принципиально с тканевым верхом, для младшего ребенка, что бы меньше скользил.
    Плюсы: перезвонили для уточнения заказа быстро. Быстро прислали.
    Минусы: не та расцветка, не тканевая верхняя часть.
    Особенность: на 120 тюб, положили 15R камеру.
    В деле ещё не испытывали.

Переваги:
    Кажется пошит качественно
    Недоліки:
    Не тот цвет и верхний материал
  • Ярослава Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalZone. Колір корпуса: Салатовий із жовтим

Все сподобалося, відправили швидко. Були питання як правильно надувати, зв’язалися з продавцем, то відео скинули на вайбер.
    Каталися здебільшого дорослі 65-100кг. Першу перевірку на міцність пройшов тюбінг на 5)

• Алексей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalZone. Колір корпуса: Фіолетовий

не заметил, потому что оставил внутри ленту для транспортировки

Переваги:
    очень хорошо скользит
    Недоліки:
    не заметил
  • Шаповалов Д***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalZone. Колір корпуса: Синьо-жовтий

Якість відвратна. На плюшці катав дитину (10 років, вага до 40 кг) Матерія повністю розірвалась в місці кріплення мотузки. Таке відбулось в наслідок помилки при пошитті (постійно працює на розрив) або тканина невідповідної міцності.

Переваги:
    гарно ковзає
    Недоліки:
    Матерія тента порвалась вщєнт в місці кріплення мотузки. через 20 хв катання
    • Продавець  Kospa

Добрий день, Дмитро. Гарантія на чохол 1 рік. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення детелей. Гарного дня.

• Шаповалов Д***

Менеджер зв'язалась майже відразу. Сказали, що така ситуація у них вперше, вже вислали новий чохол, а старий попросили відправити назад, для з'ясування причини, а поки, плюшки з такою тканиною в продаж не надходитимуть. В інших коментарях писали, що їм довго не відправляли замовлення - у мене обидва рази відправили в день спілкування з менеджером. Дякую

• Елена Т***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalZone. Колір корпуса: Салатовий із жовтим

Заказ был проведён 17 числа. 18 числа позвонили, сообщили что отправить смогут только 21 числа вечером. 22 день - посылка не отправлена. В 16 часов позвонила представитель с вопросом «вам посылка ещё актуальна?» я от этого вопроса немного зависла, и после этого мне сообщили что цвет который я выбрала отсутствует, хотя при заказе он был в наличии. Странное обслуживание. И почему сообщили об отсутствии цвета только через 5,5 суток не понятно. А к самому товару претензий нет, плюшка хорошая, надеюсь прослужит долго.

Переваги:
    Сама плюшка качественная
    Недоліки:
    Обслуживание компании.
    • Олександр Б***

У нас было все в точности как Вы описали. Да, товар неплохой и ребенок доволен. Но обслуживание...

• Максим
    Продавець: RoyalZone. Колір корпуса: Салатовий

морочат голову. Если не удалось отправить просто говорят у нас не получилось. И пофиг, что делаешь покупку ребенкку и он ждёт.
    При случае кинут и скажут у нас не вышло.

Переваги:
    никаких достоинств
    Недоліки:
    сплошной недостаток
  • Юлія Ф***
    Продавець: RoyalZone. Колір корпуса: Червоний

Замовлення не відправляють, а просто морочать голову, з відповідями чекайте завтра чи після завтра. З 18.01 чекаю узгоджений колір або його заміну, 25.01 нічого так і не вислали. Мабуть, власник і не знає, як працює, а точніше не працює його бізнес...

Переваги:
    Недоліки:
    Все