- Павлова Н***Відгук від покупця. Продавець: SunCloud. Колір: Червоний
До цього був аналогічний гаманець-причина заміни-проблема з змійкою.Замовила такий же-не пройшло і пів року як і вже в цьому змійка почала погано працювати((
- Смолянинов О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
все чудово
Олег, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Заказывали как мужской, оказывается - женский.
Замок расходится, не закрывается.- Недоліки:
- За подобную стоимость - не рекомендую!
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Гаманець просто бомба! Все прошите акуратно, колір матовий червоний, не дешевить. 36 слотів для карток, чотири відділення і монетниця на замочку. Помістилося все, навіть паспорт)
- Переваги:
- Дуже місткий, гарний
Наталя, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-червоний
Купувала гаманець мамі в подарунок, гаманець гарно прошитись з якісної натуральної шкіри, але коли отримала помітила, що блискавка на гаманцю важко закривається, подумала що нова і при використанні буде краще працювати, але на жаль краще не стало, навіть гірше і з часом вона і зовсім розійшлась.
- Переваги:
- натуральна шкіра
- Недоліки:
- погано працює блискавка
Відповідає
Доброго дня, Катерина. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Юрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Брал жене на подарок,ей очень понравился,качественно сделан,рекомендую.
- Переваги:
- Качественный,удобный.
Відповідає
Доброго дня, Юрій. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Павел П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Качество ужасное!!!Купил жене на подарок и при первом открытии отделения для мелочи по центру ,ломается железное ушко!!!В минус также Розетке или этому магазину то что не дают при получении осмотреть заказ.Первый и последний раз покупаю в Розетке.Повезло только то что я чек не сохранил!!!Кошелек не стоит этих денег однозначно.
- Переваги:
- Недоліки:
- Поламалось ушко замка для мелочи при первом открытии
- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гаманець купував на подарунок ,сьил но виглядає ,приємний на дотик,також досить вмісткий хоча не є великих розмірів ,рекомендую.
- Переваги:
- Стильний
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-червоний
натуральная кожа, очень приятный на ощупь, много разных отделений, все удобно раскладывается. рекомендую однозначно! за свои деньги очень хорошая покупка!
- Переваги:
- удобный, мягкий, хорошо лежит в руке
- Недоліки:
- после нескольких месяцев использования не обнаружила.
- Василий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Заказывал на подарок супруге!!! Супер!!!
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
Добрый вечер, Василий! Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.
Хотим отметить, что мы ценим каждого нашего клиента и стараемся максимально быстро решить все возникшие вопросы нашим клиентским отделом. Спасибо за доверие!
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Добрый день, Наталья. Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы поставили нам оценку 5. Всегда рады видеть Вас среди наших покупателей и ответить на все вопросы. Приятных и удачных Вам покупок!
- Мар'яна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Дуже красивий гаманець. Місткий, має багато відділень і кишеньок на картки. Замочки металеві, якісні. Колір просто фантастичний. Я дуже задоволена )
- Переваги:
- Шкіряний, місткий, красивий
- Недоліки:
- Немає, можливо комусь буде завеликий )
Відповідає
Доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Лена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Отличный кожаный кошелек. Вместительный, много отделений для карточек. Качественно сделаный.
- Переваги:
- качество
- Представник п***
Добрый день. Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.
- Natalia S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Покупкой очень довольна, кошелек вместительный и удобный.
- Переваги:
- Много ячеек для карточек(36), 4 отделения для купюр, отделение на молнии для мелочи
- Недоліки:
- совсем немножко имеет специфический запах