- Карина С***Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Коричневий
Дуже добре
- Продавець Coolki
Дякуємо за відгук! Завжди Вам раді!
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Бузковий
Чудове крісло ) великого розміру швидка доставка та супер сервіс
- Продавець Coolki
Добрий день! Дякуємо за чудовий відгук! Всього Вам найкращого та до нових зустрічей)))
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Сірий
Дуже зручне і компакне на мій ріст 185 якраз
- Продавець Coolki
Дякуємо за відгук! Всього Вам найкращого та до нових зустрічей:)
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Бузковий
Крісло величезне, зручне. Матеріал хороший. Обслуговування на вищому рівні. Рекомендую!
- Переваги:
- Якість, оперативність
- Продавець Coolki
Дякуємо за відгук! Всьго Вам найкращого! До нових зустрічей =)
- Наталья Т***Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Бузковий
Гарна якість! Бистро виконали замовлення!
- Переваги:
- Роблять чохол з застібкою. Якщо є бажання у клієнта.
Дякуємо за відгук=)
Завжди Вам раді!
- Мирослава К***Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Сірий
Крісло якісне і зручне, дуже задоволена покупкою.
- Продавець Coolki
Дякуємо за відгук=). Звертайтесь, завжди Вам раді =)
- Александр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Коричневий
Крісло чудове. Купували для сина. Якість гарна. Дякую за відмінний товар.
- Переваги:
- Легке, з додатковим чохлом не потрібно переживати за плями(легко знімається)
- Продавець Coolki
Доброго дня. Дякуємо за відгук, дуже приємно що ви задоволені товаром. Бажаємо найкращого) Гарного дня)
- ВiкторВідгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Сірий
Чудовий великий та зручний мiшок. Зручно i працювати i вiдпочивати.
- Переваги:
- Якiсть тканини, розмiр, швидкiсть виготовлення та доставки.
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Coolki
- Елена З***Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Коричневий
Кресло супер по качеству. Менеджер очень приятный подсказал. Обновкой довольна
- Переваги:
- Качество
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Коричневий
Чудові крісла, зроблені з якісних матеріалів, користуюсь місць - нарікання відсутні. Продавець швидко зателефонував, розповів про характеристики і деталі товару, а також про додаткові опції(додатковий внутрішній мішок для ПП кульок: більш зручніше в пранні і експлуатації).
Швидкість доставки
Швидкість виробництва - Недоліки:
- Шаталов Д***Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Сірий
Качество отличное, материалы очень приятные. Изготовление быстрое
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Сірий
Крісло дуже зручне, хоч я чомусь думав, що воно буде трішки більшим: для моїх 175см трішки малувато, проте з геймпадиком посидіти - саме воно)
- Переваги:
- Тканина, зручність
- Недоліки:
- Розмір
- Продавець Coolki
Доброго дня. Дякуємо за відгук, дуже приємно, що ви задоволені кріслом. Що до розміру, ми просто засипаємо багато наповнювача, він с часом утрамбується і крісло буде більшого розміру, також, його можна ставити по різному, щоб робити розмір більше або менше, наш менеджер ще передзвонить вам та проконсультує. Бажаємо найкращого
- Джумок К***Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Сірий
Прибдала на подарунок)
Іменинник задоволений! Буде тестувати))
Хлопці дуже швидко обробили замовлення та допомогли зробити сюрприз. Бант причепили, листівку передали, крісло доставили вчасно. І весь час, практично 24/7 були на зв’язку.За це все окремо дякую!
Обслуговування - клас!- Переваги:
- Все як на фото. Легке
- Продавець Coolki
Дуже приємно за ваш відгук, і ми раді що змогли задовільнити ваші побажання)
- Татьяна В***Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Сірий
придбала зятю на День народження, виготовили і доставили в оговорені терміни. тканина міцна, шви рівні, перше враження - класс. оскільки у дітей собака, то через деякий час напишу, наскільки зацікавило крісло маленьку коргі і чи піддається пошкодженням.
- Переваги:
- швидко виготовили, доставили. сервісом та спілкуванням задоволена.
- Недоліки:
- нема
- Продавець Coolki
Дякуємо за відгук) Дуже приємно, що ви задоволені кріслом та сервісом) Бажаємо найкращого)
- Артем З***Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Сірий
Чудове крісло, зручне і тканина непогана
- Продавець Coolki
- Євген З***Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Сірий
Дуже гарне крісло. Можна навіть спати у ньому. Є невеличкий запах від кульок (наповнювач), але за день-два він повністю зникає. Дуже зручний зовнішній чохол, який можна легко зняти та випрати.
Продавець був ввічлевий та одразу запропонував дешевший варіант доставки через Укрпошту. Ми відмовились, бо крісла потрібні були терміново. Але приємно, що продавець піклується про ваші кошти. Також запропонував одразу придбати внутрішні чохли для безпосередньо наповнювача.
Крісла приїхали дуже охайно запаковані у два шари міцного поліетилену.- Переваги:
- Дуже гарне і велике крісло, легко вмістить у собі крупну людину.
- Недоліки:
- Їх немає.
- Продавець Coolki
Доброго дня. Дякуємо за чудовий відгук, дуже приємно, що ви задоволені кріслом. Бажаємо найкарщого)
- Юрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Коричневий
Щойно отримав. Перше враження – якісна річ. Зручне. Продавець оперативно вийшов на зв'язок та організував вчасну доставку. Дякую!
- Переваги:
- Якісне, зручне
- Продавець Coolki
Дякуємо за відгук. Бажаємо найкращого)
- Тетяна л***Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Темно-сірий
Вже пройшов майже місяць з дня покупки, а пластмасовий запах - так і не зник. Коли тільки приїхало крісло - запах дуже відчувався навіть на великій відстані, тепер же значно відчувається, коли сидиш на кріслі, тому загальне враження від користування - не дуже позитивне...
- Coolki
Добрый день. Спасибо за отзыв. Видим по накладной, что прошло 18 дней с момента получения кресла, такой отзыв у нас впервые, обычно если запах наполнителя и присутствует то небольшой и полностью выветривается за пару дней. Наш менеджер свяжется с вами для уточнения информации по данному вопросу.
- Coolki
Да и наполнитель мы берем самый лучший какой существует в Украине.
- Coolki
Ще раз дякуємо за відгук, Тетяно. В понеділок зможемо подивитись крісло,, якщо там справді така ситуация, як ви говорите, ми звичайно замінемо крісло с доставкою за наш рахунок)
- Мирошниченко В***Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Темно-сірий
Дуже задоволений. Пошив якісний, матеріал хороший. Великий респект! Гарних клієнтів!
- Coolki
Большое спасибо за отзыв, Виталий. Радует, что вы довольны приобретением в нашем магазине. Хорошего дня)