Відгуки покупців про Серветки ColorWay Silicone microfiber wipe, for TFT/LCD TV (CW-6130)
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
супер
Представник постачальникаДоброго дня, Олеже! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Використовую для очищення екрану телевізора на 65 дюймів.
- Переваги:
- Якість, Розмір 30х30см
- Недоліки:
- Ціна (109 грн)
Представник постачальникаДоброго дня, Володимире! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: CoolGamer
Екран і окудяри добре чистить, розводів не лишає
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісна недорога серветка. Купував для протирання камери Google Pixel 8 Pro. Добре очищує та витирає розводи.
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ігорю! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая тряпочка, смахнул сперва пыль более пушистой фиброй с монитора(матовое покрытие), а этой дотёр за 20 секунд до идеала без каких либо средств. С прошлой фиброй пришлось бы корячится ооочень дололго)
Представник постачальникаДоброго дня, Ігорю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!
- Альона Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Щільна фібра дуже добре опрацьовує великі поверхні ТВ та моніторів
- Переваги:
- великий розмір
- Недоліки:
- не має
Представник постачальникаДоброго дня, Альона! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вибрала по відгукам звідси і не прогадала, дійсно, хороша і якісна серветка.
- Переваги:
- Великий розмір, якісно відтирає
- Недоліки:
- Немає, сподіваюся буде міцна й довго прослужить
Представник постачальникаДоброго дня, Ольго! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Іван Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
По первым впечатлениям тряпочка очень достойная. Оттирает все устройства: мышь, клаву, геймпад, экраны телефона и монитора, без каких либо усилий. Ни пятен, ни царапен, всё хорошо.
Как по мне, это обязательная вещь для уборки рабочего места)
Представник постачальникаДоброго дня, Іване! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Даніл М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
3 роки користуюсь, чудова салфетка. майже до ідеалу очищається в стиральній машині.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Бондаренко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
гарно витирає пил та екран ноутбука. рекомендую
- Переваги:
- Гарна серветка
- Недоліки:
- поки не виявлено
Представник постачальникаДоброго дня, Сніжано! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Іван І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна серветка. Все з нею добре. Рекомендую 100 із 100
- Переваги:
- Якісна, велика
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Іване! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Ізотов С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова серветка, дуже добре чистить
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Касаемо мониторов, стеклянное покрытие чистит хорошо, матовую даже не пытайтесь, как бы скрупулёзно и правильно вы не делали, будут разводы.
Да и тут скорее дело не в салфетке, а производителях мониторов и их технологии покрытия матриц.
Пробовал на Samsung g70b разводы явно выражены и мешают "жить". На Asus VG28U они видны только если их целенаправленно искать и то про выключенном мониторе.
Может кому то эта мнфа будет полезна.- Переваги:
- Хорошо справляется с чисткой стеклянного покрытия матриц.
- Недоліки:
- Оставляет разводы на матовом покрытии матриц.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за вибір продукції ColorWay! Для догляду за моніторами та ТВ і досягнення кращого результату, рекомендуємо використовувати разом з серветкою рідину CW-1032 або CW-1038.
- Сергей
Добрый день. Именно это средство и использовал. Но как я писал раньше, тут дело не в салфетке и спрее, а в поверхности матрицы монитора. Для Samsung линейки odyssey оно не подходит, с монитором asus vg28u справилось на отлично, с тв тоже.
- Даниил П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
При правильном использовании разводов не оставляет, получил то что хотел.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все влаштовує, рекомендую
- Переваги:
- Велика серветка, робить свою справу
- Недоліки:
- Було б добре якийсь зручний конвертик для транспортування
Представник постачальникаДоброго дня, Володимире! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова серветка, рекомендую.
Представник постачальникаДоброго дня, Владиславе! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная салфетка, мониторы очистило отлично. Рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ідеально витирає екрани тел\монітори
- Переваги:
- Зі своїм призначенням справляється на ура.
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Романе! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Миша Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень быстро отправили товар норм я доволен.
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якість відмінна. Купувала для Mac.
- Руслан Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Да что тут сказать. Просто очень большая тряпочка микрофибры. Функционирует как микрофибра. Выглядит как микрофибра. На омериканского шпигуна не похожа, я бы сказал что это настоящая микрофибра) Заказал себе и другу. Тряпочкой назвать сложно, так что мы называли её по солидному, ганчирка)
- Переваги:
- Истинная микрофибра
- Недоліки:
- Да какие недостатки у такой классной микрофибры?
- Єгор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
супер
- Артем Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Підійшла.
Представник постачальникаВітаємо, Артеме! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовляла собі,дуже гарна річ. Ще й подружкам взяла-дуже задоволені,дякую.
- Костянтин Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отправили быстро.
Качественная салфетка. Покупаю не первый раз.- Переваги:
- Удаляет отпечатки пальцев на экранах гаджетов замечательно. После стирки в мыльном растворе снова как новая
- Марина У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Салфетка идеального размера: и не большая и не маленькая. Со своей задачей правилась на 100%
- Переваги:
- Экран моего макбука вытерла идеально! Ни пятен, ни разводов
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Александр Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отлично вытерает без разводов.
- Переваги:
- Большая.
- Недоліки:
- Нет.
Представник постачальникаОлександр, доброго дня! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!
- Мирослав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Забирає всі всі розводи і всьо
- Переваги:
- Всьо
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Мирославе! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Ростислав О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное качество. Не оставляет разводов.
Представник постачальникаДоброго дня, Ростиславе! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Владислав Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша велика ганчірка, виконує свою роботу значно краще за Apple Polishing Cloth. Рекомендую.
- Переваги:
- Велика
Добре протирає
Представник постачальникаВітаємо, Владиславе! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная салфетка, использую для монитора, вытирает очень хорошо даже следы от пальцев без всяких дополнительных средств
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
❤️❤️❤️❤️❤️
- Переваги:
- Дуже добре протирає екрани різних електронних пристроїв
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Станіславе! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова салфетка, але з розміром не вгадав, завелика, як на мене. Можна протирати без додаткових засобів (по типу спрею)
Представник постачальникаДоброго дня, Владиславе! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова салфетка, свої функціі виконує.
- Переваги:
- Не залишає ворси на моніторі і екрані телевізора.