Картка Rozetka

Відгуки покупців про Перехідник для навушників Type-C на AUX аудіо 3.5mm кабель адаптер на USB-C для навушників AUX перехідник 3.5 PAVLYSH (PA-30)

Оцінка користувачів 3.96/5
на основі 104 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    99 відгуків:  приблизно 62% позитивних, 10% нейтральних, 28% негативних
    Більшість покупців залишають позитивні враження про перехідник Type-C на 3,5 мм, відзначаючи його доступну ціну, швидку доставку й задовільну роботу пристрою з різними телефонами. Проте значна частина користувачів стикається з проблемами якості – від браку одразу після покупки до швидкого виходу з ладу. Через це користувачі часто згадують сервісну підтримку, де питання, як правило, вирішують заміною чи поверненням коштів. Позитивних оцінок більше, але кількість скарг на роботу і довговічність перехідника істотна.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Вячеслав Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

При розмові через гарнітуру і цей адаптер співрозмовник погано чує. Слухати аудіо норм.

• Світлана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Товар відповідає дійсності,продавець відправив швидко
    Рекомендую

Переваги:
    Якісний
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  kostor

• Ніна К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Рятує, коли не працює аудіороз'єм на ноуті. Працює без нарікань вже майже 2 місяці.

Переваги:
    Рятує, коли не працює аудіороз'єм на ноуті
    • Продавець  kostor

• Арсеній Г***

Гарний товар.
    Вродливий продавець.
    Грамотне ведення діалогу !
    Велике спасибі !

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Дякую продавцю, перехідник якісний, працює добре!

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Перехідник не підводить — користуюсь активно більше місяця, все чудово.

Переваги:
    Швидкість доставки, якість
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  kostor

• Данило Т***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

При підключенні до телефону або ноутбуку спостерігається тріск та писк. При підключенні до планшету взагалі не працює. Користуватися неможливо

Недоліки:
    або не працює взагалі, або працює з стороннім шумом
    • Продавець  kostor

Шкода, що трапилась така ситуація. Вам надали дані для повренення товару, можливо, вам трапився пересорт. Вибачаємось за таку ситуацію.

• Інна
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Все швидко прийшло, саме те що замовляла (бачила, що у деяких була проблема з тим, що приходив інший тип кабеля)

Переваги:
    Швидко
    Недоліки:
    Поки ніяких
    • Продавець  kostor

• Марина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Брала для сина.Він задоволений,все підійшло.

• Алексей Н***

Дякую за товар. Гарно працює

• Олександра М***

Все чудово, працює, користуюсь

Переваги:
    Акуратний, надійний

• Олексій П***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Зручний адаптер. Не випадає з посадочного гнізда.

Переваги:
    Зручний
    • Продавець  kostor

• Ігор Д***

Не працює взагалі.

• Продавець  kostor

Вітаємо! Написали вам в особисті.

• Алла С***

Хороша якість
    Свої функції виконує

• Альона С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Швидка доставка, з Айфоном працює чудово

• Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Все добре. Отримала вчасно, все працює.

Переваги:
    Пряцює як треба
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  kostor

• Катерина М***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Брала перехідник для автомагнітоли, все працює, дякую!

• Марина Д***

Все супер .швидко якісно

• Николай Я***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Все ок. Девайс норм з айфоном працює.

• Лука К***

Не працює на телефоні Pixel 9

• Продавець  kostor

Вітаємо! Зв'яжіться з нами через особисті - ми допоможемо.

• Денис К***

Все супер

• Анастасія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Достатньо швидко відправили, сам перехідник прийшов в захисній плівці від подряпин, що дуже приємно. Звук передає добре, мінусів не побачила.

Переваги:
    Добре передає звук
    Недоліки:
    Не побачила
    • Продавець  kostor

• Яна С***

Добра якість та ціна

Переваги:
    Працює

• Алла
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Перехідник працює добре, доставка швидка.

• Зія М***

Супер!

• Борис П***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Купував на подарунок дитині. Швидко доставили, меломанка задоволена.

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
      Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували.
      Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Артем Г***

незадоволений повністю

Переваги:
    Недоліки:
    Прислали замість перехідника с type-c на 3.5 прислали з lightning на 3.5
    • Продавець  kostor

Доброго дня! Перепрошуємо за помилку з відправкою. Це точно не відповідає замовленню. Зверніться, будь ласка, у службу підтримки — ми швидко вирішимо питання обміну чи повернення.

• Вадим М***

Працює на samsung s23

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Швидка доставка. Товар вислали вчасно ,є гарантія,що важливо .
    Магазин рекрмендую .

Переваги:
    Є гарантія

• Тетяна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Вдячна за швидку доставку, все відповідає опису

Переваги:
    Все працює та швидке виконання замовлення.
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Таня В***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Нормальний перехідник за свою ціну

• Надія Б***

Рекомендую

• Роман Д***

Працює добре

• Тарас С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Я дуже задоволений. Товар якісний та справний!