Відгуки покупців про Адаптер Lightning - 3.5mm перехідник для iPhone на AUX 3.5mm jack кабель для iPad Apple аудіо на AUX jack PAVLYSH PA-40
- Михайло В***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
Все хорошо, работает отлично
- Продавець kostor
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
Зламався за тиждень
- Переваги:
- Недоліки:
- Непрацював нормально з першого дня
- Продавець Ovollovo
Шановний Андрій. На дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром. У вас є гарантія на товар, будь ласка зверніться до сервісної підтримки для вирішення проблеми також ви маєте право обміняти або вповернути кошти протягом 14 днів.
- Михайло А***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
Товар хороший, вартий уваги.
- Переваги:
- Швидко відправили
- Продавець My Yellow
Спасибо что выбрали наш магазин, Всегда Вам Рады!
- Віктор
то чому 4 зірки?)
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
Відламався штекер лайтнінг на 5-й день користування. На мій погляд товар за ці гроші має бути більш надійним. Не раджу купувати.
- Переваги:
- Недоліки:
- Ненадійно прикріплений штекер лайтнінг
- Продавець My Yellow
Шановний Олександр! Нам дуже шкода, що у вас виникли проблеми із товаром. Ми готові змінити новий товар, всі оплати готові взяти на себе. Чекайте на дзвінок від фахівця для вирішення вашої проблеми.
- Вадим К***Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
Я так и не смог его всунуть в свой телефон, он сломался сразу же
- Переваги:
- Не успел рассмотреть достоинства
- Недоліки:
- Плохое качество
- Продавець My Yellow
Уважаемый Вадим. Приносим извинение за сложившуюся ситуацию. Мы готовы вам обменять на новый товар предварительно проверив и отправить за наш счет или вернуть деньги. Ожидайте звонка от менеджера для решение ситуации.
- Вадим К***
Мне перезвонили на следующий день и вежливый менеджер предложил разрешить ситуацию, как описано выше. Сделали списание на брак.
Отослали мне замену в тот же день, перед этим проверив.
Пришло на следующий день, проверил - работает aux хорошо, к качеству нет придирок. Но проверяли на 12 айфоне.
- Виктор Ф***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
Крайне не рекомендую покупку данного товара. Прослужил он мне ровно 5 дней, и благополучно сломался. Когда вытаскивал штекер из телефона, он просто там остался. Деньги на ветер.
- Продавець My Yellow
Шановний Вікторе, нам дуже шкода що у вас виникли проблеми з товаром. Очікуйте зворотного зв'язку для обміну або повернення коштів за товар від нашого фахівця.
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
Минут 5 звук идет через динамик, потом отключается, после 20 раз вынимания и вставляния провод начинает снова работать опять минут на 10, потом может вообще за день больше не включиться. Не рекомендую этот провод, только нервы потрепете себе, пытаясь его настроить
- Недоліки:
- Провод не работает нормально.
- Продавець My Yellow
Уважаемая Катерина, нам очень жаль что у вас возникли проблемы с товаром. Ожидайте обратной связи для обмена или возврата денежных средств за товар.
- Максим К***
Тоже самое
- Сухих М***Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
Комментарий в недостках
- Переваги:
- Качественный звук,но только когда телефон хорошо заряжен
- Недоліки:
- Не работает качественно,если на телефоне меньше 20%,через раз подключается,постоянные помехи,проигрывание приписывается каждые 30 секунд,невозможно нормально послушать не один трэк
- Продавець My Yellow
Добрый день. Мария, нам очень жаль что у вас возникли с товаром. Ожидайте обратной связи для обмена возврата товара.
- Дмитро Ф***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
Просто підсунули другий товар не такий як в описі і на фото.
Не рекомендую даного продавця- Недоліки:
- Все
- Продавець My Yellow
Дмитро, нам дуже шкода що у вас виникли проблеми з товаром. Очікуйте дзвінка від фахівця для обміну товару або повернення коштів за товар.
- Дмитро Ф***
Проблему вирішено оперативно.дякую
- Герасименко Е***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
Протестили, работает хорошо, звук передаёт качественно, единственное, что смутило, кабель прислали не в оригинальной упаковке
- Переваги:
- Работает, качественный
- Недоліки:
- Нет оригинальной упаковки
- Продавець My Yellow
Спасибо за Ваш отзыв, Всегда Вам Рады!
- Рыковцев А***Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
Здравствуйте Свяжитесь со мной, пожалуйста Провод просто сломался в руках через 2 дня Часть lightning осталась попросту в телефоне
- Продавець My Yellow
Здравствуйте. Артём, ожидайте с вами свяжется специалист.
- ТатьянаПродавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
Товар надійшов швидко , хороша якість , рекомендую продавця
- Переваги:
- Хороший кабель
- Продавець My Yellow
Добрий день, шановна Тетяна!
Дякуємо Вам за покупку товару в нашому магазині.
При наступному замовленні Ви гарантовано отримаєте подарунок від нашого магазину!
- ТатьянаПродавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
Товар надійшов без заводської упаковки. Провід працює з перебоями , музика вимикаєтья через декілька секунд , доводилось перезавантажувати постійно , неможливо слухати музику в машині
- Переваги:
- Недоліки:
- Провід працює з перебоями , скидає музику
- Продавець My Yellow
Доброго дня, шановна Тетяна!
Нам дуже шкода за цю неприємність.
Готові повернути кошти за товар або обміняти на інший, завтра з Вами зв'яжеться менеджер для вирішення ВашоЇ неприємності. - Продавець My Yellow
Тетяна, можна дізнатися через форму "задати питання продавцеві" номер вашого замовлення або наберіть нас для обміну або повернення коштів.
- Татьяна
Продавець оперативно зробив заміну товару та надіслав також подарунок
- Владимир З***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
Проигрывание музыки идёт, но если хочешь записать видео с музыкой на iPhone 11 Pro Max нету звука или шепение идёт
Здравствуйте, уважаемый Владимир!
Данный кабель-переходник не имеет микрофона, так как он в нем не предусмотрен.
Переходник для воспроизведения, а не для записи, поэтому звук можно записывать только без кабеля или отдельным устройством с микрофоном (гарнитура, наушники, или микрофон). - Продавець My Yellow
Владимир, так же мы готовы вам вернуть деньги за товар если он вам не подходит, свяжитесь с нами для замены или возврата.
- Кристина Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
Провод не работает. Мало того что долго ждала так ещё и выяснялось что он неисправен
- Продавець My Yellow
Добрый день! Приносим извинение за неудобства. Сейчас с Вами свяжется сервисный менеджер и оперативно произведет замену данного товара, все услуги по пересылке будут оплачены нами!
- Царук М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
Провід не працює,не витрачайте свої гроші та час.
- Переваги:
- Немає.
- Недоліки:
- Поганий товар.
- Продавець My Yellow
Добрый день! Сейчас с Вами свяжется сервисный менеджер и оперативно решит вопрос с подключениям устройства.
- Царук М***
Продавець вирішив всі питання,дякую.
- Вероника Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
Работает только на правые колонки с iPhone XR
У всех так? Я очень расстроена((- Переваги:
- Подключается
- Недоліки:
- Работает только на правую сторону. Почитала отзывы, пишут, что это из-за некачественного провода
- My Y***
Добрый день! Ожидайте специалист сервисного центра свяжется с Вами и обязательно решить данную ситуацию. Приносим извинения за неудобства!
- Вероника Л***
Представители магазина перезвонили и прислали новый провод. Сначала так же подключился звук только на правый колонки. Но потом вытянула и вставила и уже работает хорошо. Спасибо за то, что не проигнорировали и прислали исправный товар.
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
Чи можна повернути гроші за товар чи замінити? На другий день використання, кабель перестав працювати.
- My Y***
Добрый день! Ожидайте с Вами свяжется специалист нашего сервисного центра и обязательно решит сложившуюся ситуацию!
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
Всем доволен. Все понравилось. Рекомендую.
- Переваги:
- Все было быстро.
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
Неплохой товар за свои деньги
- Переваги:
- Хорошая цена, неплохая звукопередача
- Недоліки:
- Не выявлено
- My Y***
- Victoria E***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
спасибо за быструю обратную связь! как только узнали, что первый шнур оказался нерабочим, перезвонили, прислали новый! новый шнур пока первый день отрадотал. Надеюсь, прослужит долго! спасибо
Спасибо Вам за покупку!
- Victoria E***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
китайский мусор!!. перестал работать после 1 использования...никому не рекомендую!! выброшенные деньги
- My Y***
Виктория добрый день! Сегодня мы по гарантии отправим Вам в замен новый переходник, услуги по пересылке также будут оплачены нами. Приносим извинения за неудобства!
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
Звук хороший, цена тоже
- Переваги:
- кабель хороший качественый
- My Y***
Спасибо большое за покупку!
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
Качество отличное, спс!
Звук через кабель бомбезный!
Буду рекомендовать вас всем!- My Y***
Спасибо Вам за покупку!
- ВладиславаВідгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
Отправили очень оперативно, качество провода хорошее, звук отличный!
- My Y***
Владислава спасибо за покупку!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
Товар не відповідає опису.
Кабель немає ознак продкції mfi, без заводської упаковки, без жодних тех.характеристик.
Ніякий це не сертифікований «Made in iPhone...”, звичайний дешевий кабель, ціна якому можливо, 1$)))
Не гарно обманювати!- Недоліки:
- Не відповідний
- АнтонПродавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
Для Iphone 11 подходит?
- My Y***
Добрый день! Переходник на AUX jack 3.5mm для iPhone кабель для iPad Apple на AUX jack 3.5mm - Подходит для Apple iPhone 11
- Олександр К***
Це підробка за 1$
- Эдуард К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний
- Переваги:
- Очень все быстро отправили,ребята молодцы )Кабель покупал для авто,iPhone 7 распознал без ошибок + положили респиратор как бонус(от души спасибо )
Спасибо за выбор нашего магазина!
- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Айфон 14 небачіть цей аукс кабель, немогу підключити, музика грає з динаміку телефону
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Ганна М***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1. Колір: Чорний
працює
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
працював лише один раз. 1 з 5 дуже завищена оцінка
Представник постачальникаДоброго дня! Нам дуже прикро через Ваш невдалий досвід користування даним приладом. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки посилання
- Олена Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Не рекоменду!!! Замовляла для чоловіка, все спочатку було добре, після 2-х місяців використання просто почав звук жахливо рипіти а потім взагалі зник. Не витрачайте кошти.
- Недоліки:
- Зламався
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1. Колір: Чорний
Швидка доставка, чудово працює, дякую
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1. Колір: Чорний
Товар прийшов швидко. Кабель працює. Дякую
- Переваги:
- Кабель працює
- Недоліки:
- Віталій Я***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1. Колір: Чорний
Все праює без нарікань
Рекомендую- Недоліки:
- Не має
- Іоланда І***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1. Колір: Чорний
Все супер! Працює дуже добре.
- Переваги:
- Швидко відправили, гарно працює
- Недоліки:
- Не виявила