Відгуки покупців про Переходник для Type-C на USB и наушники AUX адаптер для USB-C на аудио 3.5mm и USB флешку кабель камеры PAVLYSH PA-29
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: kostor
Купив, нешкодую.
Дивлюсь відео з USB флешки з одночасним підключенням навушників. Ще й відразу можна підряджати телефон.
Раджу.- Переваги:
- Перехідник з набором підключень
- Недоліки:
- Ніт
- Продавець My Yellow
Нам приємно, що ви залишились задоволені. Дякуємо за покупку та відгук. З повагою магазин My-Yellow !
- Алла Н***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Спасибо за товар. Переходник хорошего качества.
- Продавець My Yellow
Спасибо за Ваш отзыв, Всегда Вам Рады!
- Охина Е***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Хороший, работает! спасибо
Здравствуйте, уважаемая Екатерина!
Благодарим Вас за покупку товара в нашем магазине.
При следующем заказе Вы гарантировано получите подарок от нашего магазина!
- Вячеслав Н***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Працює...
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Володимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Не работают наушники, только во время зарядки а в общем все хорошо.
- Переваги:
- Хороший переходник
- Недоліки:
- Не работают наушники, только во время зарядки
- ІлляВідгук від покупця. Продавець: kostor
Якість дуже така собі. Телефон ворушити не можна, одразу відвалюється підключення. Але якось працює.
Звук у навушниках через перехідник дуже поганий, але є.
Зарядку підключати не пробував- Переваги:
- Якось працює
- Продавець Ovollovo
Шановний Ілля, нам прикро шо з вашим товаром виникли проблеми скоріше за все вам потрапив брак, у вас є гарантія можемо обміняти на нові, зверніться на сервісний номер або напишіть нам в переписку з продавцем і вам допоможуть.
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Я была очень довольна товаром ровно 2 недели. Потом перестал работать разъем для наушников (то, ради чего покупался переходник), а затем и зарядка.
- Переваги:
- Не успела заметить
- Недоліки:
- Кратковременность службы.
- Олександр М***Продавець: kostor
Зібраний перехідник ніби і не погано, флешка реально працює. Більш того - роз'єм 3,5 працює з S23 Ultra (не купую бездротові навушники, бо не тримаються у вухах(((), бо не кожен перехідник, як виявилося, працює з флагманами. Але звук відвалюється, бо гніздо 3,5 вкрай неякісне. Не розумію - скільки таких відгуків і магазин продовжує продавати цей перехідник. Якась неповага. Нажаль, це єдиний перехідник з флешкою і 3,5 одночасно. Альтернативи немає( До розетки претензій, звичайно, ніяких - доставили швидко, прийняли відмову від товару без зайвих "фе", усе, як завжди, на висоті.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не римається штекер у роз'ємі 3,5
- Продавець kostor
Шановний Олександр. Нам прикро, що у вас виникли проблеми з товаром у вас є гарнтія на товар і обмін повернення також працює протягом 14 днів. Вибачаємося за заводскій брак товару на жаль весь товарфізично перевіряти перед відправкою не має можливості.