- Павел В***Відгук від покупця. Продавець: Лавка добра. Колір: Різнобарвний
Грілка зручна у використанні. Довгий шнур, добре зігріває.
- Переваги:
- Є регулятор нагріву
- Продавець Лавка добра
Дякуємо за Ваш відгук!
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Neo
Чудова грілка для кота. На управлінні температурою можна намалювати риски потужності олівцем і вмикати для кота на самій слабкій потужності. Трохи є запах, через тиждень вже вивітрився. Товаром задоволений.
- Переваги:
- Для кота чудова грілка
- Недоліки:
- трохи є запах
- Продавець Neo
Доброго вечора, Шановний Сергій! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного вечора!
- Долгова Ю***Відгук від покупця. Продавець: Neo
Грілка в користуванні пару тижнів. Недоліки незначні для мене. Гріє добре, якщо покласти під ноги на дивані то виставляю на око не більше 20% і доводиться виключати. Коти зацінили і біжать займати місце на ній. Чохол тоненький, можна зняти, колір світлий, не як на фото, скоріше бежевий. Як би першу купила цю грілку, то мабуть би не купувала б електростирадло, абсолютно реально нагріти цією грілкою постіль, виключити і прибрати. Використовую як коврик під ноги під час роботи за столом, та ввечері коли сидимо на дивані.
НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЗАЛИШАТИ ГРІЛКУ В ПОСТІЛІ БЕЗ НАГЛЯДУ.- Переваги:
- наявність, ціна, плавне регулювання температури
- Недоліки:
- неможливо виставити режим "ледве тепла", насічки min та mах довелось ставити маркером
- Продавець Neo
Шановна Юлія ! Ми дякуємо вам за відгук! Ми раді, що у вас склалося гарне враження від співпраці з нашим інтернет - магазином. Бажаємо здоров'я, дякуємо вам за довіру!
- Наталья О***Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma. Колір: Коричневий
Вчера только заказала, а сегодня сижу уже грею спинку)))
СУПЕР быстро, и грелочка то что надо, и за такие деньги просто сказка. Спасибо :) - Светлана Н***Відгук від покупця. Продавець: Neo
- Продавець Neo
Доброго дня, Світлано! Ми дякуємо Вам за високу оцінку. Користуйтеся із задоволенням!
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma. Колір: Коричневий
гріє добре, відправили швидко, дякую, дружині сподобалось
- Переваги:
- ціна, якість
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma. Колір: Коричневий
- Переваги:
- Ціна/якісь. Добре гріє. М'яка.
- Курті К***Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma. Колір: Коричневий
Після вмикання швидко нагрівається. Виставив регулятор на половину, бо для мене сильний нагрів - це вже занадто.
З інформації споживачів зрозумів, що користуватися грілкою треба тендітно, що і роблю.
Ніяких нарікань за місяць експлуатації не було.- Переваги:
- гріє добре
- Недоліки:
- не побачив.
- Продавець comfortno.vdoma
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma. Колір: Коричневий
супер
- Ярослава Т***Відгук від покупця. Продавець: Neo
Грілка чудова, працює, а максимальному режимі дуже гаряче, не влежиш. Прохання до виробника: поставити якусь позначку на регуляторі температури, щоб було видно поточне положення, і яскравіше позначити ON/OFF.
- Переваги:
- Гріє гарно
- Недоліки:
- Незручний регулятор температури
- Продавець Neo
Доброго дня, Шановна Ярослава! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma. Колір: Коричневий
Тепленько...
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: Neo
працює більше 2х років, взимку - постійно, все ок
- Переваги:
- надійна, безпечна
- Продавець Neo
Доброго дня, Шановна Наталія! Нам приємно, що Ви оцінили обслуговування нашого магазину. Вдалих покупок Вам, користуйтеся з задоволенням
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma. Колір: Коричневий
Файна річ)
Гріє добре!
Всім задоволені- Переваги:
- Якісна
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Neo
Продавець замінив без зайвих питань з пересилкою в обидві сторони за свій рахунок
- Переваги:
- Гарна грілка, легка у використанні, відповідає опису.
- Недоліки:
- Після двох включень, відмовилась працювати.
- Продавець Neo
Вітаємо Вас, Шановна Юлія! Дякуємо Вам за відгук, ми завжди намагаємося зробити все надійно і якісно для Вашої зручності. Звертайтеся до нас повторно, ми завжди раді вітати Вас. Гарного вам дня!
- Продавець Neo
Доброго дня! Якщо у Вас виник гарантійний випадок, Ви можете повернути товар на ремонт або обмін ! Дякуємо за звернення, гарного дня!
- Ирина Ю***Відгук від покупця. Продавець: Neo
Класна річ для обігріву у холодному приміщенні! Дякую!)
- Переваги:
- Легка, компактна, зі з'ємним чехлом на липучці.
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець Neo
Доброго дня, Шановний покупець! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!
- Калиновская А***Відгук від покупця. Продавець: Neo
Гріє добре, доставили швидко
- Інна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Neo
Хороша грілка, купували для кота, спить на ньому залюбки, дуже гарно гріє, ставимо на мінімум і все одно вона досить тепла, навіть більш гаряча. До покупки рекомендую!
- Переваги:
- Дуже добре гріє, є регулятор температури, змінний чохол.
- Недоліки:
- Поки що неявлено
- Продавець Neo
Доброго дня, Шановна Інна! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma. Колір: Коричневий
Греет хорошо.
- Продавець comfortno.vdoma
Дякуємо Вам за позитивний відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені нашою роботою. Приємного користування!
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma. Колір: Коричневий
Непогана річ за свої гроші.Рекомендую до покупки.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не замітив
- Мельник О***Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma. Колір: Коричневий
Грілка підійшла, кошенята задоволені)
Є можливість регулювати температуру, нагрівається швидко.
Рекомендую! - katerina v***Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma. Колір: Коричневий
Довольна
- Переваги:
- Хорошо греет
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma. Колір: Коричневий
Грелка хорошего качества, быстро нагревается. Пошит качественно съёмный чехол, продовца рекомендую.
- Переваги:
- Мягкая. Удобная регулировка температуры, выручает в холодное время, когда хочется быстро согреться. Чехол съёмный, можно постирать.
- Недоліки:
- Пока нет.
- Наталия Н***Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma. Колір: Коричневий
Настоящая выручалочка в наше время. Когда в квартирах холодно, а электроэнергию надо экономить, спасает грелка. Можно быстро согреться точечно (ноги, спина и т.д.), можно прогреть постель перед сном. Нагревается быстро, расходует мало электроэнергии.
- Переваги:
- Быстро греется, съемный чехол
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma. Колір: Коричневий
Отличная грелка. Быстро нагревается.
Держит тепло .хорошая цена .- Переваги:
- Быстрый нагрев и держит долго тепло .
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma. Колір: Коричневий
Грелка хорошая. Терморегулятор работает, индикатор горит, чехол и з х/б ткани съёмный, запаха нет. Пользуюсь 2 недели.
- Переваги:
- Цена и качество
- Недоліки:
- не заметили пока
- Продавець comfortno.vdoma
- Анастасія Д***Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma. Колір: Коричневий
Хочу звернути увагу, що відправка в мене була з Харкова. Якщо обираєте між кількома ідентичними варіантами - підтримайте місцевий бізнес у цей час.
Невелика, купувала під ноги або за спину. Не збираємось на ній спати. Нагрівається дуже швидко і дуже сильно. Є регулювання, хоча й примітивне, але мене влаштовує - простіше для різного віку людей. Тканина міцна, на дотик нормально, не чіпляється. З огляду на інтенсивність нагріву має підійти щоб просто нагрівати постіль теж.- Переваги:
- міцна тканина
- Недоліки:
- дуже неприємний запах при першому розпакуванні
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma. Колір: Коричневий
Комфортное тепло за не большие деньги
- Переваги:
- Проработала сезон , полностью доволен товаром , претензий нет .
- Недоліки:
- За время эксплуатации недостатки не обнаружены
- Олег Я***Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma. Колір: Коричневий
За небольшие деньги товар хорош. В свёрнутый коврик поместил термометр - почти 60 градусов, это немало. Минус - несколько первых включений - едкий химический запах. Рекомендую "прогнать" на балконе перед использованием в комнате.
- Переваги:
- Терморегулятор, достаточно высокая температура прогрева
- Недоліки:
- Сильный едкий запах проводки. С каждым разом уменьшается, но нужно это делать на балконе
- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma. Колір: Коричневий
Все ок
- Василий Г***Відгук від покупця. Продавець: Neo
Працює два роки (не регулярно) по кілька разів на тиждень (близько 2-х год) в холодну пору року. З мінусів - не регулюється температура. хоча регулятор присутній.
- Продавець Neo
Доброго дня, Шановний Василь! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!
- Анатолий С***Відгук від покупця. Продавець: Neo
Якщо є світо, то гріти спину чи ноги саме те
- Переваги:
- Працює як обіцяли
- Недоліки:
- Ще не виявили
- Продавець Neo
Доброго дня, Шановний Анатолій ! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!
- Наталья И***Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma. Колір: Коричневий
Бюджетный вариант.
- Переваги:
- Быстро нагревается.
- Недоліки:
- Мягкая. Боюсь испортить.
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Neo
Проблему вирішено
нагрів не регулюється
чохол не якісно прострочений- Продавець Neo
Доброго дня, Шановний покупець! Нам дуже шкода, що Ви залишилися не задоволені покупкою в нашому магазині! Ви можете повернути товар на протязі 14 днів з моменту отримання товару, очікуйте зворотнього зв'язку !
- Демчуков М***Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma. Колір: Коричневий
Вроде бы все работает, но материал оббивки совсем не держит тепла. Если положить и включить, то через время под ней горячо, а сверху она еле теплая. Греет только когда лежишь на ней. И в том месте которое прилегает. Сама по себе она не горячая. Была у меня немецкая так она нагревалась и полностью была прогретая.
- Наталия Ш***Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma. Колір: Коричневий
Сьогодні отримала грілку. Працює нормально, рівномірний нагрів, температура також достатня на максимумі, але дуже різкий хімічний запах під час нагріву. Кіт підійшов, понюхав і став загрібати лапкою, відмовився лягати на грілку. Маю надію, що запах зникне через якийсь час.
- Переваги:
- Недоліки:
- Різкий хімічний запах
- Нужный С***Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma. Колір: Коричневий
- Переваги:
- греет
- Недоліки:
- недолго греет, максимум пол года