- Любовь Ч***Відгук від покупця. Продавець: Plastik Boz. Колір: Кремовий. Кількість полиць: 4
Отримала етажерочку. Точно така красива, як на фото. Збирається легко, навіть я впоралася сама))) Надійна, досить міцна (але не для важких предметів). Чудово підійде для ванни або в коридор для взуття. Я купила для балкону - як таку собі господарську шафу. Дуже сподобалась! Дякую продавцю за консультацію, швидку відправку і чудовий товар! Також подяка Розетці і Новій пошті))
- Переваги:
- Якість товару, прекрасний сервіс
Дякуємо за відгук)
- Баннова В***Відгук від покупця. Продавець: Plastik Boz. Колір: Темно-коричневий. Кількість полиць: 3
Отличная этажерка, крепкая, выглядит стильно!
Связались быстро, отправили в тот же день.
Рекомендую!- Переваги:
- Внешний вид и цена.
Дякуємо за відгук)
- Ирина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Plastik Boz. Колір: Кремовий. Кількість полиць: 3
Продавець швидко вийшов на зв"язок.
Одразу зазначив, що колір трактується кимось як бежевий, кимось як лимонний. Що приємно здивувало, адже убезпечувало від помилкового придбання.
Мені теж здався лимонним. Брала на балкон, мені підійшов. Швидко відправили.- Переваги:
- Товар якісний. Приємний колір. Без запаху пластику. Компактні розміри.
Дякуємо за відгук)
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Plastik Boz. Колір: Кремовий. Кількість полиць: 3
Цвет на фото кажется бежевым, но по факту имеет нежный лимонный оттенок. Мне подошел.
- Переваги:
- Хорошее качество. Быстро собирается. Прочная. Красиво смотрится.
- Недоліки:
- Не обнаружено.
- Продавець Plastik Boz
Спасибо за отзыв)
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Plastik Boz. Колір: Кремовий. Кількість полиць: 4
Все как на фото. Связались быстро, отправлено в тот же день. Качество норм.
- Переваги:
- Хорошый он анайзер для ванны
- Недоліки:
- Цена, но она везде такая, на такую этажерку
- Продавець Plastik Boz
Спасибо за отзыв)
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Plastik Boz. Колір: Темно-коричневий. Кількість полиць: 5
Что могу сказать от себя: во-первьıх очень бьıcтро доставили, за что отдельное спасибо ребятам от Plastik box. Во-вторьıх супер бьıстро собрали, как конструктор. Очень легкая, пластик крепкий, устойчивая и вместительная, имеет хороший вид. Вообщем покупкой осталась довольна!!! Рекомендую!
- Переваги:
- Устойчивая, компактная, имеет хороший вид, добротная.
- Plastik B***
- Наталья А***Відгук від покупця. Продавець: Plastik Boz. Кількість полиць: 5
- Plastik B***
Спасибо за отзыв)
- ВітаВідгук від покупця. Продавець: У господині. Колір: Білий. Кількість полиць: 4
Хороша поличка, гарно виглядає
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: У господині. Колір: Сірий. Кількість полиць: 4
Норм.якість
- Маріне В***Відгук від покупця. Продавець: У господині. Колір: Білий. Кількість полиць: 4
Колір дуже гарний - сірий, не гадала, що буде виглядати так чудово.
Навіть задоволена, що білий закінчився і мені запропонували на вибір два кольори.
Продавцю благодарність- Переваги:
- Красиво, якісно
- Недоліки:
- Ні
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: У господині. Колір: Бежевий. Кількість полиць: 5
Полиця супер багато полок вмістить багато взуття. Вигляд має гарний ,швидко складається .
- Переваги:
- Багато поличок
- Недоліки:
- Не знайдено
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: ХМПИ. Колір: Білий. Кількість полиць: 3
Етажерка відповідає характеристиці, чудово підійшла для ванної кімнати, стійка, швидка у збірці. Товар прийшов вчасно.
- Переваги:
- Абсолютно відсутній запах пластику, якісний матеріал.
- Недоліки:
- Не має недоліків.
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: У господині. Колір: Коричневий. Кількість полиць: 4
Добре підходить для невеликих приміщень.
- Переваги:
- Легко збирається та стильна полиця.
- Недоліки:
- Анастасия М***Відгук від покупця. Продавець: У господині. Колір: Білий. Кількість полиць: 5
Написано белая пришла серая. В накладной написано белая
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: ХМПИ. Колір: Сірий. Кількість полиць: 4
Гарна полочка.
- Артем Л***Відгук від покупця. Продавець: ХМПИ. Колір: Сірий/Коричневий. Кількість полиць: 3
Хороший
- Переваги:
- Хороший
- Недоліки:
- Павел К***Відгук від покупця. Продавець: ХМПИ. Колір: Білий. Кількість полиць: 4
Товаром задоволений. Зроблено якісно. Дякую.
- Недоліки:
- Нестерова Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Кількість полиць: 5
Полка гарна. Зручна.
- Ліана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Кількість полиць: 5
Нормальна етажерка! Легко складається!
- Переваги:
- У ванні не розбухне від води! Легко миється щіткою!
- Недоліки:
- Не виявила!
- Светлана М***Відгук від покупця. Продавець: ХМПИ. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5
Товар пришел бракованый.там даже ге трещина .а кусочек пластика как вырванный.
- Переваги:
- Нет. Моральный ущерб. Давление поднялось из за растройства
- Недоліки:
- Как можно отправлять бракоапное
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: ХМПИ. Колір: Сірий/Коричневий. Кількість полиць: 5
Гарна етажерка з якісного матеріалу. Швидко збирається.
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: ХМПИ. Колір: Білий. Кількість полиць: 4
Зібрав за 2 хвилини, кріплення надійно підігнані та яруси точно не почнуть відділятися. На рівному кафелі стоїть рівно та не хитається.
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: ХМПИ. Колір: Коричневий. Кількість полиць: 4
Етажерка зручна, легка, відповідає характеристиці
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: ХМПИ. Колір: Коричневий. Кількість полиць: 5
Все відповідає опису.
- Смирнова В***Відгук від покупця. Продавець: ХМПИ. Колір: Білий. Кількість полиць: 3
Товар прийшов вчасно, у точку видачі, що є дуже зручно, все відповідає заявленим характеристикам. Дякую!
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: ХМПИ. Колір: Бежевий. Кількість полиць: 3
Колір взагалі не відповідає замовленню, замовляла бежеву а прийшла жовта. Чоловік забирав і не перевірив, а вдома чекав не приємний сюрприз
- Недоліки:
- Не відповідає опису
- Жанна С***Відгук від покупця. Продавець: ХМПИ. Колір: Коричневий. Кількість полиць: 5
Етажерка сподобалась. Якісний пластик, збирається легко, міцна та стійка.
- Надежда Д***Відгук від покупця. Продавець: ХМПИ. Колір: Сірий/Коричневий. Кількість полиць: 3
Товар сподобався,рекомендую!
- Переваги:
- Гарний
- Недоліки:
- Александр Ш***Відгук від покупця. Продавець: ХМПИ. Колір: Сірий/Коричневий. Кількість полиць: 4
Хорошее качество.
- Мария Г***Відгук від покупця. Продавець: ХМПИ. Колір: Сірий. Кількість полиць: 4
Гарна етажерка. Колір темніший ніж на фото, але продавець про це попередив. Нам колір підійшов. Дякую
- Переваги:
- Міцна
- Недоліки:
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: HD-market. Колір: Білий. Кількість полиць: 3
Товар имеет очень странный вид. Все детали разных оттенков.
- Переваги:
- Легко собрать
- Недоліки:
- Дизайн
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: HD-market. Колір: Білий. Кількість полиць: 3
Товаром задоволена, роботою магазину теж, дякую!
- HD-market
Дуже дякуємо за Ваш відгук!