- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Home Lidia. Колір: Сталевий. Об'єм: 2
зручно, що не великий, тільки на 2 літра
- Переваги:
- свистить при закипанні води
- Недоліки:
- не виявлено
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Helga
Чайник шматок г...
Не рекомендую.
Після трьох місяців використання думаю дай перевірю воду чи є накип на чайнику - немає. А іржа в чайнику є.
Дивно дійсно чайник постійно з водою стоїть. Хм старанно використовую його вочевидь.
Чи треба тільки на свята чаю нагріти і насухо одразу сушити?
Маячня. На зв'язок ніхто не вийшов з представників магазину.
При купівлі не звернув увагу, що є зазор між дном і стінками в середині.
Та навіть якби звернув, ну чайник з неіржі.
Короче нікому не раджу. Дякую за увагу. Сервіс на рівні плінтуса.- Переваги:
- Немає як виявилось згодом.
- Недоліки:
- Нержавійка, яка іржавіє.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: 43zt. Колір: Чорний. Об'єм: 2
Чайник сподобався, дно дійсно подвійне, важке. Свисток працює не надто голосно, так і хотіла. Продавець відправив чайник швидко, за що вельми вдячна.
- Переваги:
- подвійне дно, свистить не різко
- Недоліки:
- кнопка підняття свистка знаходиться на металевому участку ручки, треба натискати не торкаючись металу, бо він гарячий. Це не надто зручно
- Продавець 43zt
Доброго дня. Дякуємо за відгук про наш товар. Користуйтесь в задоволення та будемо раді вітати знову Вас в нашому інтернет-магазині.
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Helga
Так собі чайник. Купували ще коли він коштував 400 грн. Це його ціна. Зараз би не купила. Ручка гріється. Те що вона на половину залізна - мінус. Бо часто хапали і обпікалися. Треба постійно контролювати за що берешся.
Через рік почав іржавіти зовні. - Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Helga
Хороший чайник, без лишних запахов, если долго кипит, то ручка нагревается. Свисток не очень громкий, но нам как раз такой и нужен был.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Helga
Чайник представлен к продаже с черной ручкой, но прислали с коричневой. Для меня не критично, но продавцу не помешало предупредить покупателя или сменить фото для продажи. Заказ быстро оформили и отправили. Продавца рекомендую.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: LZ Home. Об'єм: 2
Чайничек оказался чрезвычайно маленьким, с очень небольшим диаметром дня, от чего ставить его приходится на самую маленькую конфорку, а маленькая площадь дна маленькая конфорка=очень долго вскипает. Плюс в него вмещается даже меньше, чем 2л.
- Переваги:
- Красивый
- Недоліки:
- Слишком компактный
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: LZ Home. Об'єм: 2
Чайник очень понравился. Небольшой, ручка металл и пластик, свисток громкий. Магазин отправил сразу, доставка УкрПочтой.
- Переваги:
- Красивый, свисток громкий.
- Продавець LZ Home
Дякуємо, що поділились враженнями! Приємного користування та звертайтесь знову:)
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: ROYALHOME. Колір: Сірий. Об'єм: 2
Хороший чайник за нормальную цену. Аккуратненький, компактный, свистит громко. Брала на индукционную плиту, вода закипает достаточно быстро.
- Переваги:
- Внешний вид подходит под любой интерьер