Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Комплект шолом та захист Sports Helmet розмір S-M Синій 4-15 років з регулюванням по об'єму (F18476/C34590)

Оцінка користувачів 4.33/5
на основі 4 відгуки
  • Ірина Є***
    Відгук від покупця. Продавець: BambyToys

Не вистачає довжини липучок для коректної фіксації захисту, на ліктях завеликі, на колінах замалі лямки

Переваги:
    Легкий шолом
    Недоліки:
    Не якісні резинки та липучки, декор на наколінниках проривається, оскільки зроблений з поліетилену
  • Марина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BambyToys

Доброго дня. Получили тільки вчора. Лямки відриваться. При першій же примірці одна лямка відірвалася. Инші також пришиті дуже криво, потрібно перешивати. На фото все видно.

• Продавець  BambyToys

Доброго дня, дуже шкода, що Вам попався такий набір, перед відправкою товар візуально перевіряємо, шов іноді може не бути ідеальним.

• Марина Б***

Дуже дивна відповідь продавця.
      Замість того щоб запропонувати обмін, у нас попросили вибачення за те що відправили нам явний брак (хлам), взяли 699+ 699 гривень за цей непотріб, 120 за доставку, 48 за переказ коштів.

• Продавець  BambyToys

Доброго дня, доставка по тарифам перевізника, перепрошуємо якщо Вам не сподобався товар. Замовлення можна повернути без проблем, якщо товар не був у користуванні і збережено заводське пакування.

• Кристина И***
    Відгук від покупця. Продавець: BambyToys

Все пришло быстро. Все целое. Качественное.

Переваги:
    Быстро
  • Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: BambyToys

Дуже задоволена своїм вибором.
    Продавця рекомендую.

Переваги:
    Колір та якість чудова
    Недоліки:
    Відсутні