Відгуки покупців про Колготи 20 Den жіночі Conte Bikini 4 р Shade (4810226005804)
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 4. Колір: Мокко
Колготки соответствуют размерной сетке. Красивые.
- Переваги:
- Качество.
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 4. Колір: Мокко
Дякую!!!
- Переваги:
- Дуже зручний, приємний на дотик
- Недоліки:
- не має
Відповідає
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 4. Колір: Кава з молоком
Колготи класні, якісні, добре тягнуться, люблю цей виробник
- Переваги:
- Якість відмінна
- Недоліки:
- Не знайшла
- ОляПродавець: Rozetka. Розмір: 3. Колір: Мокко
Декілька останніх років надаю перевагу лише фірмі Conte. Ніколи не підводили. Тонкі, приємні до тіла колготки. Гарний колір. Хороша якість,тому не потрібно щоразу купувати нові. Однозначно рекомендую придбати!
- Переваги:
- Ціна, якість колготок
- Недоліки:
- Не помітила
- Назар О***Продавець: Rozetka. Розмір: 3. Колір: Мокко
Тонкие колготки.
порвались сразу же!
Плохое качество.
НЕ покупайте!!
- Валентина С***Продавець: Rozetka. Розмір: 4. Колір: Графіт
Колготки сподобались. Вони щільні , гарно сідають по тілі. Гарно стягують. Мають легкий колір на нозі. Носяться добре.
- Переваги:
- Щільність
- Мария Н***Продавець: Rozetka. Розмір: 4. Колір: Графіт
Досить щільні і зручні, надійно сидять і не сповзають. Люблю цю модель. Доставка швидка.
- Алена В***Продавець: Rozetka. Розмір: 3. Колір: Бронзовий
Хороший колір. Мені подобається якість колгот цієї фірми. Багатьом не подобається сильний блиск колгот, але якість хороша.
- Переваги:
- Колір, якість
- Елена Е***Продавець: Rozetka. Розмір: 4. Колір: Кава з молоком
Найкращі капронові колготки! Вже не один рік купую тільки Conte. Дуже гарна якість. Міцні, практично не рвуться. Стрілку теж не просто залишити, якщо звичайно носити акуратно. Висока посадка, як я люблю. Одягаю їх під сукні, щоб трохи підтягнути животик. Шви плоскі, тому не заважають у взутті, як буває з іншими колготками. Бавовняна ластка подовжує період шкарпетки і зручно сидить на пальцях. Рекомендую кожній дівчині придбати!
- Переваги:
- Відмінна якість
- рижа я***Продавець: Rozetka. Розмір: 4. Колір: Бронзовий
Одні з бюджетних і дійсно міцних колгот. Гарно "седять" там де потрібно стягують. Рекомендую
- Переваги:
- Міцні
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: TightsStore. Розмір: 2. Колір: Графіт
Дякую, гарні та якісні колготи
- Продавець TightsStore
Добрий день! Дякуємо за гарний відгук!