- ОляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Одна з улюблених книг нашої дитини. Дуже гарні малюночки, повчальні, цікаві 3 історії, одна з яких про те, як Тедді лягає спати, що є доречним, так як часто читають книги діткам перед сном.
Рекомендую!- Переваги:
- Гарні кольорові малюнки, глянцеві сторінки
Дякуємо за ваш відгук!
- СабінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна книжка про повсякденні справи і корисні звички. Дуже класно ілюстрована.
Дякуємо за Ваш відгук!
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Малий 3,5 роки обожнює цю книгу. Він асоціює себе з Тедді, бо всі історії з дитячого життя якраз такого віку. Ми вже стільки разів перечитали цю книгу, що тепер не я йому читаю, а він мені по картинках розказує про пригоди ведмедика. Замовила другу книгу, з нетерпінням чекаємо! :)
Дякуємо за Ваш відгук!
- Наталия Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер оформлення
- Переваги:
- Яскраві ілюстрації. Дуже цікаві та легкі для дитини 3 років ситуативні тексти. Вау! від Мирона
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дочь 2,5 года в восторге от этой книги, очень понравились иллюстрации, не очень много текста, ребёнку не успевает надоесть картинка. Книгу читаем каждый день и малышка сама зовёт её почитать.Спасибо Розетке за быструю и качественную доставку
- Переваги:
- Книга просто космос
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Книга чудова, дуже якісна, красиві малюнки.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Книга чудова.
- Тимків М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для найменших просто клас, гарні ілюстрації, мало тексту. Маємо 2 частини. Цікаві, повчальні книжки.
Перечитані десятки разів і ще не надоїли.- Переваги:
- Якісна,цікава книжка
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
+++
- Переваги:
- Яркие, интересный картинки, качественный материал
- АлисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
У меня ребёнок защищает всех животных, добрая и такая вся светлая девочка, которой 3 года.
Два рассказа из трёх пугающие для неё.
Чтобы не пугать, книгу не читаем.
Это лишь наш опыт, все детки индивидуальны.
Первый рассказ очень нравится, учит, что маме необходимо помогать.- Переваги:
- Качественная
- Недоліки:
- Эта книга не подходит мнительным деткам
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Книга яркая, красивая, интересная. Ребёнку 3.8 лет - смотрит и слушает с удовольствием
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень милая книга, яркие картинки, ребёнок в восторге
- Переваги:
- Качество, цена
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для малыша 5 лет очень интересная.
Добрая, красочная и поучительная) - innnna2005 О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарні малюнки
- Юрий Б***Продавець: Rozetka
Самая любимая книга у сына. Ему 2.4. В ней 3 истории про доброго и милого мишку. После чтения этих историй сын хочет тоже быть похожим на него.))
- Переваги:
- Яркие картинки и их много, отличного качества, отличный текст , спокойные и добрые истории.
- Софія В***Продавець: Rozetka
Чудова книга для читання вечора! Мінімум тексту, максимум малюків! Моїй синам довподоби.
- Переваги:
- Наявні 3 історії. Яскраві, якісні малюнки. Чудові історії, переклад відмінний.