- Анна Я***Відгук від покупця. Продавець: D-HOME. Колір: Коричневий
Дуже гарні
- Продавець D-HOME
Анна, щиро дякуємо за Ваш відгук :)
Користуйтесь із задоволенням.
- Руслана З***Відгук від покупця. Продавець: D-HOME. Колір: Червоний
Подушки на стілець гарної якості. Швидка доставка. Рекомендую.
- Переваги:
- Тканина, якість пошиву
- Лео Т***Відгук від покупця. Продавець: D-HOME. Колір: Чорний
Отличные подушки. Хорошо подошли, красиво смотрятся!
- Продавець D-HOME
Дуже дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам сподобалось замовлення :)
- Наталия У***Відгук від покупця. Продавець: D-HOME. Колір: Червоний
Подушка справді відповідає опису, дуже гарна і м'якенька
- Продавець D-HOME
Наталія, дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно!
Будемо раді Вашим новим замовленням :)
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: D-HOME. Колір: Синій
Можно подвязать к любой табуретке, которую ободрали кошки.
- Переваги:
- 4 пар верёвок
- Продавець D-HOME
Андрій, дуже дякуємо за відгук! Раді, що Вам сподобались наші подушки на стілець! Будемо очкувати від Вас нових замовлень)
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: D-HOME. Колір: Сірий
чудова подушка, тим більше за таку ціну. колір як на фото, світло-сірий, добре вписався в інтер'єр.
зручно, що з усіх боків можна зафіксувати шнурочками. я накрила нею стілець Ikea Adde, у нього пластикове сидіння, за розміром якраз підійшла.
прання в машині пережила нормально.- Переваги:
- зручна, красива
- Недоліки:
- не ідеальні шви на "гудзиках", але це не критично
- Продавець D-HOME
Наталія, доброго дня! Дуже Вам дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам сподобалась наша подушка на стілець! :)
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: D-HOME. Колір: Сірий
Користуємося вже майже 2 місяці. Дуже задоволена покупкою. Боялася, що швидко протреться матерія і відірвуться зав'язки, але тканина міцна і шви також. Виглядають чудово. Єдиний нюанс - в житті вони справді виглядають світліше, ніж на фото, світло-сіро-блакитний колір.
- Продавець D-HOME
Олександра, дякуємо за Ваш відгук!
- Анастасия Р***Відгук від покупця. Продавець: D-HOME. Колір: Коричневий
За свои деньги отличный товар
- Переваги:
- Перезвонили сразу после оформления,быстро отправили
- Продавець D-HOME
Анастасія, доброго дня! Дуже дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви залишилися задоволені подушками та нашею працею! :)
- Алексеенко Н***Відгук від покупця. Продавець: D-HOME. Колір: Сірий
Отличные подушки с длинными веревочками, прекрасно сели на стулья на кухне со спинкой.
- Переваги:
- Длинные веревочки
- Продавець D-HOME
Наталія! Дякуємо за Ваш відгук! БУдемо раді бачити Вас знову у нашому магазині!
- Лілія В***Відгук від покупця. Продавець: D-HOME. Колір: Коричневий
Чудові, якісні та зручні подушки. Дякую за швидку доставку, та гарне обслуговування.
- Продавець Д.О.Т.И.Н.Е.М
Лілія! Дякуємо за відгук! Будемо чекати на нові замовлення!
- Анастасия Т***Відгук від покупця. Продавець: D-HOME. Колір: Темно-сірий
Приятная на ощупь ткань, размеры точно соответствуют параметрам на сайте. Очень довольна, спасибо!
- Продавець Д.О.Т.И.Н.Е.М
Анастасія, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Із задоволенням чекаємо на нові замовлення!
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: D-HOME. Колір: Червоний
Очень красивые, красиво смотрятся на стульях в кухне, создают очень красивый уют на кухне, спасибо сайту и продавцу, рекомендую!
- Переваги:
- Очень красивые, выглядят богато, создают очень красивый уют на кухне
- Д.О.Т.И.Н.Е.М
Ирина, здравствуйте! Огромное Вам спасибо за такой приятный отзыв ! :) Мы очень рады, что Вы остались довольны нашими подушками на стул и нашей работой!
- Анна О***Відгук від покупця. Продавець: D-HOME. Колір: Червоний
Хорошая и красивая, ниточки нигде не точат и спустя почти 2 года эксплуатации, после многочисленных стирок выглядят как новые, но шнурки коротковаты
- Переваги:
- Красивые, качественные
- Недоліки:
- Короткие шнурки, как для нас
- Д.О.Т.И.Н.Е.М
Анна, здравствуйте!
Огромное Вам спасибо, за отзыв!
Мы очень рады, что Вы остались довольны покупкой и столь длительный срок пользуетесь нашими изделиями!
- Мария П***Відгук від покупця. Продавець: D-HOME. Колір: Сірий
Ткань плотная, за месяц пользования не просела. Но один нюанс: при формировании заказа на картинке была подушка темной расцветки, а пришла светло-серая. Не очень смотрится на черном кресле
- Переваги:
- Цена, качество ткани.
- Недоліки:
- Пришел другой цвет, чем был на картинке при заказе.
- Д.О.Т.И.Н.Е.М
Мария, добрый день!
Рады, что подушки Вам понравились,но цвет Вам пришел тот который и был в заказе. Дело в том, что идет искажение цвета,, который зависит от настроек экрана и качества монитора Вашего устройства.
Поэтому в цвете подушек все верно.
- Марія Л***Відгук від покупця. Продавець: D-HOME. Колір: Коричневий
Купили кілька днів тому, але вже оцінили всі вигоди. Подушки якісні, чудове наповнення, його і не забагато, і не замало)
- Переваги:
- Дуже зручні, якісні, легко чистити. Зав'язки просто ідеальні, ніде нічого не висить, дуже акуратно виглядає
- Д.О.Т.И.Н.Е.М
Мария, спасибо за положительный отзыв о нашей продукции! Будем ждать новых заказов от Вас! Хорошего настроения и приятных покупок!
- Максим З***Відгук від покупця. Продавець: D-HOME. Колір: Сірий
Рекомендую магазин і подушки. Менеджер зателефонував, уточнив замовлення і відправив в дуже короткий термін. Подушки хороші, чудово вписались в наші стільці
- Переваги:
- Хороший дизайн. Колір класний.
- Д.О.Т.И.Н.Е.М
Максим, спасибо за положительный отзыв! Очень приятно, что мы смогли Вам помочь в выборе текстильной продукции. Будем ждать новых заказов от Вас!
- Катерина Т***Відгук від покупця. Продавець: D-HOME. Колір: Сірий
Видимо, производитель учел нарекания (отзывы) покупателей на неровность псевдопуговичек и длину завязок, т.к. на подушках, которые я получила, швы были аккуратными и ровными, а завязки нормальной длины даже для привязывания их к пластиковым стульям. Цвет действительно светлее, чем на фото, но это их не портит.
- Переваги:
- Приятная цена, красивый внешний вид, качественные, удобные и мягкие.
- Недоліки:
- Не нашла
- Д.О.Т.И.Н.Е.М
Катерина, спасибо большое за отзыв! Мы очень рады, что вы довольны заказом! С Вами очень приятно сотрудничать
- ЖаннетаВідгук від покупця. Продавець: D-HOME. Колір: Коричневий
Дякую виробнику за якісний товар!
- Переваги:
- Якісна, зручна, акуратно пошита подушка.
- Недоліки:
- -------
- Д.О.Т.И.Н.Е.М
Спасибо за отзыв! С Вами очень приятно сотрудничать!
- Ирина В*** СтаницкаяВідгук від покупця. Продавець: D-HOME. Колір: Коричневий
Поставила бы 5, но швы там где имитация пуговиц не очень хорошие и завязки короткие. Имеет запах, но надеюсь, что скоро пройдет. Если не считать этого, то подушка хорошая.
- Переваги:
- В меру мягкая.
- Недоліки:
- Швы и короткие завязки, имеет запах.
- DOTINEM
Доброе утро,Ирина.спасибо за Ваш отзыв,что касается имитации пуговиц,за счет прошива швы попадают друг на друга и может быть сдвиг из-за нахлеста. Запах уйдет в течении нескольких дней,т.к. подушка сразу с производства отправляется к клиентам.Спасибо за заказ, ждем снова у нас.
- Антоніна С***Відгук від покупця. Продавець: Сонітекс. Колір: Темно-сірий
Дуже якісні подушки
- Продавець Сонітекс
Антоніна, щиро дякуємо за Ваш відгук :)
- Сергій Є***Відгук від покупця. Продавець: Сонітекс. Колір: Капучино
Дуже гарний товар!
Зручні, якісні, зроблено у місті-герої Харкові. Міцний матеріал та зручні зав'язки для кріплення до стільців.
Дякую!- Переваги:
- Зручно, чотири зав'язки для кріплення до стільців, гарний матеріал.
- Продавець ТекСТИЛЬ ТВОЕГО ДОМА
Сергій, щиро Вам вдячні за теплий відгук, до сліз... Дякуємо Вам за підтримку! Такі відгуки сильно допомогають нашій команді продовжувати працювати для наших клієнтів.
- Листопад А***Відгук від покупця. Продавець: Сонітекс. Колір: Коричневий
Подушки полностью соответствуют описанию, ткань прочная, завязки достаточно длинные, что удобно для разных моделей табуретов
- Переваги:
- Хорошее качество
- Продавець ТекСТИЛЬ ТВОЕГО ДОМА
Доброго дня, Альона! Дуже Вам дякуємо за Ваш відгук, нам дуже приємно! Раді, що Ви залишилися задоволенні замовленням :)
- Екатерина М***Продавець: Сонітекс. Колір: Коричневий
Подушку отримала дуже швидко, за таку ціну відмінна подушка, якістю пошиття повністю задоволена. Дякую
- Переваги:
- Колір, розмір, якість швів, ціна
- Недоліки:
- не знайшла
- Продавець ТекСТИЛЬ ТВОЕГО ДОМА
Катерина, дуже дякуємо за відгук! Ми раді, що Вам сподобалась наша продукція та обслуговування!
Будемо очікувати Ваших нових замовлень :)