- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Kid friends. Розмір: 54-64. Колір: Коричневий
Дуже сподобались шапки. Захищають від вітру. Підходять на весну та осінь.
- Иван Ш***Відгук від покупця. Продавець: Kid friends. Розмір: 54-64. Колір: Салатовий
Вказаний розмір не відповідає дійсності. Не тягнеться взагалі. Підійде хіба що в басейн.
- Переваги:
- Акційна ціна
- Недоліки:
- Вказаний розмір не відповідає дійсності. Не тягнеться взагалі.
- Ярослав Б***Відгук від покупця. Продавець: Kid friends. Розмір: 54-64. Колір: Сірий
Товар хороший качественный
Весна-осень подойдёт
Продавца советую- Переваги:
- Тонкая, лёгкая, удобная
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Kid friends. Розмір: 54-64. Колір: Сірий
Отлично, тонкая шапочка,хорошего качества да и скидка радует
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Kid friends. Розмір: 54-64. Колір: Червоний
Гарна якість
- Переваги:
- Рекомендую
- Недоліки:
- Анна И***Відгук від покупця. Продавець: Kid friends. Розмір: 54-64. Колір: Сірий
Ткань класс, натуральная, двойная,ношу третий сезон, спасибо!
- Переваги:
- Ткань, цена
- Недоліки:
- Павел Я***Відгук від покупця. Продавець: Kid friends. Розмір: 54-64. Колір: Червоний
Всё очень круто: и товар, и связь с продавцом, и быстрая отправка! Ребёнок доволен- папа спокоен) Рекомендую!
- Переваги:
- Отличная демисезонная шапка !
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Kid friends. Розмір: 54-64. Колір: Жовтий
Пришла шапка не того размера. Заказала на ребенка 4,5 лет, а прислали шапку на взрослого мужчину. При том что накануне продавец уточнял размер, просил указать обхват головы. Зачем??? Если отправили абсолбтно без привязки к меркам. На самом изделии ни бирки с указанием размера, ни этикетки. Продавцу самый низкий балл из возможных. После отправки предоплаты - ноль реакции, никаких ответов на мои вопросы.
- Недоліки:
- Ужасный продавец
Шапка без указания размера
- Анна И***Відгук від покупця. Продавець: Kid friends. Розмір: 54-64. Колір: Фіолетовий
Цвет супер, яркая и натуральная!
- Переваги:
- Цена,цвет
Шапочка супер,форма удобная и ткань натуральная,на осень и весну идеально подходит)
- Переваги:
- Натуральная,цена
- Пархоменко О***Відгук від покупця. Продавець: Kid friends. Розмір: 54-64. Колір: Сірий
Шапка хорошего качества, соответствует описанию, очень быстро отправили