- Иван К***Відгук від покупця. Продавець: X-Y-Z
За свою цену это отличный вариант,на первое время пойдет
- Вячеслав Ч***Відгук від покупця. Продавець: X-Y-Z
((((
- Переваги:
- Недоліки:
- Не робить один кулер
- Продавець Dordrecht
Доброго дня. На товар діє гарантія 2 роки, Ви завжди можете звернутися до продавця та обміняти товар на робочий. Нажаль від заводського браку ніхто не застрахований
- Лев Л***Відгук від покупця. Продавець: X-Y-Z
Ну що ж опишу всі свої враження від цієї дивної у всіх відношеннях моделі.
Ззовні дійсно виробники зробили красивий дизайн, тобто на картинці і по опису функцій підставка виглядає гарно, ніби то металева стильна поверхня, модна х-подібна форма, два вентилятора в потрібних місцях(якраз з боків) ітд
Але по факту:
1) Сама конструкція досить делікатна і ламка, пластик тонкий в критично важливих місцях(наприклад там де отвори для світлодіодів) і легко тріскає навіть при не дуже сильних навантаженнях!
Тому мені довелося одразу ж клеїти тріщини в пластику, які я ненароком зробив і потім буду вже дуууже акуратно користуватися!!!
Алюмінієва накладка, до речі, виключно декоративна і дуже тонка і навіть від сильного натискання нігтем легко залишаються глибокі вм'ятини!!!
2) Найдивніше - вентилятори цієї підставки дують не вверх на ноутбук, а навпаки - в протилежний бік, тобто В НИЗ, ВІД НОУТБУКА!!!
Я не знаю, яка була логіка в виробників, але всі ноутбуки, які я коли небудь бачив забирають повітря з під ноутбука і викидають з боку і тому ця підставка замість того, щоб допомагати штатному вентилятору охолоджувати процесор ноута і нагнітати до нього повітря, навпаки забирає повітря з під дна ноута і погіршує охолодження ноутбука!!!
Тому мені довелося самому майструвати і перевернути вентилятори протилежним боком, посадивши їх на термо-клей ... (повертати підставку по гарантії не хотів, бо не маю часу чекати і потім шукати щось інше)
3) Не має паралельного гнізда USB, як у багатьох інших підставок, а є спеціальний коаксіальний роз'єм на живлення, це ніби не смертельно, але все ж зручніше і краще, коли є додаткове USB гніздо!
4) На практиці Х-форма виявилася не дуже зручною ... принаймні для мене зручнішою була б просто прямокутна форма ... але це я вже зрозумів тільки тепер, тому це моя помилка при виборі.
---
Після всіх моїх переробок в принципі свою функцію припіднімання і охолодження ноутбука ця підставка ніби виконує, але якби я тепер купував, то однозначно взяв би якусь іншу модель!!!
Описав все довго і в деталях, бо може комусь стане у пригоді))- Переваги:
- Красивий дизайн, тобто на картинці і по опису виглядає гарно, ніби то металева стильна поверхня, х-подібна форма ітд Реальний плюс - це досить високий кут нахилу і надійна фіксація підпорки платформи.
- Недоліки:
- делікатна і ламка, пластик тонкий і легко тріскає; вентилятори дують в протилежний бік!!!, немає USB гнізда
- Геннадий Х*** ЗакировВідгук від покупця. Продавець: X-Y-Z
Всё соответствует, работает )
- Переваги:
- Всё соответствует описанию