Лише 4 години вражаючих знижок!

Відгуки покупців про Ергономічні подушки EKKOSEAT на офісне та комп'ютерне крісло. Сидіння. Сірий. Чорний знімний ремінь.2654

Оцінка користувачів 4.71/5
  • Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT

Спочатку здавався жорсткуватим. Зараз розумію, що такий і має бути. При постійно сидячій роботі – те що потрібно! Рекомендую.

Переваги:
    Зручно сидіти. Пропав дискомфорт в області куприка. Добре кріпиться до сидіння.
  • Олексій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT

Подушку купив. В комплекті відсутній знімний ремінь! Не перевірив при отриманні

• Продавець  TEKOSEAT

Доброго дня. Вибачте нас, не додивились. Можемо відправити за наш рахунок. Якщо вам зручно Укропшою, напишіть будь ласка ваш індекс?

• Сергій

Чудова подушка! Рекомендую.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT

Купувала для іншої людини, отримувач каже - все супер, проводити весь робочий день у кріслі на цій подушці зручно, плюс добре кріпиться до сидіння)

• Юрій І***
    Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT

Сидіти тепер приємніше. Хороша якість виготовлення. Швидка доставка.

Переваги:
    Всі
    Недоліки:
  • Олександр Б***

Товар якісний

• Оксана О***
    Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT

Купувала для подарунку подругам. Подушка на офісне крісло виправдала мої очікування - гарна на вигляд, надійно кріпиться до стільця, зручна в використанні, приємно пахне гречкою. При постійно сидячій роботі – додатковий комфорт. Продавець ввічливий, кваліфіковано надав консультацію, працює на вищому рівні. Швидке оформлення замовлення та вчасна відправка. Дякую, вдалих Вам угод!