Відгуки покупців про Жіночий оксамитовий обруч обідок об'ємний для волосся Oxa білий

Код:  193014872
Оцінка користувачів 4.75/5
на основі 4 відгуки
  • Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: OxaRoom. Колір: Білий

Всем рекомендую и продавца и товар : обруч- отличного качества, пользуюсь уже достаточно долго, отлично стирается, удобный, стильный аксессуар… Теперь стал одним из моих любимых

• Марина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: OxaRoom. Колір: Чорний

Замовлення надіслали швидко. Обруч сподобався, і колір, і матеріал, і якість. Добре тримається на голові, не давить.

Переваги:
    Якість, ціна
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  OxaRoom

Добрий день, Марина! Дякуємо за такий розгорнутий відгук. Носіть з задоволенням! Будемо раді бачити Вас знову.

• Аліна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: OxaRoom. Колір: Малиновий

обруч гарний, питань до нього немає, відправка продацем була просто миттєва, буквально в той же день, але мені не підійшов колір, бо потрібен був або фуксія, або малиновий, по факту більше фіолетовий, сливовий, жодне фото на Розетці не передає його реальний колір. На фото, що додаю, максимум деннього світла, в приміщенні ще темніший, тому враховуйте цей момент при виборі кольору

Переваги:
    гарна якість, швидкість доставки
    Недоліки:
    невідповідність кольору на фото
    • Продавець  OxaRoom

Аліна, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук, приносимо вибачення за непорозуміння, але як бачимо по фото - то Вам дійсно відправили трохи інший відтінок обруча, на складі мабуть наплутали. Якщо хочете замінити - зв’яжіться, будь ласка, з нами, бо ми щось не можемо знайти Ваше замовлення, можливо був інший отримувач.

• Ніна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: OxaRoom. Колір: Чорний

Обруч шикарный)

Переваги:
    Качество материала , сроки доставки)
    • Продавець  OxaRoom

Ніна, добридень! Дякуємо за Ваш відгук і вибір нашого магазину. Носіть з задоволенням)