- AI аналіз відгуків52 відгуки: 92% позитивних, 6% нейтральних, 2% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Дуже зручні контейнери. Додатково є антиковзальні накладки
- Продавець HD-market
Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобались контейнери HobbyLife — ця модель дійсно продумана до найменших деталей для зручного та комфортного щоденного використання
- Любов Б***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Дуже зручні і гарні контейнери.
- Переваги:
- Різний колір кришок,що зручно.
- Недоліки:
- Невиявлено
- Продавець HD-market
Дякуємо вам за відгук! Раді, що контейнери вам сподобались і виявилися зручними у використанні. Окремо приємно, що ви оцінили різні кольори кришок — це справді допомагає зручно організувати зберігання. Користуйтесь із задоволенням!
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: HD-market
Сподобався, але ще не тестувала з овочами
- Переваги:
- Легкий, компактний, дихаючий
- Недоліки:
- Ще не тестувала
- Продавець HD-market
Дякуємо вам за відгук!
Раді, що контейнер вже сподобався вам за зручністю та форматом. Він дійсно продуманий до дрібниць: оптимальний розмір і вентиляція допомагають створити правильні умови, щоб овочі залишалися свіжими довше.
Будемо раді, якщо поділитесь враженнями після використання
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Удобный, компактный, вместительный ящик. Пластик плотный. Сервис отличный, быстрая доставка
- Продавець HD-market
Дякуємо за відгук! Раді, що контейнер виправдав очікування та був зручним у використанні. Приємно, що ви також відзначили сервіс і швидку доставку.
- Савицкая Т***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Дуже сподобався
- Переваги:
- Гарний розмір з провітрюванням. Можно окремо не знімати кришку, є віконце, щоб виймати овочі
- Продавець HD-market
Дякуємо за відгук! Раді, що контейнер вам сподобався.
Його конструкція дійсно продумана для зручності: контейнери можна встановлювати один на один для компактного зберігання, а розмір підібраний так, щоб овочі було легко діставати через віконце навіть з дальнього кута — без потреби знімати кришку.
- Леся Ш***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Рекомендую,швидко відправляють, якісні контейнери. Обʼєм (як старе відро на картоплю), але виглядає дуже гарно… Замовляла два - і на інші овочі. Тепер один на одному стоять, місця займають мало.
- Переваги:
- Силіконові ніжки
- Продавець HD-market
Дякуємо за відгук! Раді, що контейнери допомогли зручно організувати простір і виправдали очікування за місткістю та практичністю.
- Инна М***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Отличный контейнер. Советую.
- Продавець HD-market
Дякуємо за відгук! Ми теж рекомендуємо цей контейнер як один із найефективніших способів зберігання овочів.
- Людмила Х***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Дуже задоволена! Якісний пластик. Гарно виконаний компактний контейнер. Взяла по акції два і не пошкодувала. Звʼязалися менеджери відразу поточнити і навіть підібрали мені колір , який мені більш підходив.
- Переваги:
- Якість відмінна.
- Недоліки:
- ———
- Продавець HD-market
Дякуємо, Людмило, за відгук і за фото! Приємно, що контейнери виправдали очікування і покупка по акції була вдалою. Фото допоможе іншим покупцям оцінити зручність використання в реальному побуті.
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Супер скриня для овочів. Нам Ок!
- Продавець HD-market
Дякуємо, Сергію, за відгук! Раді, що контейнер підійшов і повністю вас влаштовує.
- николай к***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Очікування було ..... !Но дуже приємно вражені. Качество на висоті!!!
- Переваги:
- Качество . Ємкість. Можна покласти один на один!!!
- Продавець HD-market
Дякуємо за відгук і за фото! Приємно, що контейнер приємно здивував і виправдав очікування. Якість та можливість компактного розміщення справді роблять його зручним у щоденному використанні.
- Александр З***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
- Продавець HD-market
Дякуємо за оцінку! Раді, що контейнер вам сподобався.
- Татьяна Н***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Дуже класні контейнери. Поміститися чітко по розмірам. Менеджери магазину подзвонили і запропонували декілька кольорів кришок. Зупинилася на зелених. Вдала покупка. Рекомендую.
- Переваги:
- Якість. Розміри.
- Продавець HD-market
Дякуємо, Тетяно, за відгук і за фото! Воно добре показує, як зручно контейнери стають у реальному побуті та як їх можна практично використати для організації простору. Раді, що покупка виявилась вдалою.
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
, один прийшов без 1/4 силіконової накладки
- Продавець HD-market
Дякуємо, Ірино, за ваш відгук і за високу оцінку замовлення.
Шкода, що одна силіконова накладка виявилася відсутньою. Ця деталь дуже маленька, інколи може загубитися під час фабричного пакування.
Ми зв’яжемося з вами особисто, щоб уточнити деталі та запропонувати можливий варіант вирішення ситуації.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: HD-market
В контейнер вміщується 5-6 кг картоплі. Хоча одразу він здавався дуже маленьким.
Гарний, щільний пластик. Приїхав запакований в коробку.
Брала з кришкою зеленого кольору, за порадою продавця, бо ящик буде стояти на світлі. Зелена кришка не прозора, що не дає світлу псувати картоплю.- Переваги:
- Гарна якість
- Продавець HD-market
Дякуємо, Світлано! Приємно, що контейнер вам підійшов і став зручним рішенням для зберігання. Модель справді міцна, добре продумана й практична в умовах, коли потрібно захистити овочі від світла. Раді, що порада щодо кришки виявилась корисною.
- Ирина Р***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Чудовий контейнер, міцний пластик, зручний розмір. Все відповідає опису, колір кришки уточнює менеджер. Швидко передзвонили, відправили, надійно упаковали
- Продавець HD-market
Дякуємо, Ірино! Раді, що контейнер вам підійшов — міцний, зручний у розмірі та повністю відповідає очікуванням. Завжди уточнюємо деталі, щоб відправити саме те, що потрібно, і подбати про надійну упаковку.
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
- Продавець HD-market
Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобалося.
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Швидка відправка. Контейнер гарний як на фото . По якості
- Переваги:
- Все добре
- Недоліки:
- Не має
- Продавець HD-market
Дякуємо, Олено! Раді, що контейнер вам сподобався. Hobby Life 12 л — справді вдале рішення: якісний, зручний і добре продуманий для зберігання продуктів, щоб усе залишалося свіжим і акуратно розкладени
- Любослав Ж***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Доставили вчасно,крапковий,зручний
- Продавець HD-market
Дякуємо, Любославе, що обрали Hobby Life! Сподіваємось, контейнер стане у пригоді й допоможе зручно зберігати овочі вдома.
- сергей б***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Чудовий контейнер.
- Продавець HD-market
Дякуємо, Сергію! Радий, що контейнер вам сподобався і виправдав очікування.
- Ніна Я***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Гарний виріб, приємне обслуговування! Менеджер передзвонила та уточнила колір кришки. Замовлення надійшло на наступний день.
- Переваги:
- Міцний пластик, зручний обʼєм. Завжди потрібна річ в домі.
- Недоліки:
- Немає:))
- Продавець HD-market
Пані Ніно, дякуємо за чудовий відгук!
Ви зробили відмінний вибір - контейнер для зберігання овочів Hobby Life 12 л справді поєднує міцність, зручний об’єм і практичний дизайн. Рада, що ви оцінили якість і швидке обслуговування. Хай служить вам довго і щодня тішить зручністю!
- В'ячеслав М***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Товар і продавця рекомендую . Зручно, що є доставка в точки видачі Розетки
- Переваги:
- Дивись вище
- Недоліки:
- Дивись вище
- Тамара Д***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Контейнер вміщує приблизно 5 кг картоплі/цибулі. Зручно помістилися під мийкою, стоячи один на одному.
- Переваги:
- Компактність, зручний доступ, міцний пластик, відсутність хімічних запахів.
- Недоліки:
- Не помітила
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: HD-market
Все як в описі. Дуже якісний контейнер
- Переваги:
- Зручний, місткий контейнер для овочів
- Валентина Ш***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Гарний контейнер для зберігання невеликої кількості овочів. Компактний, естетично виглядає. Було приємне спілкуванням з продавцем, запропоновані різні варіанти верхньої кришки в кольорах. Задоволена.
- Переваги:
- Компактність
- Недоліки:
- Не виявила
- Татяна К***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Швидка відправка ,по телефону узгодили колір кришки, якісне обслуговування
- Переваги:
- Міцний пластик , оптимальний розмір
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Контейнер зручний, компактний, гарно виглядає. Продавчиня порадила різні кольори, щоб не плутатися і подбала, щоб ці кольори добре виглядали разом. Дякую і рекомендую.
- Переваги:
- Зручні, гарні з провітрюванням
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Зручний, місткий, гарної якості
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Чудово зберігає овочі. Поставив і забув. Рекомендую
- ЛінаВідгук від покупця. Продавець: HD-market
Зручні, компактні. Хороша якість пластику.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Дуже чудові бокси для зберігання ! А також чудовий продавець
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Дуже сподобався. Компактний та зручний
- Альона К***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Займають мало місця
- Переваги:
- Дуже зручні
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: HD-market
Заказали два. Продавец отлично умеет продавать :) (шучу). Контейнеры действительно очень хорошие и функциональные. Небольшие, но вместительные. Аккуратно смотрятся. Качественный пластик. Можно ставить один на другой. Облегчают быт и радуют глаз. Мы довольны. Продавец проконсультировал отлично. Единственное пожелание- сделать на сайте варианты выбора цветов крышки контейнера с фотографиями, чтобы покупатель сразу мог понять, какой товар в наличии и из чего нужно выбирать.
- Переваги:
- Качество, функциональность, внешний вид
- Недоліки:
- Пока не нашли
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: HD-market
На вигляд зовсім малий, але по факту дуже вмісткий. Якість просто шикарна.Дякую
- Переваги:
- Займає мало місця
- Игорь М***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Прислали без одной резинки на ножке.
- Переваги:
- Качество нормальное, но ....
- Недоліки:
- Не проверяют товар перед отправкой или выслали брак.
- Игорь М***
Представители компании связались со мной, выслали две резинки для ножек. Получил. Претензий не имею.
- Ірина Є***Відгук від покупця. Продавець: HD-market
Супер!
- Переваги:
- Аккуратно, практично.
- Недоліки:
- Пока нет