Картка Rozetka

Відгуки покупців про Термолеггинсы жіночі Rough Radical Nanga original Чорні L (W8000-L)

Код:  194104898
Оцінка користувачів 4.75/5
  • Катерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: malino. Розмір: 3XL. Колір: Чорний
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Дуже гарна якість термолосин, теплі, тримають форму, зручні.

• Продавець  malino

Дякуємо за відгук) носіть із задоволенням

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: malino. Розмір: XL. Колір: Чорний

Замовляла розмір XL, ідеально підійшов на зріст 162 при вазі 82-84 кг. Шви плоскі, зручно вдягати під джинси. У складі 50% бавовни, 45% поліестер та 5% еластан. Вироблено у Польщі. Зовнішня сторона гладенька, а всередині невеличкий начіс. Продавець проконсультує вас по розміру. Відправили швидко.

• Продавець  malino

Дуже вдячні за відгук! Носіть із задоволенням)

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: malino. Розмір: XL. Колір: Чорний
    • Загальне враження

Брала на подарок маме (размер ХL - на наш 50р.), ей очень понравились, носит с удовольствием! Качество ткани - хорошее, эластичные, область коленей не выдувается, после нескольких стирок - выглядят хорошо. Все швы аккуратно обработаны, внутренняя (изнаночная) ткань не кашлатится. Достаточно тёплые. Рекомендую!!!

Переваги:
    Качество ткани, аккуратные швы, достаточно тёплые.
    Недоліки:

• Кислицкая И***
    Відгук від покупця. Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: XL. Колір: Чорний

Добрий день. Якщо у мене вага 80 кг, зріст 175, талія 87, бедра 106. Розмір XL для мене підійде, чи буде замалий?

• Radical

Добрий день! Розмір XL підійде. В складі є 5% еластанe, за рахунок якого штани відмінно тягнуться

• Шестопал К***
    Відгук від покупця. Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: 3XL. Колір: Чорний

Купленный товар хорошего качества ,все соответствовало оговоренным с продавцом размером, цветом... обслуживание отличное... меня все устраивает, буду и в дальнейшем пользоваться их услугами.

• Radical

спасибо за Ваш отзыв, Катерина!

• Эмилия Б***
    Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: L. Колір: Чорний

Подскажите,если рост 158,вес 68,какой размер нужен?

Добрый день! Ваш размер М

• Nataliya
    Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: M. Колір: Чорний

Прошу поточнити чи дана модель не маломірна? Тобто якщо в мене одяг розміру М чи підійде?

• Radical

Для коректного підбору розміру, просимо уточнити ваш зріст та вагу

• Nataliya

168см 70 кг

• Radical

S - якщо хочете щоб облягали добре (S підходить при вашому зрості для ваги до 70 кг включно) або M якщо трошки вильныше бажаєте щоб термоштани були

• Харченко Е***
    Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: M. Колір: Чорний

Скажите рост у меня 180 см а размер одежды М. Какой размер термолосин тогда мне подойдет?

Если вес до 70 кг - M. Если 70-75 кг - L. 75-85 кг - XL