Відгуки покупців про Тумба універсальна Ferrum-decor Вів'єн 2/1 50x41x40 чорний ДСП Дуб Сонома Трюфель 16мм (XK00131)

Код:  195582318
Оцінка користувачів 4.2/5
  • Сергій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Висота: 50. Глибина: 40. Ширина: 41. Колір: Білий

Після заміни блоку з шухлядами, товар чудово виконує свою задачу і відповідає опису

Переваги:
    Гарна якість направляючих у ящиків
    • Продавець  КАЙРОН

Дякуємо Вам за відгук!

• Сергій Р***

Просто жах. Зламалась одразу, хоча в інтернеті виглядає міцною. Ящички тримаються на шурупах просто втупу вкручених у дерево))) У мене блок з ящиками відвалився під своєю вагою...
    На першому фото я уже спробував все це заклеїти, але безуспішно. На другому можна побачити як виглядають місця куди вкручуються шурупи, як вони виламуються ПІД СВОЄЮ ВАГОЮ.
    Я майже ніколи не залишаю відгуки, але цей товар просто змусив. Вся конструкція жахлива, ціна гривень 800, не більше

Переваги:
    Немає. Зате швидка відправка))
    Недоліки:
    Ціна. Якість.
    • Продавець  КАЙРОН

За технічними характиристиками тумба міцна та надійна. Блок шухляд самостійно не може відірватися. Всі товари перед відправленням перевіряються. Пошкодження конструкції було при транспортуванні. На відділенні клієнт ретельно не оглянув товар на пошкодження. Було прийнято рішення відправити блок з шухлядами за наш рахунок.

• Сергій Р***

Дякую, я отримав заміну, тепер конструкція дійсно надійна і міцна. Схоже що то дійсно було якесь випадкове пошкодження.

Хочеться ще раз подякувати продавцю за оперативне вирішення цього питання. Тепер я однозначно можу сказати що товар коштує своїх грошей і відповідає опису.

Майбутні покупці, уважно перевіряйте товар на пошті, звертайте увагу не тільки не зовнішній вигляд, а ні на цілісність у місцях кріплень, бо там можуть бути пошкодження при транспортуванні. Щоб не втрапити у таку ситуацію як я!!

Мій відгук 5/5

• Юлия Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Висота: 50. Глибина: 40. Ширина: 41. Колір: Чорний/Дуб Таверна

Заказала себе тумбочку впервые у этих ребят и осталась очень довольна: качество просто шикарное, тумбочка нигде не поцарапана, аккуратно собрана, очень всё красиво и мило выглядит.

Переваги:
    Качество, вежливость администратора
    Недоліки:
    Их нет
    • Продавець  КАЙРОН

Добрый день. Благодарим за отзыв и оценку !

• Иван М***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Висота: 50. Глибина: 40. Ширина: 41. Колір: Дуб Сан Марино

Нравится иметь дело с этой фирмой, быстро, качественно, красиво, адекватная цена. Тумбочку покупал как дополнение к столу с такой же расцветкой. Вес 20 кг, приезжает уже собранная.

Переваги:
    Стильный дизайн под лофт
    • Продавець  КАЙРОН

Добрый день. Благодарим за отзыв!

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Висота: 50. Глибина: 40. Ширина: 41. Колір: Венге

Отличная тумба, идеально вписалась. Сделана добротно, доставили быстро, упакована надёжно. Цвет классический венге, нам нужен был именно он, но пришлось уточнять дополнительно (добавляю на фото отдельно цвет)

Переваги:
    Очень удобные направляющие для ящиков
    Недоліки:
    На фото смотрится светлее чем есть на самом деле.
    • КАЙРОН

Дякуємо за відгук!!