- Зайцев О***Відгук від покупця. Продавець: THE52GG. Колір: Жовтогарячий
Заказал Citrus Orange, гарантия на Citrus Orange, а в коробке кресло белое. Вопрос, что с этим делать? носить 40 кг по почтам не так уж и просто. Не понятно будет ли действовать гарантия...
- Переваги:
- супер кресло
- Недоліки:
- прислали другой товар
- Виталик Ш***Відгук від покупця. Продавець: THE52GG. Колір: Темно-червоний
Крутое кресло
- Переваги:
- Регулировка во всех положениях
Представитель поставщикаЗдравствуйте. Благодарим Вас за отзыв и выбор продукции Hator.
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: THE52GG. Колір: Чорний
Ну шо тут сказати... Усе у цьому кріслі від самого початку, коли ти збираєш його свідчить про те, шо перед тобою міцна, якісна, добротна річ. Метал, шкіра, піна, пошив - усе зроблено якісно не аби як, не дешево. Дуже добре, шо воно не високе, навіть з підлокітниками заїзджає під стіл. У ньому зручно і з подушками і без. Зріст 176 см. Комплект повний, усе на місці, усё працює. Шоб нічого не скрипіло треба закручувати болти міцно.
- Переваги:
- Міцність, якість, піна під обшивкою, дизайн, зручність
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Артем Г***Продавець: THE52GG. Колір: Чорний
Подскажите пожалуйста когда будет в наличии?
- THE51GG
25.06 ожидаем поставку
- Артем О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудове крісло
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- Михайло В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Найкраще кресло в якому я сидів
- Переваги:
- Комфорт, легко збирається
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
По зручності, регулюванням, те як виглядає - питань немає, все класно. Але все враження перекривають недоліки. Моя вага 75кг, за 3 тижні бережного користування, на сидінні 2 заломи, і на тканині хвиля з пустотою на пару см, так само на боковині біля ноги залом. (на фото не так помітно як вживу).Тех підтримка сказала що це нормально і не гарантійний випадок, матеріал може розтягуватись під вагою (чомусь навіть найдешевші крісла довше протягують без таких проблем)
Кришки бокових мехазімів жахливі, зубчики защілок всередині замалі для нормально кріплення і вони фіксуються як попало (нижній шуруп допомагає), металевий логотип на підлокітнику люфтить, і при кожному регулюванні дзеленчить
Верхня подушка відразу була крива, на нижній також зявились заломи.
Жити з цим всім можна, але при такій ціні відповідати що це норм - ну смішно, більше купляти щось в Hator бажання немає.- Переваги:
- Зручне, багато регулювань
- Недоліки:
- якість матеріалу, заломи сидіння вже на 3 тиждень, ніякі заглушки механізмів
Представник постачальникаВітаємо!
Блок піни-наповнювача на сидінні ближче до спинки має конструктивну складку всередині, від чого буде залежати й зовнішній стан матеріалу обшивки після експлуатації, це в межах норми.
Якщо у Вас є інші питання щодо косметичного\зовнішнього стану, їх слід адресувати продавцю у строк до 14 днів з моменту придбання товару, далі діє тільки гарантійний термін 24 місяці. Гарантія розповсюджується на пошкодження матеріалу з вини виробника, яких у цьому випадку не зафіксовано.
Для того, щоб крісло виглядало як нове протягом довгого часу, потрібно дбайлива експлуатація та догляд. Дана інформація присутня у розділі FAQ на офіційному сайті HATOR.
- Руслан М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
В комплекті прийшло дві однакові бокові накладки
- Переваги:
- Зручне, багато регулювань
- Недоліки:
- В комплекті прийшло дві однакові бокові накладки
Представник постачальникаВітаємо!
Рекомендуємо звернутись по Вашому питанню до нашої тех. підтримки напряму, що на офіційному сайті HATOR.
- Волков М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Теракотовий
сломался механизм фиксации положения.
поддержка производителя пишет:
"Перевірили наявність, на жаль, не залишилось механізмів підйому спинки для Вашої моделі крісла. Наразі не зможемо допомогти з оперативною заміною.
У Вашому випадку, якщо діє гарантійний термін, Вам потрібно звернутись напряму до торгового представника для передачі крісла до сервісного центру "
и мне предлагают квест с доставкой кресла на гарантийный ремонт в розетку самостоятельно.
короче послевкусие так себе.- Переваги:
- хорошее кресло.
- Недоліки:
- сломался механизм фиксации положения.
Представник постачальникаВітаємо!
Хочемо звернути увагу, що підтримка виробника це в першу чергу - додаткова послуга. А те що Ви називаєте "квестом" - це загально стандартна процедура передачі товару до сервісного центру, яка розповсюджується на продукцію будь-якого виробника та діє для всіх споживачів без винятку. Укладаючи договір та сплачуючи кошти магазину "Розетка" - автоматично погоджуєтесь з цими правилами обслуговування.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороше крісло , за свою ціну
- Переваги:
- Зручне , надійне , легко збирається
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Через год сломалась система контроля высоты кресла. Очень разочарован....
- Переваги:
- очень удобное
- Недоліки:
- сломалась систем контроля высоты кресла
- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Теракотовий
гарантія 2 роки, залишалось пів року до закінчення гарантії, зломався механізм фіксаціїї положення, написав в підтримку виробника, на наступний день відправили мультиблок, замінив, все чудово працює. Сервіс виробника супер.
- Переваги:
- гарантія
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції Hator :)
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
через три роки використання - матеріал крісла в жахливому стані
- Переваги:
- зручне
- Недоліки:
- матеріал жахливий
Представник постачальникаВітаємо! Шкодуємо, що зіткнулися з негативним досвідом користування.
Якщо строк гарантії минув, у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центра для перевірки потрібних частин у наявності та продажу.
Але хочемо звернути Вашу увагу на те, що крісла з обшивкою з PU-шкіри, навіть коли використовуються найкращі зразки даного типу матеріалу, мають певні правила експлуатації.
Зокрема, подібні проблеми, що ми бачимо на представленому фото, як правило, виникають після контакту з голою шкірою. Піт містить сіль, матеріал обшивки буде вбирати сіль, твердіти та втрачати свій початковий вигляд, також є ризик пошкоджень Якщо такого варіанту використання уникати та доглядати за кріслом та матеріалом обшивки, матеріал буде слугувати вірою і правдою протягом довгого часу.
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не зручне, розраховано на худих
- Переваги:
- Міцне
- Недоліки:
- Не для великих людей
- Давид В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
каже мягко
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо за оцінку та вибір продукції Hator!
- Роман Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якість шкірзаму хотілося б трохи покраще, а так норм.
- Переваги:
- Міцне, багато регулюваннь. Просто збирається.
- Недоліки:
- Шви кривуваті. Підлокітники в горизонтальній площині бовтаються плюс мінус півтора сантиметра по часовій і ніяк не закріпляються. Літом в ньому потіє спина, поясниця.
Представник брендуДобрий день. Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції Hator!
Для рекомендації по догляду та умовам експлуатації у Вас є можливість звернутись до нашої тех. підтримки.
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
При збірці крісла на етапі, коли потрібно кріпити спинку до основи зіткнувся з наступним: з одного боку спинки відстань між отворами відрізняється від відстані між отворами з іншого боку, а також з того ж боку боку відсутня різьба для вкручування гвинтів, тому банально неможливо встановить спинку на своє місце. Все інше наче в порядку, проте залишився вкрай незадоволеним браком крісла такої цінової категорії. Написав до служби підтримки, очікую на відповідь.
- Переваги:
- Вцілому хороше крісло
- Недоліки:
- Брак
Представник постачальникаДобрий день. Шкодуємо, що Вам довелось зіштовхнутись із негативним досвідом.
- Анастасія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
На 9 этапе сбора кресла (когда надо зафиксировать болтами спинку), выяснилось, что а) дырки для болтов в спинке на несколько сантиметров выше, чем в креплении к основе и б) дырки есть только в обивке, но их нет в металлическом каркасе спинки (да, я проверила, под обивкой никаких других дырок не прощупывается) — то есть крутить болты просто некуда. Ещё и при установке спинки на крепления просто взяла и разошлась молния сбоку спинки. На сайте не работает функция оформления возврата товара ненадлежащего качества. А еще нет возможности вернуть его так же, как он был заказан: курьером с грузчиками: кресло весит 33 кг, а я — 60, как его принести в точку выдачи Розетки? Без спинки это дорогущая табуретка на колесиках, хочу вернуть или обменять на товар без брака.
- Переваги:
- Выглядит здорово, но невозможно собрать по причине брака
- Недоліки:
- В каркасе спинки нет дырок для болтов
На дану модель крісла діє гарантійний термін 24 місяці, у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для обміну бракованих частин. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті Hator.- Роман Б***
В итоге решили? Аналогичная ситуация
- Данил Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хорошее кресло.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції Hator!
- Виталий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Доброго дня, являюсь володаром данного чудового крісла. Дуже зручне, комфортне та гнучке у регулюваннях. Зручно усім, хто сидів, як людині низький, так і високій. Але є одне але, матеріали оббивки та піна на мій погляд, не дуже якісні. Через пів року, шкіра почала братись складками, а піна просаджуватись дуже сильно, не дивлячись, що я важу далеко не максимально допустимо вагу (90кг). Ще через деякий час шкіра почала тріскатись, та шви трішки, скажемо так, з'їжжати. На данний час, кріслу трішки меньше ніж півтора роки, і користувався через війну у країні далеко не весь час. Нажаль ця проблема мене розчарувала, і хотів би дізнатись, чи є це гарантійним випадком, або заводським дефектом. У свій захист, хотів би додати, що кріслом користувався лише в одязі, так як на оголену шкіру не дуже комфортно сидіти на ПУ шкірі. Доглядав та протирав вологою ганчіркою, засобами для шкіри від авто, навіть не намагався, так як не був впевнений, що він підійде. Ставлю 5 зірок за комфорт, і у відгуку так і залишу, але за матеріали, тверда двійка, нажаль.
- Переваги:
- Найзручніше крісло, в якому я сидів, максимально гнучні регулювання завдяки усім механізмам та додатковим подушкам
- Недоліки:
- На мій погляд, не самі якісні матеріали оббивки та піни
На дану модель крісла діє гарантійний термін 24 місяці, у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті Hator.- Володимир К***
Декілька разів читав про те, що у власників є проблема з обшивкою. Існує така думка, що замінник не витримує прямих сонячних променів і починає сипатись. Судячи по реакції виробника, якщо це стається продовж гарантійнгого терміну, то вони вирішують цю проблему. Проте ще ніхто не відписав, як. Якщо Вам вдасться - напишіть тут про це, будь-ласка.
Якби що - у мене кріслу вже 1,5 роки, обшивка - як на новому. Але прямі сонячні промені на нього ні разу не попадали. - Виталий С***
Якщо чесно, то дізнавався з приводу гарантійного випадку просто для цікавості. За ще + півтора роки часу, просто стало х2 тріщин, по піні змін не відбулось.
З приводу сонячних променів, то до перших проявів дефекту вони не потрапляли напряму, крісло було не біля вікна. Тому це ніяк не вплинуло на проблему.
У планах маю взяти абсолютно таке саме крісло але з тканини, а не ПУ шкіри, тому що тканина більш комфортна і не має таких проблем.
Також хотів додати, що абсолютно всі друзі, яким я від щирого серця радив це крісло, мають абсолютно ту саму проблему с оббивкою. Сподіваюсь мій відгук був комусь корисний.
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Приехало кресло сегодня, в сроки, как Розетка и обещала, вопросов нет. Пользуюсь Девайсами Hator не первый год, очень люблю эту фирму. Кресло очень хорошее и своих денег стоит однозначно. С момента как я открыл коробку я бегло пробежался по деталям и вроде все было идеально, когда установил спинку, увидел вмятину, а когда пригляделся и вообще оказался там небольшой порез. Конечно этот момент стал неприятный, так как вроде все было идеально. Надеюсь компания как то на это отреагирует.
P.S. в комплекте не было мягких прокладок, благо у меня были дома резиновые и я их установил.- Переваги:
- Очень удобная посадка, приятные материалы, куча настраиваемых механизмов.
- Недоліки:
- C коробки был дефект, небольшой надрез и впадина.
Для обміну пошкоджених частин радимо звернутись до нашої тех. підтримки напряму.
- олег Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
За екошкіру не парюсь. знаю де і за скільки перепрошити на справжню шкіру взагалі не проблема і не дорого. Хоча прочитавши інструкцію зрозумів треба доглядати, протирати не пропитувати своїм потом та іншим...
Інструкція, її важко було Не прочитати вона ж ШЕДЕВР! я такого в житті не бачив .. креативно молодці!!!
Кріслом задоволений повністю на всі 100%, а колір просто казка якась!!!
Тепер спина згадує як правильно сидіти.
купував по відгукам, просто клас!!!+- Переваги:
- Матеріали + Ортопедичні подушки просто знахідка
- Недоліки:
- незнайшов
- ВоваВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Столкнулся с четырьмя неприятными проблемами.
Самая основная в том, что сидеть на стуле очень сложно, потому что сидение, скорее всего, наклонено в какой-то бок из-за чего у меня немеет правая нога и болит правая сторона спины, а под конец рабочего дня есть легкие судороги. В офисе за весь день на кресле за 100$ подобной проблемы не испытал, но придя домой и сев на стул через минут 30 начались эти неприятности.
Вторая по значимости проблема: наполнителя у верхней подушки на подъеме под шею меньше с правой стороны из-за чего голова скатывается и давление в шею абсолютно неравномерное.
Третья: левый подлокотник начал очень легко крутиться и тяжело его поставить в одно положение, кнопка не всегда нажимается и приходится дергать его, чтобы заработала.
Четвертая: стул начал сам крутиться по часовой стрелке, когда на нем сидишь.
Так же я не понимаю, с какой целью делать стул с отдельными подушками, если без них сидишь, как свернутый в трубочку.
Так же поддержка Hator просто отправила гулять и разбираться самому с тем, куда мне писать и что делать с гарантией, хотя в комментариях я вижу "мы вам поможем мы самые отзывчивые".
Если бы мог вернуть это кресло - с радостью бы сделал это.- Переваги:
- Твердость сидения
- Недоліки:
- Наклон в одну из сторон, крутится если поднять ноги, подлокотник без фиксации, кривая верхняя подушка, поддержка отправила самому разбираться с гарантией
Представник постачальникаДобрий день. Шкодуємо, що зіткнулися з негативним досвідом.
Наша технічна підтримка працює оперативно та допомагає у випадках отримання бракованого товару, виявлення механічних пошкоджень окремих частин, через що користування кріслом виявляється неможливим. У Вашому випадку комплексної проблеми - "німіють ноги, затікає спина, судоми", а також наявність косметичних дефектів, Вам було рекомендовано не гуляти та розбиратись із проблемою особисто, а звернутись до торгового представника напряму для оформлення всього комплекту крісла у сервісний центр, та подальшої процедури заміни на новий екземпляр або повного повернення товару.
Умови повернення за посиланням: посилання- Володимир К***
Можливо у вас крива підлога. В тому місці, де стоїть крісло, нахилена в одну сторону. У мене так було. Правда, нічого не німіло, але я постійно пробував вирівнятись в кріслі і ламав крісла, оскільки важу більше 100 кг. Коли вставав - крісло оберталось навколо осі. Прийшлось вирівнювати підлогу, після чого проблеми щезли. Візьміть рівень та перевірте.
- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не работает газлифт, собрал всё как по инструкции!
- Переваги:
- Их нет.
- Недоліки:
- Написал выше.
Представник постачальникаВітаємо!
Скоріше за все не зняли червону захисну кришку із кнопки газліфта або не до кінця повертаєте важіль регулювання висоти. За консультацією по Вашому питанню у Вас є можливість звернутись до нашої тех. підтримки напряму.
- Степанов В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Кресло в общем очень хорошее,но за такую цену как по мне можно было постараться хотя бы не пускать на продажу экземпляр с порезом(открывал и распаковывал полностью без ножа и острых предметов)
Строчка в некоторых местах не очень,хоть и не видно особо,но все же может пойти и дальше
Люфтят подлокотники,могли бы быть закреплены
В общем советовать могу,но как то ожидал что взяв кресло не за 200$ а за 300$,лишусь всех этих недостатков,увы..- Переваги:
- Удобное,мягкое
- Недоліки:
- Порез на сидушке, люфт подлокотников
Представник постачальникаДобрий день. Шкодуємо, що Вам довелось зіткнутись із негативним досвідом.
На жаль, від випадків отримання бракованого продукту ні застрахований ніхто. Весь товар відвантажується\надходить на прилавки магазинів від заводу виробника новим та пломбованим, який екземпляр дістанеться, на жаль, ніхто знати не може, на цей випадок у Вас є 14 днів для процедури обміну\повернення товару та гарантійний термін 24 місяці.
Для розв'язання Вашого питання рекомендуємо звернутись до нашої тех. підтримки напряму.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Додатковий відгук після року експлуатації.
Я сиджу на кріслі від 4 до 10 годин в день і маю зріст 180 см і вагу 105 кг.
За рік експлуатації крісло виглядає, ніби щойно з магазину, шкіра - жодних тріщин, складок чи змін кольору. Жоден шов не розійшовся, жодна нитка не тріснула і не вилізла.
Ергономічні подушки під поперек та шию абсолютго не втратили форму та властивості.
Колеса не скриплять і не хитаються. І не почали випадати з посадочних місць чи мазати підлогу мастилом з залишками пластику, як це було на всіх моїх попередніх кріслах.
Жодних скрипів чи люфтів в конструкції не з'явилось - всі регулювання працюють, як нові.
Досить часто приходиться поправляти підлокітники в горизонтальній площині, оскільки при такій вазі крісла, якщо його тягнути за край підлокітника, то підлокітник повертається на осі, оскільки поворот підлокотника не має блокуючої кнопки, на відміну від регулювання по висоті чи по горизонталі.
Я задоволений придбанням. Рішення про покупку саме цього крісла і надалі вважаю правильним і ще раз заочно дякую менеджерам з одного шоурума однієї дуже відомої фірми ігрових аксесуарів, які звернули мою увагу саме на цю модель.
Для бажаючих поставити мінус наголошую - я нічого не рекламую, ділюсь просто своєю радістю від вдало зробленого вибору, всі описані вище плюси - це плюси саме для мене (як і згаданий недолік) і абсолютно не повинні бути плюсами для когось іншого. Як кажуть в народі - "на смак і колір фломастери різні" ©- Переваги:
- Зручне, справді ергономічне, тихе, багато регулювань, гарне. І, як підтвердив рік експлуатації, - дуже надійне.
- Недоліки:
- Поворот підлокотника не має блокуючої кнопки. Хоча це, напевно, недоліком тяжко назвати, але мені її бракує.
- Степан А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Шикарное кресло, уже при распаковке понимаешь почему за него просят именно те деньги которые просят) Единственное что могу отметить из недостатков это то что спинку неудобно прикручивать ( возможно стоит на обшивку сверху делать что-то типа заклепки совмещенной с отверстием) , а так все просто супер. Инструкция по сборке это то что особенно порадовало)) я такое в первый раз видел)
- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Теракотовий
Конструкция хорошая и крепкая. Сама форма не удобна для сидения, сами производители не пробовали сидеть на нëм,. спустя 2 мес воняет краской,. Люфт подклокотников, люфт газлифта на высоте(болезнь всех газлифтов). Не для сидения, сама конструкция давит боковыми огранечителями в ноги збоку и плечи, верхняя подушка неудобной формы и по высоте она ни для высоких ни для низких людей 160 наверное подошло бы. У нижней подушки слишком странный пошив, иза чего при прижатии формируються жëсткие уголки которые даят в спину. Болты крепления сиденья оч длинные от чего иногда задница их може ощутить. Самый главный недостаток это вонь краски который проявляеться от нагрева если длго сидеть, ну и вобще оно по форме не удобно для работы или игр иза формы самого кресла и верхней подушки, если принять положения лëжа нагрузка на плечи возростает иза прямого давдение(фактически плечи выходят за пределы кресла). Кликбейтная форма, хорошая комплектация механизмов и материалов, не комфортное для среднегабаритных людей 176 см
- Переваги:
- Механизмы, материалы, функционал нижняя подушка, регуляторы положений, визуал, колëса, возможность выбрать наклон положения сидя.
- Недоліки:
- Газлифт подлокотники, воняет, форма, верхняя подушка
Представник постачальникаВітаємо!
Ваш відгук - результат не правильно підібраної моделі, дуже шкода, що так низько оцінили якість крісла по причині індивідуальної несумісності.- Влад
Ці ігрові крісла погані, але за ці гроші тільки вони м‘які для харкдорного сидіння від 2 годин за раз без перерв. Подушки краще прибрати взагалі. Ноги троги вужче поставити. Прибрати металеві бокові штуки зверху шляхом обрізання тканини, потім сталі. Бокові випуклі штуки знизу ще норм, а зверху це жах.
- Евгений Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Отправил кресло на гарантийный ремонт( подробности в разделе "вопрос"), мне не кто не отвечает когда мое кресло будет готово, номера телефоном которые есть на сайте "разетка" не отвечают.
Я сильно не доволен обслуживанием! До этого я часто покупал товары через "разетку", но теперь буду делать это реже!- Недоліки:
- Отсутствие обратной связи с покупателем.
- Олеся
зворотній звязок зараз тут посилання
- Тарас Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Полтора года прошло с момента покупки. Когда купил - оставил негативный отзыв. Не отказываюсь от него, всё поделу и кресло дорабатывал "напильником".
Но стоит признать, за полтора года ни одной новой проблемы не появилось. Состояние кресла - околоидеальное, хотя атакуется двумя кошками и периодически вонючей руснёй.
Заменил только стоковые колёса на резиновые, дабы не царапать пол
- Данило К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Виправляю попередній відгук. Накладка на газліфт присутня, але м'яких підкладок немає. Крісло класне, міцне.
- Данило К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сьогодні отримав крісло
В комплекті не вистачає накладки на газліфт. - Роман Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Теракотовий
Крісло виглядає надійним. Мені дуже зручно. Брав не для ігор, працюю за комп'ютером, сиджу буває 6-8 год, а буває і 18-20 год на добу. Мій ріст 190 см, вага десь 96 кг.
- Переваги:
- Зручне. Надійне (на вигляд).
- Недоліки:
- Поки нема
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Через пол года запах от подлокотников выветрился и креслом остаётся только наслаждаться. Качество сборки оказалось и правд отличным, подушки супер комфортные, подлокотники тоже подходят.
Кресло однозначно стоит своих денег, спасибо. Но не приятный запах от подлокотников в первые месяцы и правда осушавшаяся весьма сильно- Переваги:
- Подушки, все компоненте кресла и сборка
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Трон) Очень советую это кресло, тем кому нужно сидеть чуть выше и тем, кто хочет кайфовать :)
- Переваги:
- высокое, удобное
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
В целом кресло полностью оправдывает ожидания по качеству сборки и удобству, НО все положительные впечатления перебивает отвратительный запах пластика который исходит от подлокотников. Запах самого дешёвого пластика на самом деле невероятный сильный и не приятный, он ощущаться всё время пребывания в кресле. Мне известно что это проблема не только моего экземпляра, на ютубе есть обзор в котором указывается точно такая же проблема.
Вопрос к производителям. Знают ли они об этой проблеме? Есть ли какие-то варианты избавиться от этого не приятного запаха, выветривается ли он со временем?- Переваги:
- Удобство посадки, сборка и т.д.
- Недоліки:
- Ужасный запах пластика от подлокотников.
Представник постачальникаЗдравствуйте. Благодарим Вас за выбор продукции нашего бренда!
Впервые получаем жалобу подобного типа, проблем со сторонним запахом подлокотников нет - естественный запах новых материалов, который пропадает/выветривается со временем. Очень жаль, что так низко оценили кресло, по причине индивидуальной несовместимости.