Картка Rozetka

Відгуки покупців про Етажерка 4/60 Ferrum-decor Серії Конект 120x60x28 сірий ДСП Венге 16мм (XK00216VE)

Код:  197705779
Оцінка користувачів 4.83/5
  • Євгеній
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сан Марино. Кількість полиць: 3

В доповнення, хочу зауважити продавцю, що колір описаний вірно! Можете перевірити, якщо Ви цього не робили. Звідки у Вас Шервуд? Ось скрін. А щодо ніжок, вони закручені на максимум, що в столі, що в етажерці. Більше того, полиці теж в столі та етажерці на різних висотах, якщо приставити етажерку до стола, нижня трішки нижче а верхня вже вище на більше ніж 1 см! Будьте об'єктивними!

Добрий день!
      Раніше в нашому асортименті був колір Дуб Шервуд, однак у грудні 2023 року його зняли з виробництва. Як найближчу альтернативу ми додали новий колір Сан-Марино, який максимально схожий на Дуб Шервуд.
      Можлива невелика відмінність у відтінку, оскільки це вже інший декор.
      Звертаємо увагу, що нові товарні позиції не створювалися - у вже наявних позиціях колір було оновлено з Дуба Шервуд на Сан-Марино. Саме тому ви бачите в позиції новий колір. А ми в нашому кабінеті бачимо старий колір. Скрін вишлемо вам на вайбер. .

• Євгеній

Доповню відгук тим, що продавець відгукнувся на проблему, що не завжди буває у нас час, почули один одного та оперативно знайшли вихід із даної ситуації. Дякую.

• Євгеній

Щодо самого виробу, то зауважень немає, от тільки 3 роки тому брали стіл цього ж виробника і захотілось доповнити його ще етажеркою цієї ж серії. Як виявилось розміри висоти виробів однакові 120, але по факту етажерка на 1 см вища - 121. Не співпав також колір шпону на полицях. Полички етажерки мають рожевий відтінок, порівняно з полицями стола. Так що якщо будете брати різні вироби навіть однакової серії, майте на увазі!

Переваги:
    Зручна
    Недоліки:
    Неоднотипність виробів одної серії та невідповідність розмірів заявленим
    • Продавець  КАЙРОН

Доброго дня!
      Дякуємо Вам за відгук! По історії замовлень у Вас стіл в кольорі дуб Шервуд, його вже немає, знятий з виробництва, замовлення за 2023 рік. А етажерки в кольорі Дуб Сан-Маріно.
      Висота етажерок регулюється опорами.

• Євгеній

Дякую за відповідь. Але Ви помиляєтесь. Я не купував стіл кольору Шервуд. А ніжки закручені на максимум, а якщо більше, то навіть полички на різних висотах, якщо приставити етажерку до столу. Будьте об'єктивними!

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий/Венге. Кількість полиць: 4

Покупко. задоволена.

Переваги:
    Дуже легко збирається (я змогла самостійно це зробити), гарно виглядає, неважка.
    Недоліки:
    Не бачу.
    • Продавець  КАЙРОН

Дякуємо за відгук!) Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою))
      Користуйтеся із задоволенням!)

Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий/Сірий. Кількість полиць: 4

Хочу додати фото стелажа вже після того, як отримали кріплення і всі полиці зібрали.
    Дякую за швидке вирішення проблеми!

Переваги:
    Гарний, сучасний.
    Недоліки:
    Все добре
    • Продавець  КАЙРОН

Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий/Сірий. Кількість полиць: 4

Замовлення отримали досить швидко. Стелаж виглядає ОК, але не змогли зібрати повністю - відсутні довгі болти, а коротких забагато. Додаю фото.
    Скоріше за все набір кріплень не для цього стелажа. Доведеться тепер шукати такі болти в магазинах.

Переваги:
    Гарна
    Недоліки:
    Відсутні довгі болти для кріплення.
    • Продавець  КАЙРОН

Доброго дня!
      Менеджер зв'яжеться з Вами для виришення питаення.

• Ольга Н***

Хочу додати до відгуку. Менеджер звʼязався, швидко відправили необхідне кріплення за рахунок компанії. Стелаж зібраний :-) Дякую!

• Ростислав Д***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий/Сірий. Кількість полиць: 4

Добра якість, нормальна ціна, швидко збирається, єдине зауваження до товару, що місце на гвинті, де вставляється шестигранник, трохи більше ніж треба залите фарбою, шестигранник доводиться забивати в нього.
    В усьому іншому крутезна етажерка)

Переваги:
    Якість, проста зборка
    Недоліки:
    Скоріше нюанси
    • Продавець  КАЙРОН

Дякуємо Вам за відгук!

• Мэри

Отличная

Переваги:
    Легко собирается, подверлены дырки в полках, шестигранник в комплекте, компактная в разобранном виде, не тяжелая
    • Продавець  КАЙРОН

• Людмила Р***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий/Сірий. Кількість полиць: 4

Вчера получила на Новой почте. Заплатила 150 грн за доставку, боялась что будет дороже. В комплекте есть шурупы и отверточка. Я девушка и все сама собрала за 20 минут. Очень красиво этажерка вписалась в интерьер. Спасибо продавцу.

Переваги:
    Супер качественный

• Татьяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома. Кількість полиць: 4

Етажерка супер, дуже подобається.
    Замовляю тут не вперше и завжди все чудово.

• Продавець  КАЙРОН

Доброго дня! Дякуємо за відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Оля М***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий/Сірий. Кількість полиць: 4

Замовляла до цього стіл, і зараз замовила до нього етажерку, все приїхало швидко, все ціле, збирається легко. Залишала коментар про те що етажерка має бути чисто білого кольору (під колір стола), коментар мій взяли до уваги, дуже дякую!

• Продавець  КАЙРОН

Доброго дня! Дякуємо за відгук та оцінку!

• Светлана У***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома. Кількість полиць: 4

Взагалі чудова етикетка. Дуже сподобалась. Дякую.

Переваги:
    Стильна, сильна. Без проблем зібрали
    Недоліки:
    Трохи креветки задні перемички. На перший погляд рівні, а як збираєш - чомусь посідають. Може, так і має бути?
    • Продавець  КАЙРОН

Дякуємо Вам за відгук та оцінку! Задні перемички могут немного просідати.

• Ирина П***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий/Сірий. Кількість полиць: 4

Купили для школьницы, и очень довольны, рекомендую!

• Елена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий/Сірий. Кількість полиць: 4

Отличная этажерка! Крепкая, устойчивая.

Переваги:
    Хороший металл, крепкая, красивая.
    • Продавець  КАЙРОН

Добрый день. Благодарим за отзыв и оценку!

• Беженарь М***

Дякуємо Вам за оцінку!

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома. Кількість полиць: 4

Классная этажерка. Красиво сделано. Надежная конструкция. Сборка заняла 15 минут

• Продавець  КАЙРОН

Добрый день. Благодарим за отзыв!

• Тарас П***

Нічого зайвого!

• Продавець  КАЙРОН

Доброго дня. Дякуємо за відгук!

• Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий/Сірий. Кількість полиць: 4

Прийшла етажерка класно упакована, без жодного дефекту.Перед цим замовляла такий же стіл, все супер. Всім рекомендую.

Переваги:
    Міцна, стильна мебель
    Недоліки:
    Їх просто немає!!!!
    • КАЙРОН

Доброго дня. Дякуємо за відгук!

• Екатерина
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома. Кількість полиць: 4

Все отлично, качеством и обслуживанием довольна)

Переваги:
    Этажерка собирается легко и быстро, компактная. Хорошая служба поддержки
    Недоліки:
    Не нашла
    • КАЙРОН

Добрый день. Благодарим за отзыв!

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома. Кількість полиць: 4

Полностью выполнила своё предназначение.
    Отдельная благодарность продавцу товара.

Переваги:
    Отличное качество материалов комплектующих этажерки. Простота сборки и надёжность конструкции.
    Недоліки:
    Нет.