Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Барвник для одягу Rit Dye Black (88150)

Код :  198339217
Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Veronika N***
    Відгук від покупця. Продавець: GENESIS

По перше нігде немає нормальної інформації як користуватися кучя часу витратила щоб знайти інструкцію, витратила майже 500 грн, з доставкою,а результату ноль. Думаю попередні відгуки від ботів. Не рекомендую однозначно, можливо хтось порадить норм фарбу для джинсів?

Переваги:
    Гроші на вітер
    Недоліки:
    Зовсім не виконує завдання
    • Продавець  GENESIS

Шкода, що вам не вдалося отримати необхідний результат. Найбільш поширені помилки в таких ситуаціях - це низька температура розчину, слабка концентрація барвника і невідповідний склад тканини. Про все це вказано в інструкції на сторінці дилера Rit Dye Україна. Будемо вдячні, якщо поділитеся деталями вашого фарбування, щоб ми могли допомогти у вирішенні цієї проблеми.

• Александра Т***

Чудовий засіб!
    На чорних джинсах були вибілені плями після невдалого прання-зафарбувалося відмінно!
    Джинси стали чорні-чорні. Вистачило ще перефарбувати нові штани,як для експерименту .Були персикового кольору,стали темно-сирі.
    Колір однотонний,без плям. Головне все робити як в інструкції

Переваги:
    Якісне фарбування
    Недоліки:
  • Олена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GENESIS

Фарбувала льняні штани. Були спочатку чорні, але втратили яскравість кольору, через неправильний догляд. Барвник зробив все на відмінно! Колір став дуже яскравим! Фарбувала методом "плити", дотримуючись інструкції. Рекомендую!

• Наталія П***