Літній фешн розпродаж до -70%

Оцінка користувачів 3/5
на основі 4 відгуки
  • Кінах Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Mycelium Trade

Отримали міцелій досить швидко+ до нього лист рекомендації.Продавець дуже хороша рекомендую.Поки всім задоволена.Постараюсь відписатись,коли отримаємо перший збір печеричок і глив...:)

Недоліки:
    Поки незнайшли.
    • Mycelium T***

Спасибо за хороший отзыв, Ганна!
      Богатых урожаев!

• Игорь

Что-то выросло в итоге? )

• Сергей Ш***

Что то нет отчёта , походу не выросло ничего ?

• Віталій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Mycelium Trade

Купував в травні 2020 зробив усе як було показано в літературі яка була до міцерій.жодної печериці до жовтня.тримав у підвалі(приватний будинок) зробив світло але нажаль нічого

Переваги:
    Не виявив
    Недоліки:
    Грибів не було
    • Продавець  Mycelium Trade

Добрый день, спасибо за отзыв. Выращивание грибов на первый взгляд кажется простым. но на положительный результат влияет много внешних факторов, и к сожалению не у всех получается с первого раза.

• Семен
    Продавець: Mycelium Trade

Если я его куплю как довго можем хранить миуелий в упаковке и при каких условиях

Переваги:
    Еще неоценил
    Недоліки:
    Пока не ясно
    • Mycelium T***

Доброй ночи! Мицелий живой, хранить его можно в холодильнике(на полке с овощами), в течение 6 месяцев.

• Кінах Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Mycelium Trade

Доброго вечора!Нажаль мені неполучилось виростити печерички,але гливи були дуже смачні.Я пробувала вперше вирощувати і зрозуміла,що не все так легко.Потрібно справді ідеальна чистота.Я невиню виробника,в тому, що у мене неполучилось виростити печерички,думаю міцелій хороший,просто треба трошки більше досвіду у вирощуванні грибочків.

• Продавець  Mycelium Trade

Добрий вечір, дякуємо за відгук. Так, дійсно вирощування грибів потребує певного досвіду. Легше всього вирощувати гливи.