Відгуки покупців про Кава, сорт Арабіка, висота 6-10 см
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: Exotic Plants
Вкрай не рекомендую покупати будь що у цього продавця, рослини продає заражені, возвратів не приймає
- Переваги:
- Продавець Exotic Plants
Доброго дня, Ігоре! Дякуємо за ваш коментар. Хочемо прояснити ситуацію для наших майбутніх покупців.
Саджанець кави з вашого замовлення приїхав до вас (і згодом повернувся до нас на пошту) в ідеальному, абсолютно здоровому стані без жодних шкідників, що підтверджено фотофіксацією. Жодних претензій саме до кави ви не мали.
Цей ваш відгук є виключно емоційною реакцією на нашу законну відмову прийняти повернення іншого товару з цього ж замовлення (саджанця інжиру). Ви забрали інжир додому, піддали його невідомим обробкам на власний розсуд, повністю знищили і спробували повернути нам мертву рослину з витягнутим із ґрунту пересушеним корінням.
Ми завжди йдемо назустріч клієнтам і гарантуємо якість нашої продукції, але, згідно з чинним законодавством України (Постанова КМУ №172), ми не приймаємо повернення рослин, які були навмисно зіпсовані діями покупця після отримання. Бажаємо вам всього найкращого!
- Пыжик А***Відгук від покупця. Продавець: Exotic Plants
Дякую!
- Недоліки:
- не має
- ПавелВідгук від покупця. Продавець: Exotic Plants
Выглядит не плохо, как на картинке. Дальше будет видно, как приживется. Северная сторона, да и световой день сейчас короткий.
Брал несколько цветков, упаковка хороша. Пришло все целое, свежее, ровное. - Іван А***Відгук від покупця. Продавець: Exotic Plants
- Переваги:
- Кава у гарному стані