Відгуки покупців про Гуайява, полуничне дерево, до 10 см

Код:  200337313
Оцінка користувачів 4.25/5
  • Алла Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Exotic Plants

Крохотный, слабенький, изогнутый росток с жёлтыми листьями. Не рекоменд

Переваги:
    Недоліки:
    Крохотный, слабенький, изогнутый росток с жёлтыми листьями. Не рекомендую.
    • Продавець  Exotic Plants

Шановна Алло!
      Гуайява, яку ми відправили Вам повністю відповідає опису: це рослина на початкова стадія життя рослини, її висота не перевищує 10 см. У молодих рослин листя не має яскравого темного насиченого забарвлення.

• Дімітрієв В***
    Відгук від покупця. Продавець: Exotic Plants

Маленьке)) Але живе))Як доглядати чим поливати.?

• Продавець  Exotic Plants

Добрий день. Рекомедуємо ознайомитись з рекомендаціями по догляду за гуайявою на спеціальних сайтах, на щастя, зараз їх дуже багато. Нехай щастить!

• Наталка Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Exotic Plants

Сумно,що такі рослинки нежиттєздатні присилають.
    Шансів вижити у такоі рослинки нема

Недоліки:
    Рослинка як ниточка,верхні 5 листочків вже безнадійно жовті.
    • Продавець  Exotic Plants

Добрий день.
      Нежиттєздатні рослини ми не відправляємо.
      В телефонній розмові з Вами було погоджено, що у випадку загибелі рослини протягом двох тижнів ми замінимо рослинку на іншу за наш рахунок.

• Нікіта П***
    Відгук від покупця. Продавець: Exotic Plants

Пийшло все отлічно дерево отлічне

Переваги:
    Цена
    • Продавець  Exotic Plants

Доброго дня, дякуємо за приємний відгук

• Стаценко О***
    Відгук від покупця. Продавець: Exotic Plants

Быстрая отправка, качественная упаковка, благодарность менеджеру Татьяне, за внимание и приятное общение. Я когда на почте приоткрыла картон сверху растений, знаете, такая нежность прошла по всему телу. Покупкой довольна, верю, что и растения будут довольны мной и будут меня радовать.

Всем мира и благополучия!

Переваги:
    Пока не знаю
    Недоліки:
    Только получила
  • Маргарита С***
    Відгук від покупця. Продавець: Exotic Plants

Дуже якісне упакування, рослина приїхала в чудовому стані (хоч й в зимку). Чудово росте, радує око.
    Дякую продавцю)

Переваги:
    Все дуже якісно
    Недоліки:
    Трошки більше інфо хотілося б в описі пл догляду! (П.с. не зрозуміло стосовно "...пряме сонце; не тримати на підвіконні)
    • Продавець  Exotic Plants

Доброго вечора. Дякуємо за відгук. Опис зробимо зрозумілішим найближчим часом. Не тримати на підвіконні, тому що екзотичні рослини там себе погано почувають зимою (холод від вікна і сухе гаряче повітря від батарей) та літом (сонце нагріває вікно і опалює листочки). Тому найкраще місце для рослин на столі, тумбі, підлозі (якщо панорамне вікно) біля вікна в світлій кімнаті.

• Іванна
    Відгук від покупця. Продавець: Exotic Plants

Растение пришло в соответствии заявленным характеристикам. Но! Над землёй возле ствола плотно была обмотана пленка, в результате ствол повредился и стал тонким! У меня растение в скоре умерло

Переваги:
    Соответствует характеристикам
    Недоліки:
    Плохая упаковка, которая вредит растению
    • Продавець  Exotic Plants

Добрий день, Іванно. Ми не обмотуємо скотчем стовбур рослин, а лише фіксуємо ним ґрунт, щоб при транспортуванні рослина не зазнала пошкоджень. Приносимо свої вибачення, якщо у Вашому випадку, скотч зачепив стебло і зашкодив рослині. Ми готові надіслати Вам нову рослину на заміну пошкодженої.

• Іванна М***

Маю зауважити, що незабаром мені надіслали нову рослину в чудовому стані. Продавці справді відповідальні, рослини незаражені, коренева система гарна!

• Владимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Exotic Plants

Растения отличного качества. За транспортировку можете не переживать, упаковано отлично.

• Богдан П***
    Відгук від покупця. Продавець: Exotic Plants

Сьогодні забрав з відділення нової пошти, здивувало те, як запакували рослину (в хорошу сторону). Все так як я хотів . Все як в описі товару.Я хотів запитати, де краще поставити рослину( яке місце обрати)?

Переваги:
    Упаковка.
    • Продавець  Exotic Plants

Дякуємо за відгук. Поставте в сонячне місце, але не на підвіконні

• София П***
    Відгук від покупця. Продавець: Exotic Plants

Большое спасибо, всем довольна)

Переваги:
    Упаковка, растения в отличном состоянии
    • Продавець  Exotic Plants

Благодарим за заказ! Удачных покупок!

• Коля

Продавець дотримується домовленостей.

Переваги:
    Цікаво, що за рослина така заморська ))
    • Exotic P***

Доброго вечора! Дякуємо за чесний відгук. Нехай рослинка радує Вас смачними плодами. Вони солодкі та смачні.

• Вороршило Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Exotic Plants

Крепкое растение, спасибо поставшикам.

Переваги:
    Экзотичные плоды.
    • Exotic P***

Благодарим за заказ и приятный отзыв!

• Наталия М***
    Продавець: Exotic Plants

Пришла быстро за 3 дня, (заказывала с другого телефона, поэтому информации нет) ,не учла что будет без поддона,но нашла выход из ситуации,в целом я довольна

Переваги:
    Всё супер,то как обмотан
    • Продавець  Exotic Plants

Доброго вечора. Дякуємо за приємний відгук!