Можлива затримка доставки замовлень

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Ігор М***

Прийшов заражений трипсами

Переваги:
    Недоліки:
    Зараження
    • Продавець  Exotic Plants

Вітаємо! Дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Розуміємо ваше хвилювання щодо стану молодої рослини, але хочемо вас запевнити — ваш інжир абсолютно здоровий і шкідників на ньому немає.

Наші оранжереї проходять регулярну системну профілактичну обробку, що повністю виключає появу живих трипсів чи інших комах. На фото чітко видно лише незначне механічне пошкодження краю листка (надрив) із сухою коричневою кромкою — це наслідок легкого сонячного опіку або контакту під час транспортування. Дрібні цятки на просвіт є природною особливістю ніжної листової пластини молодого інжиру.

Саджанець має чудовий потенціал, життєздатну точку росту та міцний імунітет. Коріння та стовбур розвиваються правильно, тому цей листок ніяк не вплине на подальший ріст. Бажаємо вам легкого вирощування та багатого врожаю солодкого Кримського інжиру!

• Продавець  Exotic Plants

Дякуємо за діалог у телефонній розмові та можливість детально розібратися в ситуації.

Нам надзвичайно приємно, що другий саджанець із вашого замовлення — кава — приїхав у чудовому стані і ви задоволені його якістю. Оскільки кава та інжир вирощувалися в одній оранжереї і знаходилися безпосередньо поруч, це є найкращим підтвердженням того, що живих трипсів на рослинах немає (адже ці шкідники блискавично вражають сусідні культури).

Цятки, які ви помітили на листі інжиру, — це старі сліди від білокрилки, з якою ми, як і будь-яка сучасна оранжерея, ведемо постійну та успішну профілактичну боротьбу. Самі шкідники давно знищені, а рослина пройшла повний фітосанітарний контроль. Саджанець інжиру має міцний імунітет, активну точку росту та абсолютно безпечний для інших ваших кімнатних квітів.

Упевнені, що зовсім скоро інжир порадує вас новими чистими листочками та активним ростом. Якщо виникнуть питання щодо догляду — ми завжди на зв'язку!

• Владислав А***
    Відгук від покупця. Продавець: Exotic Plants

Все прекрасно. Мене все влаштовує. Зараз у мене залишилося питання. Я після отримання виявив що з середини листків чорні цятки та між листком і стовбуром маленька павутина. Чи це нормально ?

Переваги:
    Відправляють швидко, надавали відповіді на всі мої питання.
    • Наталія Т***

Здається в вас павутинний кліщ, вітаю

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Exotic Plants

Прийшов на другий день після підтвердження. Запакований добротно. Росточок чудовий. Рекомендую.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Exotic Plants

Не радила би купувати. Товар не відповідає опису.

Переваги:
    Переваг жодних
    Недоліки:
    Якийсь маленький кусочок стовбура з однією маленькою боковою гілкою. Якби не повірила в порядність продавця і подивилася товар на пошті, то відправила би назад.
    • Продавець  Exotic Plants

Добрий день! По телефону Вас було попереджено, що інжир листопадний, він зараз без листя. Рослина відповідає опису - вкорінений живець від плодової рослини до 25 см. Паличка в бік - це приріст гілок першого порядку, означає, що рослина гарно вкорінена і розвивається. Якщо рослина Вас не влаштовує, ми готові піти Вам на зустріч. Поверніть рослину Новою поштою (доставка за Ваш рахунок) і ми повернемо гроші, які Ви витратили на рослину.

• Алла Н***

Привит не очень хорошо.

Переваги:
    Недоліки:
    Выглядит не презентабельно, кривой отросток.
    • Продавець  Exotic Plants

Шановна пані Алло, інжир ми розмножуємо шляхом укорінення живців від плодової рослини, тому потреби щепити його немає. Формування крони рослини здійснюється у рослини висотою понад 25 см.
      Дякуємо за Ваш відгук!

• Юрий

Хороший инжир.

• Продавець  Exotic Plants

Дякуємо за приємний відгук!

• Ксения Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Exotic Plants

Я довольна от качества саженца, быстрая доставка, качественно запаковано, сам саженец хорошо облиственный, ровненький, здоровый, без видимых дефектов и паразитов) Супер, спасибо ️

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Не заметила
    • Продавець  Exotic Plants

Спасибо большое за приятный отзыв! Удачных покупок!