Картка Rozetka

Відгуки покупців про Прозорий чохол для Apple iPhone 11 Pro Max із захистом камери та посиленими бортами, тонкий, силіконовий, безбарвний, ударостійкий, протиударний бампер із закритою камерою, ArmorStandart (ARM55570)

Код:  201518635
Оцінка користувачів 4.86/5
  • Розалія Б***

Якісний та міцний чохол

Доброго дня, Розалія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Transparent

Приехал немного пыльным, но в целом хороший чехол. По краям слой толще, есть защита для объективов камеры.

Доброго дня, Денис! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Элеонора М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Transparent
    Переваги:
    Хороший чехол. Уже пару месяцев, не желтеет.
    Недоліки:
    пока не нашла

Доброго дня, Элеонора! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Евгений Ж***

Нормальный чехол.

Переваги:
    Качество,цена
    Недоліки:

Доброго дня, Євген! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Василь М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Transparent

Нормальный чехол за свои деньги,но когда покупал-на нем были пятна и они не отмываются,сам чехол быстро пачкается(наверное из за силикона,я в этом не разбираюсь )

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Какие то пятна на чехле,быстро пачкается

Добрый день, Василь! Мы приносим вам наши извинения за неудобства. Свяжитесь с отделом по работе с возвратами. С условиями обмена/возврата товара Вы можете ознакомиться перейдя по ссылке посилання
      С уважением команда Armorstandart.

• Олександр

Ідеальний чохол.
    Ні, серйозно. В нього жодних недоліків.
    Міцний (як для свого типу), цупкий, прозорий, має вушко для ремінця, підсилені кутки та надійно одягаєтся на телефон, так що можна не переживати що телефон випадково випаде з нього.
    А враховуючи його ціну - так і взагалі шикарно.
    Також маю цю ж версію чохла, але без підсилених кутів. Той чохол має ті ж полюси, але трішки менший по габаритам за рахунок тих самих кутів. Для себе я обрав все таки весрію з кутками. Ті, хто хоче більшої компактності - можете брати версію без кутіків, вона теж чудова.

Переваги:
    Прозорий, міцний, зручний, вушко для ремінця, дешевий.
  • Кирило
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Transparent

Из прозрачных чехлов один из лучших вариантов. Не портит внешний вид, надежно защищает. За эти деньги рекомендую.

Переваги:
    Цена, надежность, внешний вид
    Недоліки:
    Не заметил
  • Алекс
    Продавець: Rozetka. Колір: Transparent

Красивый тонкий чехол,не ощущается на телефоне! Понравился!