Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Матрац Highfoam Largo Super Slim (Ларго Супер Слім) 150х200 см (hlss-14)

Код :  205524433
Оцінка користувачів 4/5
  • Лора С***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 70x190

Класний матрац,дякую.

• Продавець  Мій Дім

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь))))

• Анна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 70x190

Матрац чудовий для дітей просто супер. І менеджер швидко відписав і відправив.

• Продавець  Мій Дім

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь))))

• Жук Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 140x200

Дивно, що ніхто не пише, що дуже скрипить. Користуюсь 3 роки, знайшла це замовлення в історії замовлень і вирішила лишити відгук.
    У мене цей матрац скрипить сильно коли сідаю чи перевертаюсь.

Переваги:
    Товщина
    Недоліки:
    Скрипить сильно
    • Продавець  Мой Дом

Доброго дня. Матрац скрипіти не може. Попробуйте покласти його на підлогу і перевірити там. Можливо у Вас проблеми з спальним місцем. А ніхто не пише, що скрипить тому, що ніхто таких проблем не має)))

• Дмитрий А***

ОН БЕЗ ПРУЖИН, скрепеть НЕЧЕМУ! Проверьте свой диван без матраса.

• Володимир Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x200

Паралон білого кольору Чехол тонкий стрейч тянется.

Переваги:
    Невиявлено
    Недоліки:
    Невиявлено

Добрий день.
      Ортопедический матрас Highfoam Largo Super Slim 120х200 см в основі має ортопедичну піну .Екологично чисти матеріал.,гіпоалергенний.Матрац зі знімним чохлом зі стьобаною стрейчевої тканини.

• Ігор М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200

На фото добре видно, що прийшло не те що замовляли. В описі написано матеріал чохла стрейч на блискавці, а прийшов жакард не знімний.

Переваги:
    Недоліки:
    Матеріал чохла не стрейч

Добрий день. Даний матрац має буди саме таким, яким він є в описі, та на зображенні. Якщо дійсно у вас виникли якісь сумніви стосовно чохла, просимо вас звернутися до виробника та представити докази. Якщо виникла якась не стандартна ситуація і вам прийшов не той матрац що ви замовили, виробник його замінить.

• Ігор М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200

Сам матрац мав бути непоганий, но мене напевно обманули, бо матеріал чохла не стрейч, а жакард це з більш дешевих

Переваги:
    Недоліки:
    Матеріал чохла не стрейч

• Ніна

В сенсі до виробника? Якщо товар куплявся тут, то магазин має розбиратися і організовувати заміну.

Ніна добрий день. Так, звичайно, Ігорь у якого винкли сумніви по цьому матрасу, може с доказами неспівпадіння звернутися і через магазин.

• Белла Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 140x200

Матрас очень хороший. Одну звезду убрала из-за того,что нет резинок для крепления к дивану. Замучилась поправлять пока не пришила. Соответствует описанию,средней жёсткости. Очень удобный,так что рекомендую.

• Продавець  Мой Дом

Дякуємо за гарний відгук! Приємних сновидінь! Звертайтесь ще)

• Святослав Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 140x200

Пользуюсь матрасом 2.5 года. Пока был новый - я был им очень доволен, но, спустя пол года после покупки заметил, что по-тихоньку начинаю спать не на матрасе, а на ламелях. Переворачиваю его раз в месяц, пару ночей идеально, потом снова как в яме. Размер матраса 140х200, сплю один, по середине. Вес 78-82 (в зависимости от сезона :)), при росте 182.
    Теперь вот ищу новый матрас :(

Переваги:
    Легкий
    Недоліки:
    Сильно продавливается
    • Продавець  Мой Дом

Здрастуйте. Так переворачивайте матрас чаще, он же лёгкий. Раз в неделю например. Может у Вас расстояние большое между ламелями и он попросту проваливается.

• Ира М***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 140x200

Покупали детям матрасы , два города назад ( все отлично ) Решили купить себе матрас 140*200 . Все отлично , быстрая доставка , и спать очень хорошо . За такие бюджетные деньги, супер матрас . Рекомендую. Спасибо

Переваги:
    Цена , качество

• Мандзюк О***

нравится!!!

Переваги:
    отличный матрасик,пружины в бок не давят - их нет, пыль из матраса не летит - в нём нет никаких тряпок (ни летних ни зимних)на матрас постелила наматрасник , около года пользуюсь, меня устраивает. Отдельно хочу отметить, что матрас по размерам не маленький, но любая женщина легко может его поднять, что тоже важно.
    Недоліки:
    не нашла
    • Мой Д***

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь.

• Артём

Ожидал толще. Мой провтык. Не обратил внимания на высоту матраса
    Качество - среднее. Полность соответствует цене. Связались, отправили быстро.

Здравствуйте. Матрас неплохой. Пользуйтесь на здоровье. Хороших сновидений

• Ирина Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 140x200

Заказ получила супер огромное спасибо оперативно всем довольна!

Переваги:
    Спится замечательно!Спина неболит!
    Недоліки:
    Нет!
    • Мой Д***

• Денис Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: MatraSStock

Привезли вчасно, ніяких недоліків не знайшов, по розмірам теж підійшов, все чудово.

• Захлыстун Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 140x200

Звичайний матрац. Купуйте щоб гарно спати...

Переваги:
    Зручний
    Недоліки:
    Не знайшов...
    • Мой Д***

• Захлыстун Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 140x200

Звичайний матрац без пружин. трохи за жорсткий в порівнянні з минулим, але так май же краще.
    Спати добре...

• Андрей В***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 140x200

Купил четыре месяца назад, матрасом доволен. Покупал на диван, на 10 см шире, чем сам диван... под низ положил фанеру, чтобы выровнять неровности дивана и не было провисания сбоку. В меру жесткий в меру мягкий. Не знаю, как долго прослужит, но на данный момент оценка 5+.

Переваги:
    за такую цену просто супер
    Недоліки:
    не обнаружил.
  • Roman K***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 140x200

Доставили в тот же день в который и договаривались, по времени тоже было удобно

Переваги:
    Легкий, дешевый, удобно спать, не очень мягкий и не жесткий
    Недоліки:
    пока их не выявил
    • Мой Д***

Дякуєм за гарний відгук. Приємного користування.

• Юра Ю***

матрас как матрас

• Мой Д***

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь.