- AI аналіз відгуків49 відгуків: позитивний: 90%, нейтральний: 7%, негативний: 3%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ганна Т***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Ще не використовувала, на вигляд наче все добре, тільки не сподобалось, що 5 мл. гелю 145 грн., думала баночка буде більша, а вона крихітна, наввть на один раз не вистачіть мабуть(( і щіточка в мініатюрі теж! Зато у подарунок поклали міні рулетку, за це дякую!))
Вітаємо! Дякуємо за відгук. Всі набори для манікюру тут:
посилання
- НАТАЛІЯВідгук від покупця. Продавець: E-Style
Лаки не відповідають кольорам. Один лак прийшов розбавлений ацетоном
- Продавець E-Style
Доброго дня. Нам прикро, що так трапилось. Радимо перевіряти перед отриманням. Для швидкого вирішення питань звертайтесь за телефоном, який вказаний в контактах продавця вашого замовлення.
- Настя З***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Доброго вечора,все сподобалося ,товар чудовий та швидка доставка .Рекомендую!!!
- Продавець E-Style
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Всі наші товари за посиланням: посилання
- АннаВідгук від покупця. Продавець: E-Style
Безворсові серветки і апельсинові палички були розкидані по всій коробці в перемішку з пилом від картонної коробки. Не розумію чому не можна було серветки і палички покласти в окремі маленькі пакетики? До речі, через те що серветки були без упаковки, я вирішила їх порахувати - їх 58, а не 60 як було написано в описі.
Кольори лаків, що на фото в розетці не відповідають дійсності + реальна кількість лаків набагато менша. З обраних мною, лише один з трьох був в наявності. Після оформлення замовлення мені написали у вайбер і скинули фото с лаками щоб я обрала інші. Один з кольорів що я обрала, на картинці в Розетка виглядає як світло кофейний, а на фото що прислали в вайбер він фіолетово-коричневий. Я обрала нові 3 кольори і знову мені написали що частини з них також немає. Тож по факту мені довелося обирати серед невеликої кількості кольорів, котрі меня навіть не подобаються. Мабуть тому вони і зробили скидку, бо розпродають залишки.
В описі вказано, що повинен бути "Топ без липкого шару Грейс GRACE Mirror Top 8мл", а мені прислали GRACE Universal top gel. Він липкий. Я думала він просто не висох під лампою і сушила ще хвилин 4-5, але він залишився все такий же липкий. І що з цим робити?
Лампа слабенька - 60 секунд замало щоб гель висох, треба 1.5-2 хвилини як мінімум.
В характеристиках вказано що повинні бути в наборі кліпси для зняття гель-лаку (10 шт). А в описі сказано що ромашка. Отримала ромашку.- Переваги:
- Швидка доставка в магазин розетка (1-2 дні замість вказаних 6-8 днів).
- Недоліки:
- Кольори та кількість лаків, топ з липким шаром, погана упаковка.
- Овчарку Т***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Все дуже гарно. Дякую за подарунок!
- Продавець E-Style
Дякуємо за відгук. Всі вигідні пропозиції наборів для покриття нігтів гель лаками за посиланням: посилання
- Іванна К***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Дуже задоволена набором! Є все необхідне, навіть подаруночок поклали) була можливість вибору кольору лаку та олійки, проконсультували. Приємна дрібниця) Відправили швидко. Лампа потужна, гарно і швидко сушить. Я, початківець, але по відео інструкції все вийшло з першого разу правильно нанести.
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Набір супер! Дуже сподобався!
- Переваги:
- Все і одразу одним замовленням. І не треба нічого шукати та підбирати.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець E-Style
- Залесская Т***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Для домашнего использования - это супер. Качество приятно удивило.
- Продавець E-Style
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Хороший набор, выбором довольна, пользуюсь с удовольствием!
- Переваги:
- Всё, что нужно, есть, лампа удобная.
- Недоліки:
- Пока не обнаружила
- Продавець E-Style
- Цыркун Л***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Дякую продавцю за швидку доставку товару. Товар прийшов вчасно, ще й з подарунком. Все гарної якості. Рекомендую продавця!
- Переваги:
- Гарна якість
- Наталья З***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Набір супер.Брала на подарунок.Продавець зв'язався швидко.Вже за два дні замовлення получила.В замовленні вибрала лаки для яких потрібно магніт,мене попередили і добавили до набору.Все клас.Дякую ми задоволені.
- Переваги:
- Лаки класні
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Продавець E-Style
- Едера П***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Набір отримала вже спробувала зробила нігті дуже зручно працювати з гелі лаками .
Все дуже швидко оформили відправили
але були проблеми на укр пошті тому якщо хочете замовити то замовляйте краще по новії пошті- Продавець E-Style
- Лариса М***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Чудовий набір.Все необхідне,якісна лампа.
- Переваги:
- Якісні можливість на вибір обрати лак.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець E-Style
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Все працює. Покупкою задоволена!!! Вже спробувала
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: E-Style
Отличный набор! Есть всё необходимое, качество отличное!
- Олеся П***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Купила набор. Плюс в особистій розмові з продавцем вибрала конкретні кольори лаку та аромат масла для кутикули. Також за додаткові гроші додала до замовлення ще 2 лаки.
Зробила манікюр, як описано тут в інструкції. Все чудово, дякую! Лампа добре сушить, не пече на нігті.
Покупкою задоволена. Спасибі.- Переваги:
- Ціна та якісні комплектуючі (лапма, лаки та інше)
- Недоліки:
- Здається, що пилка для нігтів швидко зітреться, але то таке - це ж розхідник
- Продавець E-Style
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Якісні матеріали, для початківців саме те, швидка доставка, дуже задоволена. Рекомендую.
- Переваги:
- Якісні матеріали та швидка доставка
- Середа А***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Замовила набір на подарунок для мами! Замовлення обробили дуже швидко, доставка теж оперативно! Для старта в наборі є все необхідне, ще і подаруночок поклали, що є неймовірно приємним! Лампа сподобалась! Сподіваюсь, що буде довго працювати! Щиро дякую ! Рекомендую до придбання!
- Іра Б***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Матеріали якісні, лампа супер, єдине що кольори трохи лаку трохи відрізняються
- Переваги:
- Швидка доставка
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Я не очікувала, що в мене щось вийде (сама собі робила гель-лак перший раз), але це бімба.
Останні мої 2 походи до майстрів закінчились напів порубаним ногтем, фрейзером, та 40-а хвилинами очікування, бо вирішили, що в мене є лишній час посидіти і подивитись безглузді передачі по тв.
Так от, щоб усього цього більше небуло, замовила собі цей набір і щастя немає меж! Тепер тільки вдома. Як пристосуватись, робиш собі дуже швидко, під тв, на ура. :)- Переваги:
- Набір для того, щоб навчитись - пушка. :)
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Я в захваті. Як для мене-початківця це ідеальний набір.І відео, де покроково розповідають всі дії користування.Дякую продавцю.
- Переваги:
- Гарно виглядає, довго тримається.
- Недоліки:
- Шкодую , що не замовила раніше.
- Продавець E-Style
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Набір класний в комплекті є все необхідне.Все працює.Швидка доставка.
- Переваги:
- Манікюр вийшов з першого разу.
- Недоліки:
- Поки не помітила.
- Продавець E-Style
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Чудовий набір
- Переваги:
- Є майже все що треба
- Недоліки:
- Не зайвим був би ремувер
- Продавець E-Style
- Екатерина Ч***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Швидко зв’язався менеджер, допомогли з вибором. Дуже швидка доставка. Товар хороший. Дякую)
- Переваги:
- Все працює
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Связались очень быстро, предложили выбрать номера лаков и вид масла. Очень быстро отправили. Пришло все хорошо упаковано. Ничего не протекло, не поломалось. Пока очень довольны заказом, дальше в работе посмотрим, :-)
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Менеджер магазину відразу після замовлення вийшов на зв'язок. Палітра кольорів лаку була надана менеджером. Замовлення отримала дуже швидко. Набор сподобався. Лаки дуже гарні. Дякую!
- Недоліки:
- Покищо немає, сподіваюсь, що їх не буде
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Набір просто клас, ще й з промокодом вигідно. Приємний подаруночок Однозначно рекомендую!!! .
- Продавець E-Style
- Виктория Г***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Хороший товар! Качество супер, все понравилось.
- Переваги:
- Быстрая доставка, хороший товар
- Галина В***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Набор чудовий!!! Дуже задоволена замовленням. Швидка доставка, дуже приємна дівчина, яка допомогла з вибором кольорів лаків.
- Переваги:
- Те, що треба;)
- Недоліки:
- Не має!
- Продавець E-Style
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Все сподобалося, лаки гарно ложаться, праймер, база, топ швидко і якісно сохнуть. Швидка доставка, якісно запаковано.
- Переваги:
- все чудово
- Недоліки:
- не виявлено
- Продавець E-Style
- Богдана Б***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
В целом, состав набора соответствует размещенному фото и описанию.
Из несоответствий:
пилка на фото 120х180 грит - по факту прислана 100х100 грит.
На дисплее лампы - царапина в 1 см.
Решила не заморачиваться возвратами, т.к. вроде бы на функционал не влияет.
База... кто-то писал, что жидкая - не соглашусь: у меня в набора очень густая. Прям очень.
Лаки... качество понравилось, но соответствие размещенным на фото цветам - отдаленное: лак кораллового цвета оказался в наборе ярко-розовым и дело не в "особенностях цветовых разрешений монитора" - просто цвет не тот, хотя номера соответствуют заказанным.
Всё опробовано, пока только положительные эмоции от покупки.
Упакован набор добротно, продавец оперативно реагирует на обращения - нареканий нет.
Рекомендую к покупке.- Переваги:
- товары качественные, нареканий не вызывают
- Недоліки:
- царапина на дисплее лампы, несоответствие пилки размещенной на фото
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Набор очень понравился, есть все что нужно. Лампа класная. База жидкая ложится очень хорошо, лак красный тоже ложится супер.
- Переваги:
- Есть все что нужно.
- Недоліки:
- Выбрала белый и желтый лаки, для новичка немогу ими пользоваться, полосят и все, может подойдут для создания камуфляжной базы, еще непробовала.
- Продавець E-Style