Відгуки покупців про Стелаж-гірка для зонування кімнати DrevoGoods для дому та офісу двосторонній, підлоговий, пристінний, дерев'яний з полицями для книг на 15 осередків 1776 x 1776 x 300 мм Бетон (49|3)

Код:  207149035
Оцінка користувачів 4.8/5
  • Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: КУБИШКА. Колір каркаса: Венге. Ширина: 177.6. Колір полиць: Венге

Проблему вирішено

Всё в принципе нормально, собирается просто, есть инструкция но в комплект не доположили две ножки и теперь вся конструкция немного не устойчивая

Переваги:
    приемлемая цена
    Недоліки:
    немного хлипкая конструкция
    • Продавець  КУБЫШКА

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук.
      Перед відправкою товар ретельно перевіряється на комплектацію, наявність пошкоджень та якісно упаковується. Зазвичай фурнітуру та інші елементи кріплення ложемо із запасом.
      Незважаючи на те, що немає підтверджуючої інформації про недокомплектацію (фото, відео розпакування...), ми готові надіслати вам додатково ніжки або компенсувати їх вартість (середня роздрібна ціна 3-5 грн./шт.). Ніжки можна купити у будь-якому будівельному магазині.
      Ми додатково зв'яжемося з вами, щоб уточнити прийнятний варіант.
      Якщо чітко слідувати інструкції зі збирання, і встановити виріб на рівну підлогу, конструкція буде дуже міцною та стійкою. За такою ж технологією виготовлені й інші подібні стелажі, за якими отримуємо лише позитивні відгуки, нарікань на міцність та стійкість ми не отримували.
      Спасибі, що приділили час та написали відгук!

• Карина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: КУБИШКА. Колір каркаса: Білий. Ширина: 177.6. Колір полиць: Білий

Отличный стелаж за свои небольшие деньги , многого от него ожидать не нужно есть небольшие недочёты , но вообщем выглядит он хорошо
    Отдельное спасибо консультанту Андрею ,за четкое объяснения времени доставки товара ;)

Переваги:
    Красивый , за свои деньги хорош
    Недоліки:
    Есть мнелкие погрешности,надеюсь на время эксплуатации не повлияет
    • Продавець  КУБЫШКА

Добрый день, Карина!
      Благодарим за отзыв, мы ценим обратную связь от наших покупателей. Нам очень приятно, что Вы остались довольны обслуживанием.
      Если обнаружены дефекты или другие несоответствия напишите нам, пожалуйста, в Вайбер и мы гарантировано предложим приемлемое решение в возникшей ситуации.
      Спасибо, что выбрали наш магазин!

• Інна Г***

Стеллаж обязательно крепить к стене ?

• Продавець  КУБЫШКА

Доброго дня, Інно! Дякуємо за звернення та високу оцінку товару.

До стіни не обов'язково кріпити, стелаж має стійку конструкцію. Але якщо вдома є діти чи великі домашні тварини, то з метою безпеки краще закріпити.

• Інна Г***

Дякую за добрі поради ! Стелаж нам дуже сподобався .
      Нова Пошта швидко доставила посилку ,навіть 2 рази привозила до необхідного пункту.
      Потім ще додам коментар

• Лисенко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: КУБИШКА. Колір каркаса: Дуб Сонома. Ширина: 177.6. Колір полиць: Дуб Сонома

Очень классно вписался в комнату. Брала, чтобы расставить книги, их у меня накопилось много, теперь всё видно, можно достать любую книгу без труда, красивый, хорошее качество, продуманный дизайн. Легко собирать, прекрасная пошаговая инструкция в комплекте, есть всё необходимое для сборки. Вообще мечта!!! Бери и делай!!! Благодарю, что помогли мою маленькую комнату превратить в многофункциональное помещение. Удачи Вам и хороших клиентов!!!

Переваги:
    Прекрасный товар

Добрий день, Наталія!
      Дякуємо за позитивний відгук, ми цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені придбанням і обслуговуванням. Будемо раді вашим новим замовленням.
      Спасибі, що вибрали наш магазин! Гарного дня!

• Инна Б***

Спасибо за стеллаж! Все понравилось. Быстро изготовили и отправили.

Переваги:
    Именно то что хотели
  • Станислав Б***

отличный продавец и очень вместительный и красивый стеллаж

Переваги:
    вместительность , стиль
  • Иван Ц***
    Продавець: КУБИШКА. Колір каркаса: Білий. Ширина: 177.6. Колір полиць: Білий

В студію-кухню,для розділення зон,краще не придумаєш

Переваги:
    Чудове дизайнерське рішення.