Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Пляшка поїлка для собак Els Pet 300 мл для води портативна в дорогу для вигулу, Жовтий (003-YELLOW)

Код:  207422437
Оцінка користувачів 4.33/5
на основі 24 відгуки
  • Ігор Р***
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 300 мл. Колір: Синій

Дуже зручна поїлка для собак, ємності в 300 мл достатньо для однієї прогулянки. Якісний пластик, міцна конструкція. Приємним додатком є шнурок, завдяки якому поїлку можна носити на руці, рюкзаку і тд.

Переваги:
    Якісний пластик, шнурок на руку, зручно носити
    Недоліки:
    Поки не знайшов
  • Мария К***
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 300 мл. Колір: Бірюзовий

Отзыв решила оставить после длительного пользования
    Поилочка замечательная,пластик качественный,запаха нет,кнопка фиксации,все лето была в использовании и не разу не подвела
    Рекомендую

Переваги:
    Качественная
  • Леся К***
    Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 300 мл. Колір: Рожевий

Удобный размер, удобная конструкция, прекрасное качество.
    Водички хватает для длительной прогулки с двумя собаками небольшого размера.
    Понравилась и оперативность работы продавца. Спасибо.

Переваги:
    Качественный пластик, приятный цвет, хорошая качественная пробка через которую наливается вода, есть фиксатор кнопки подачи воды.
    Недоліки:
    Пока не обнаружены
  • Елена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 300 мл. Колір: Рожевий

Удобная поилка, достаточный объём для прогулки

• Продавець  TRYshop

Доброго дня. Дякуємо що знайшли час залишити відгук і високо оцінити .

• Аліна С***
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 300 мл. Колір: Бірюзовий

Швидко прийшло! Нічого не протікає і дуже зручно! Собака задоволена)

Переваги:
    Зручно! Собака більше не буде пити з калюжі))
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  TRYshop

Доброго дня, Аліна . Дякуємо за чудовий відгук, ми дуже вдячні.
      Для нас дуже цінним є те, що ви залишилися повністю задоволені.
      А найважливіше те, що ваш собака не буде пити з калюжі.

• Елена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 300 мл. Колір: Синій

Получили сегодня на «Новой почте» поилку. Покупали для французского бульдога. Удобная, компактная, вода не проливается, занимает мало места в рюкзаке. Воды хватает на одну прогулку. Товар отличного качества,нареканий нет. Рекомендую!

Переваги:
    Отличное качество
  • Світлана К***

Дуже зручна

• Таїсія П***
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 300 мл. Колір: Жовтий

Приїхав товар цілим і що головне не протікає! Рекомендую.

Переваги:
    Не протікає
  • Yuliia H***
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 300 мл. Колір: Синій

Якість чудова ) зручна у використанні.

• Продавець  TRYshop

Доброго дня. Дякуємо вам за ваш позитивний відгук! Гарного користування.

• Александр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 300 мл. Колір: Рожевий

Спасибо большое. Компактная полочка, очень удобно

Переваги:
    Компактная
    • Продавець  TRYshop

Доброго дня, Олександр. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді що Ви залишилися задоволені. Гарного користування.

• Анастасия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 300 мл. Колір: Жовтий

Прикольная поилка, небольшого размера. Пока пробовали только в тестовом режиме, надеюсь в ежедневном пользовании не подведёт.

• Продавець  TRYshop

Доброго дня, Анастасія. Дякуємо за відгук і високу оцінку. Гарного користування.

• Анжеліка Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 300 мл. Колір: Рожевий

товар прийшлої цілий та відповідає фото та опису на сайті. якістю поїла задоволені

• Продавець  TRYshop

Вітаємо вас, Анжеліка. Прийміть нашу щиру подяку за чудовий відгук, нам дуже цінна ваша думка. Гарного користування.

• Сергей
    Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 300 мл. Колір: Жовтий

Отличная поилка.

Дякуємо за ваш відгук!

• Марина с***
    Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 300 мл. Колір: Бірюзовий

Отличная поилка. Очень красивая и стильная с виду, не протекает, удобна в использовании, пёс хоть и пытается ее грызть, но все же удаётся его напоить)))

Переваги:
    Все выше перечисленное

Дякуємо за ваш відгук!

• Поліщук Ю***

Рекомендую

Переваги:
    Компактний, якісна пластмаса, не має запаху, можна нести в руці!
    Недоліки:
    Не має
  • Леночка Д***
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 300 мл. Колір: Жовтий

Очень удобная и компактеая!

• Наталія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 300 мл. Колір: Жовтий

Пляшка для напування тваринки компактна, підійде для властиків маленьких вихованців. Вода з пляшки не протікає. Зручно брати з собою на прогулянку. Поїлка завузька саме в тій частині, куди витікає вода, песику незручно пити (принаймні лабрадору 5 місяців). Також вода занадто повільно витікає, правильніше було б зазначити в характеристиці, що вода накрапає у ємкість, потрібно прикласти чималі зусилля, щоб набрати води для напування песика.Було б набагато зручніше, якби кнопка була гумова)

Переваги:
    Недоліки:
    Якщо ж у вас песик середнього розміру і більше, то не рекомендую, так як поїлка завузька саме в тій частині, куди витікає вода, песику незручно пити (принаймні лабрадору 5 місяців). Також вода занадто повільно витікає, правильніше було б зазначити в характеристиці, що вода накрапає у ємкість.
  • наталя г***
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 300 мл. Колір: Рожевий

пляшка загалом зручна, бо невеликого розміру, зі зручним дозуванням, але суттєвим недоліком є те, що пляшка протікає - кілька разів залила водою нам речі, машину або капає на ноги, коли несеш на руці

Переваги:
    зручний розмір, зручне дозування
    Недоліки:
    протікає
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 300 мл. Колір: Бірюзовий

Нам не дуже сподобалось, протікає

Переваги:
    Компактна
    Недоліки:
    Протікає
    • Продавець  TRYshop

Доброго дня. Наш менеджер звяжиться з вами, в найближчий час, для вирішення цього питаня

• Михайло С***
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 300 мл. Колір: Синій

Компактна поїлка з доброго пластику, проте перестає нормально працювати через 2-3 тижні.Не раджу купляти.

Переваги:
    Компактна. Стильна.
    Недоліки:
    Через пару тижнів почала виїжджати та закриватися дуже важко, мабуть через непродумані пластикові направляючі. Але головна проблема - вода виливається дуже повільно. Розібратись в чому проблема не має змоги - кришка і клапан не розбираються.
    • Продавець  TRYshop

Доброго дня, Михайло. Бачимо що поїлку придбали два місяці тому. Наші покупці користуються поїлкою, при обережному використанні, не один сезон.
      Поїлка Els Pet має високу якість механізму і пластика, як Ви і відмітили у відгуку, але як і весь пластик, він чутливий до ультрафіолету, можливо це і стало причиною цих проблем, тому радимо не залишати поїлку на сонці. Також такі проблеми, як повільне виливання води, може статися із за механічних уражень поїлки під час користування.

• Андрей П***

Нерекомендую!!!!!!!

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    Протікає, вода тече занадто повільно, СВОЇ ГРОШІ НЕОПРАВДОВУЄ!!!!!!!!
    • Продавець  TRYshop

Доброго дня, Андрій. Поїлка має силіконове кільце, що не дозволяє воді протікати, можливо при використанні було загублене. Пляшка герметична, перевірена часом і сотнями наших покупців.

• Кристина
    Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 300 мл. Колір: Бірюзовий

Есть возможно вылить воду обратно в бутылку, если собака не допила?

• TRYstore

Нажаль такої можливості немає.

• Мария К***
    Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 300 мл. Колір: Синій

Если фексатор,чтобы вода не проливалась?

• TRYstore

Біля основної великої кнопки є маленька - "замок" який перекриває подачу води і вона не виливається ( можна побачити на фото).

• Катерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 300 мл. Колір: Жовтий

Добрый день ! Заказывала желтую поилку, приехал роскошный пудровый цвет, но не желтый как было заявлено. Все таки товар брала своей собачке и все же не мальчуковый это цвет, хотя лично мне очень по душе пудровый). Продавец почему-то не предупреждает об этом, так что при заказе имейте ввиду, что цвет может сильно отличаться. Доставка быстрая, все супер в остальном.

Переваги:
    Дизайн , быстрая доставка, красивая поилка
    Недоліки:
    Цвет на сайте не соответсвует реальному
    • Продавець  TRYshop

Доброго дня. Дякуємо за відгук. Вже змінили зображення на відповідний колір.

• Катерина Б***

Благодарю Вас что сменили цвет на сайта на соответствующий. Теперь все совпадает)
      К сожалению бутылку вчера выкинула, протекает с двух сторон.

• Продавець  TRYshop

Добрий день, Катерина. Шкода що ви поспішили викинули поїлку, зазвичай, якщо є брак товару, ми замінюємо на новий. Також, часто буває що протіка поїлка із за відсутності силіконового кільця на кришці (перед відправкою завжди перевіряємо наявність) або не правильно встановлене місце під фільтр тому і може почати протікати.