Відгуки покупців про Чохол G-Case для Samsung Galaxy A10 2019 (A105) книжка Ranger Series магнітна Black

Код:  209764729
Оцінка користувачів 4.5/5
на основі 4 відгуки
  • Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: re:Case. Колір: Grey

В этом цвете чехол тоже купила, красивый спокойный цвет, качество этих чехлов мне очень нравится, нравятся и цвета чехлов. Так как облицовка не слишком жёсткая, желательно не царапать или по возможности не прикасаться к чехлу острыми грубыми предметами.
    Чехол замечательный, комфортный для пользования, телефон защищён.
    Благодарю.

Переваги:
    хорошее качество
    Недоліки:
    не заметила
    • Продавець  re:Case

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: re:Case. Колір: Blue

Пользуюсь таком чехлом, комфортный, хорошо защищает телефон.
    Купила в нескольких цветах, цвета приятные, спокойные. Хорошее качество чехлов. Я довольна.
    Благодарю производителя и Розетку за возможность приобрести чехол хорошего качества.

Переваги:
    комфортный
    Недоліки:
    не заметила
    • Продавець  re:Case

• Анна О***
    Відгук від покупця. Продавець: re:Case. Колір: Rose Gold

Не знаю, на яку модель цей чохол був запланований виробником, але продавець примудрився самостійно вирізати віконця під динамік і камеру, щоб підійшов на мою модель А10. Місця вирізів виконані грубо, клей також видно. На фото зліва мій старий оригінальний чохол. Зправа - куплений сьогодні.

Переваги:
    Недоліки:
    Неакуратний хендмейд, а не ЗАХИСНИЙ чохол.
    • Продавець  re:Case

Вітаємо!
      Ми продаємо досить велику кількість цих чохлів і вперше стикаємося з негативним зворотним зв'язком.
      Всі клієнти, які купували цю позицію раніше, лишалися задоволені,
      тому що у цій ціновій категорії навряд чи можливо придбати аксесуар більш високої якості.
      Та у будь-якому випадку, ми завжди готові йти на зустріч клієнту,
      і якщо у Вас виникла суперечлива ситуація, просто зв'яжіться з нами для її вирішення.
      Ми завжди будемо раді допомогти і намагатимемося вирішити ситуацію у ваш бік!

• Анна О***

Дякую, що пропонуєте зв'язатись і вирішити. Але, як ви справедливо зауважили, гра не варта свічок.
      Тим не менше, я вже неодноразово купувала саме цей чохол у "цій ціновій категорії" і якість була на хорошому рівні (ви ж бачили фото, яке я додала?)
      І друге, що хотілося б сказати у відповідь на ваш коментар: щось не бачу я тут "багато" задоволених відгуків; а перший негативний - це як перша ластівка, щоб не розслаблялись, а перевірили, чому в вас трапився брак.

• Александр М***
    Відгук від покупця. Продавець: re:Case. Колір: Black

Обычный чехол, своих денег стоит