- Синсевич Т***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 5. Ширина: 1.2. Щільність: 50
Цілий сезон стояв на городі над зеленню, кожного дня відкривав, зачиняв, все витримало. Начеб все і просто, але функціонально і якісно. На наступний сезон такий не купуватиму. Тому що це знов використовуватиму цей ;)
- Переваги:
- Ціна, якість, додаткові кріплення
- Недоліки:
- Вікторія І***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 4. Ширина: 1.2. Щільність: 50
Хороша тепличка, зі своєю задачею справляється
- Переваги:
- Компактна, зручна у використанні
- Недоліки:
- Кіт думає, що то його новий будиночок, лежить на огірках
- виктория ж***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 4. Ширина: 1.2. Щільність: 60
Заказ пришел быстро, качество хорошее,агроволокно плотное.Спасибо Розетке.Рекомендую
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 4. Ширина: 1.2. Щільність: 42
Парник супер! Високий і вмісткий, агроволокно щільний!
- Переваги:
- Високий і вмісткий
- Недоліки:
- Не знайшла
- Prolisad
Дякуємо за відгук)))
приємного користування.
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 2. Ширина: 1.2. Щільність: 60
Все виправили відповідально ставляться до своїх клієнтів.Рекомендую
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 5. Ширина: 1.2. Щільність: 42
Якби ще були якісь елементи для кріплення агроволокна на наторцях, то оцінка була б відмінно з плюсом
- Переваги:
- Упаковано в картонну коробку, прийшло у визначені терміни. Парником задоволений. Товар відповідає замовленню. По вартості - з доставкою вийшло дешевше ніж у магазині поруч
- ИннаВідгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 6. Ширина: 1.2. Щільність: 60
Парник добре запакований, гарної якості, дуже швидко і просто встановлюється, велике дякую продавцю і виробнику за якісний товар.
- Продавець Prolisad
Вітаємо!
Дякуємо, що Ви поділились своїм досвідом використання парника, це дуже важливо для нас. Ми раді, що Вам сподобалась якість виробу та легкість встановлення. Наша команда працює для того, щоб Ви завжди були задоволенні нашою продукцією.
Гарного Вам дня!
З повагою, команда Prolisad
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 4. Ширина: 1.2. Щільність: 42
Замовив 3 парника, зараз думаю замовити ще. Гарний парник. Збирається та встановлюється за 5 хвилин. Хвилювався за якість кілочків, але вони досить надійні, витримують навантаження при заглибленні. Довжина від першої до останньої дуги - 4 метри, відповідає характеристикам.
- Переваги:
- Швидка доставка
Простий монтаж
Гарні комплектуючі - Недоліки:
- Не впевнений що місця прошивки дуг довго витримають, з часом побачимо
- Василий М***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 5. Ширина: 1.2. Щільність: 42
Никак не могли найти нужную длину в 5 метров(переделываем огород, в будущем будут в основном 5 метровые грядки в коробах), наконец то нашли в этом магазине.
Парник немного выше стандартного, где то на 10см, что очень хорошо. Сделан добротно.
Если будем живы, то в следующем сезоне закажем еще несколько таких. В общем штук восемь нужно, интересно или есть оптовые цены;) Спасибо.- Переваги:
- Хорошее качество, 5 метров, высокий
- Недоліки:
- нету
- Продавець Prolisad
Василю, дякуємо вам за відгук. Нам дуже приємно, що вам сподобалося.
- Ольга Е***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 3. Ширина: 1.2. Щільність: 30
Все как в описании, доставка быстрая.
- Недоліки:
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 4. Ширина: 1.2. Щільність: 50
Замовила парник батькам в село. Оперативно відправили, доставка через Укрпошту близько 5 роб. днів, я так і розраховувала, тому все сподобалось і загалом враження від замовлення лише позитивні! Чекаємо, поки розтане сніг, і будемо використовувати за призначенням. Рекомендую!
- Переваги:
- Оперативно відправили, товар відповідає нашим очікуванням
- Недоліки:
- Поки не виявили
- Продавець Prolisad
Дякуємо, за прекрасний відгук! Дуже приємно, що Ви залишилися задоволені нашою роботою і якістю нашої продукції. Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом!
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 2. Ширина: 1.2. Щільність: 60
Гарна якість агротканини.
- Лугуева Г***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 2. Ширина: 1.2. Щільність: 60
Парник відповідає опису та розміру. Все добре.
- Владимир М***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 4. Ширина: 1.2. Щільність: 60
Чудовий парник
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 6. Ширина: 1.2. Щільність: 50
Все ок.
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 5. Ширина: 1.2. Щільність: 50
Гарний сервіс, прийшов трошки не такий, вина виробника, але продавець звязався і швидко все вирішив
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 6. Ширина: 1.2. Щільність: 42
Все є, практично, рекомендую
- Руслан Б***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 4. Ширина: 1.2. Щільність: 42
Гарний парник
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 4. Ширина: 1.2. Щільність: 42
Супер.
- Петро М***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 4. Ширина: 1.2. Щільність: 50
Рекомендую
- Переваги:
- Повністю задоволені парником. Добре виконує свої функції захісту рослин від негоди.
- Недоліки:
- Валерий К***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 3. Ширина: 1.2. Щільність: 42
Отличный парничок. Всё как в описании, включая коплектацию.
- Переваги:
- Лёгкая установка, адекватная цена.
- Недоліки:
- Нет.
- Олеся З***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 3. Ширина: 1.2. Щільність: 50
Чудова теплиця! Все було в наявності (по 9 шт)! Такими теплицями користуюся давно
- Переваги:
- Зручна, краще за плівку
- Недоліки:
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 4. Ширина: 1.2. Щільність: 42
Хороший парник, купували для томатів і огірків, якістю задоволені на 100%, комплектність повна. Рекомендую до покупки
- Переваги:
- Ціна і швидка доставка
- Недоліки:
- Копич О***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 4. Ширина: 1.2. Щільність: 42
Задоволені покупкою. Парник відповідає опису, всі кліпси в наявності. Навіть при дуже сильному вітрі стояв непохитно
- Богдан П***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 6. Ширина: 1.2. Щільність: 60
Всё отлично, парничок, то что нужно, взял три штуки, один 60 плотность и два по 50 плотность, посмотрим сколько прослужат, но для лучшего эффекта советую накрывать дополнительно клеёнкой .
- Переваги:
- Цена хорошая
- Недоліки:
- Пока нету
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 4. Ширина: 1.2. Щільність: 50
Парник пока-что меня устраивает, что будет дальше посмотрим.
- Переваги:
- Укрепил парничок стоит как гвоздик, ожидал что большой ветер снесёт но этого не произошло, так что выбор произвёл незря.
- Недоліки:
- Жидковаты дуги, хотелось бы пожёшче, ну что возьмёшь от пластиковых трубок.
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 4. Ширина: 1.2. Щільність: 50
Парник просто чудовий, купувала бабусі на подарунок, для дачі
- Olga S***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 6. Ширина: 1.2. Щільність: 50
Тепличка відповідає заявленим параметрам. Звичайна классна. А от консультанти магазину даного мене вразили. Максимально клієнтоорієнтовані !! Буду звертатись ще до цього продавця.
- Переваги:
- Ціна- якість . Супер
Вітаємо!
Дякуємо за відгук, Ваша думка дуже важлива для нас. Ми працюємо задля того, щоб наші клієнти залишались задоволеними. Будемо раді бачити Ваші нові замовлення.
З повагою, команда Prolisad
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 6. Ширина: 1.2. Щільність: 60
Продавець дуже зацікавлений, якість агро волокна значно краща ніж те, що продається , на прохання додати до замовлення додаткові комплектуючі отримали позитивну відповідь. Пересилку замовляли Укрпоштою, запакований дуже гарно.
- Переваги:
- Ціна, якість, зацікавленість.
- Продавець Prolisad
Вітаємо!
Дякуємо за відгук. Для нас дуже цінним є те, що Ви залишилися задоволені. Ми намагатимемось і надалі Вас радувати!
З повагою, команда Prolisad
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 4. Ширина: 1.2. Щільність: 42
Отримала. Прийшов вчасно, цілим та у комплекті. Чекаю на весну, щоб перевірити на практиці. Сподіваюся виправдає очікування. Дякую продавцю.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець Prolisad
Вітаємо!
Дякуємо за позитивний відгук. Для нас дуже цінним є те, що Ви залишилися задоволені! Ви допомагаєте нам ставати кращими!
Гарного Вам врожаю!
З повагою, команда Prolisad
- андрей р***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 6. Ширина: 1.2. Щільність: 50
Очень просто устанавливать..удобно открывать одну сторону для полива..растет все очень хорошо..рекомендую
- Переваги:
- Удобный,надёжный в эксплуотации
- Недоліки:
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 6. Ширина: 1.2. Щільність: 60
Замовляв діду в село. Був в використанні один сезон, казав дуже хороший парник, якісний, все сподобалось
- Переваги:
- Відмінно виконує свою роботу, гарна якість
- Недоліки:
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 4. Ширина: 1.2. Щільність: 42
Виглядає як на фото на сайті
Парник відповідає заявленим характеристикам продавця.
Легко встановлюється та є зручним у використанні.
Тканина достатньо щільна (після одного року використання - не порвалася)- Переваги:
- Парник відповідає заявленим характеристикам продавця. Легко встановлюється та є зручним у використанні. Тканина достатньо щільна
- Недоліки:
- Руслан Д***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 4. Ширина: 1.2. Щільність: 60
Дуже гарної якості
- Людмила Р***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 3. Ширина: 1.2. Щільність: 60
Сопоставимое цена качество
- Переваги:
- Удобство установки и сборки
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Prolisad. Довжина: 3. Ширина: 1.2. Щільність: 42
Хороший товар.Соответствует описанию..Пользуемся,довольны..
- Переваги:
- Цена-качество