Відгуки покупців про Матрац ортопедичний Acat Largo Super Slim 160x190 см (26368)

Оцінка користувачів 4.57/5
на основі 222 відгуки
  • Світлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 90x200. Висота: 10

Класний матрац,дякую

• Продавець  Мій Дім

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь)))

• Назарій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x190. Висота: 10

Чудовий матрас, брали для дитини,вона задоволена

• Олег Д***

Гарний матрас

Переваги:
    Перестала боліти зранку поясниця.
    Недоліки:
    Чохол затерається, треба з тим уважно
    • Продавець  Мій Дім

Дякуємо за гарний відгук. За матрацом потрібно слідкувати. Чохол йде стрейчевий, а не жаккардовий. Він зручний, комфортний і м'якенький. Він чудово приймає форму тіла, а також має антисептичні і антистатичні характеристики. Користуйтесь на здоров'я, приємних сновидінь))))

• Олег Д***

Зручний матрац,рекомендую

• Продавець  Мій Дім

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь)))

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 140x190. Висота: 10

Хороший удобный, не твердый и не мягкий, но тут еще зависит от вашего веса, у меня 88 и мне очень удобно, советую

Переваги:
    Комфортный, средней твердости,приемливая цена, удобный в транспортировке, можно скрутить)
    Недоліки:
    Еврей внутри меня говорит, если бы еще дешевле был, было бы лучше
    • Продавець  Мій Дім

• Петро Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 160x190. Висота: 10

Отличний.

Переваги:
    Хороший.
    • Продавець  Мій Дім

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь)

• Ольга И***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 140x190. Висота: 10

Заказала бате, товар пришел на почту раньше ожидаемого срока, запакован очень качественно, соответствует заявленным размерам. В тот же день приступили к эксплуатации. На диван лег идеально. Ровный, чистый, белый, жесткость средняя. Пока нареканий нет.

Переваги:
    Упаковка, доставка, оперативная реакция менеджера.
    Недоліки:
    Пока не нашли.
    • Продавець  Мій Дім

• Валерія Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 90x200. Висота: 10

Щойно отримали, розклали, наче загалом все норм. Але зазначу, що візуалізація трохи вводить в оману. На картинці виглядає так ніби там пʼять суттєвих шарів. Насправді це просто піна в мʼякому чохлі. І тканина і синтепон і флізелін, це просто пів сантиметра сшитого чохла. Це теж може бути ок. Але тоді і візуалізували б так само. Бо тільки зазирнули, відчували себе ошуканими порівняно з картинкою та очікуваннями.

До продавця питань немає навіть підказав дешевшу доставку.

• Продавець  Мій Дім

Доброго вечора. Так як все намальовано на картинці. Основа матрацу - це ортопедична піна. Чим вища піна, тим комфортніший матрац. Якщо зробити шари фрізеліну, синтепону чи тканини більшими, комфорт від матрацу не стане кращим. Тому відповідно зроблено на совість. Стрейчевий чохол прошитий фрізеліном і синтепоном, плюс комфортна піна. Це все що потрібно для комфортного матрацу. А також важливо термін експлуатації матрацу, тобто якість піни. Фрізелін і синтепон не збільшать термін служби виробу. Даний матрац має непогані експлуатаційні характеристики, як видно з відгуків. Тому користуйтесь на здоров'я. Гарних Вам снів

• Валерія Ц***

Не можу видалити чи відредагувати коментар. Додам внизу, що на якість це не впливає. Йдеться саме про те як візуалізація показана, і що ми очікували побачити всередині, замовляючи подібний матрац вперше. Тобто питання не до якості а до подачі візуалу і підказка іншим покупцям з фото, щоб мали правильні очікування і не думали що їм прислали інший матрац. По якості все ок, мама спала вже першу ніч на ньому на ламелях, сказала що було дуже комфортно. З вигід саме цієї моделі матрацу, що він достатньо тоненький щоб його було зручно згорнути і відвезти куди завгодно, дешевша доставка НП, в згорнутому вигляді він займав такий розмір, що нам доставка курʼєром вийшла 207 грн. А при цьому товщини достатньо для прекрасного комфорту на ламелях і на підлозі за необхідності буде дуже добре. В часи регулярного сну в укритті - це безцінно.
      Комунікація з продавцем теж була дуже зручна, швидка, якісна. Рекомендуємо.

• Дмитро Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 90x190. Висота: 10

Класний матрас , все як хотів , дякую.
    Швидко зв'язались та швидко відправили, коротше все топ

• Продавець  Мій Дім

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь!!!!

• Костянтин Н***

Матрас супер.
    Більше чим за 5 років проблем з ним не було. Перевертаю не часто.
    Нажаль пролилась олія на ліжко - буду замовляти новий(

Переваги:
    Зручний. Довговічний. Не скрипить.
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Мій Дім

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь!!!!

• Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x200. Висота: 10

звичайний матрац з щільного паралону. Тільки почала користуватись, на перший погляд непоганий.

Переваги:
    ціна, не важкий
    • Продавець  Мій Дім

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь!!!

• Христина
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 160x200. Висота: 10

Матрац супер, спершу було незвично, бо здавався твердим, але зараз звикла на другий день і здається мʼякшим і якраз ідеально для моєї спини, сплю як дитина)

Переваги:
    Якість, ціна
    • Продавець  Мой Дом

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь)))))

• Христина

Доповнюю відгук через місяць. Я так прекрасно в житті ще не висиплялась, спина після сну не болить, нема втоми, як на дивані до цього. Дуже раджу!

• Юрій Ш***

)))

Переваги:
    Дуже класний матрац! Всі задоволені: я, кохана і наш кіт
    • Продавець  Мой Дом

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь)))))

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 150x190. Висота: 10

Купував для батьків, щоб згладити центральну щілину у розкладеному дивані. За рік користування нарікань не було.

Переваги:
    Ціна, якісний поролон
    Недоліки:
    Важко знайти було потрібний розмір, декілька днів виясняли на якому складі знаходиться потрібного розміру матрас.
    • Продавець  Мой Дом

• Таврель
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 140x200. Висота: 9

Доставили швидко у вигляді рулону, лёгкий та м'який матрац

Переваги:
    М'який
    Недоліки:
    Наразі немає
    • Продавець  Мой Дом

• Алексей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 120x200. Висота: 9

Отличный матрас проверенный временем. Первый - Acat Largo Super Slim 180x200 см купил 5 лет назад и он как новый. Не продавился под моим весом 90 кг при том что лежит он на досках, т.е. без дополнительной амортизации. Купил второй не задумываясь. Рекомендую.

Переваги:
    Отлично

• Алексей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 180x200. Висота: 10

Переваги:
    Качество долговечность

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 90x190. Висота: 10

Рекомендую до співпраці! Матрас - "бомба", спина вдячна).

• Рыж К***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 120x190. Висота: 10

отлично все упаковано! продавец быстро отправил.Спасибо! Рекомендую однозначно продавца!отправил без предоплат, наложенным)))

Переваги:
    супер!
    • Продавець  Мой Дом

• Ігор І***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x190. Висота: 10

Матрас отримав- на вигляд дуже непоганий,і ціна хороша. Єдине неспівпадіння- сума,оплачена мною за доставку при замовленні значно перевищує фактичну вартість доставки,вказану перевізником.

• Ігор І***

UPD: Продавець вийшов на зв'язок і запропонував вирішення питання з переплатою за доставку. Всі б так дбали про клієнтів ). Однозначно рекомендую продавця!

• Алина
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x190. Висота: 10

Отличный матрас. Пользуюсь им с июля 2019 и до сих пор довольна покупкой. В первую неделю использования он имел сильный химический запах и был слишком твердым, но это прошло.
    Также, первое время было очень непривычным ощущение, по сравнению с пружинным, будто лежишь на песке: части тела с большим весом немного вгрузают, а конечности - нет. Но со временем, наоборот, пропадает желание иметь дело с пружинными матрасами.
    Лежит у меня он на твердой основе (доски, поверх которых - лист ДВП), раз в 2 недели - переворачиваю. С моим весом 53 кг он практически не деформировался.

Переваги:
    Лёгкий, удобный, недорогой.
    Недоліки:
    Недышащий, при использовании в неотапливаемом помещении под ним может образоваться плесень.
    • Продавець  Мой Дом

• Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 160x200. Висота: 10

Доставка по Киеву на следующий день. Матрас хороший, спать комфортно. Не очень понравилась ткань матраса - блестящая синтетика, но простынь и наматрасник все решают )

• Алла К***

Супер ,доставка быстрая,матрас удобный. Благодарю

• Алексей

За такую цену матрас норм не жалуюсь.пользуюсь больше 8 месяцев все отлично

Переваги:
    Недорогой
    • Продавець  Мой Дом

• Сергей К***

Хороший матрас

Переваги:
    Удобный

• Алена В***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x190. Висота: 10

Один матрас покупала себе год назад, второй где то полгода подружке. Была вчера в гостях, решила написать. Что тот, что тот матрас как новенькие. Может есть какие то затертости, но визуально их не видно. Качество хорошее, матрас нигде не просел и сохранил свою пружность, что немало важно. В общем очень довольна покупком, особенно что брала его по акции. Спасибо Мой Дом и Розетка. Хороших Вам клиентов

Переваги:
    Соответствие цены и качества

• Ольга Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x190. Висота: 10

получила матрас полчаса назад, доставка была курьером НП, визуально осмотрела (по бокам и сверху), повреждений не было, а нужно было полностью перевернуть и смотреть снизу! предполагаю, что курьер специально перевернул упакованный матрас поврежденной стороной вниз. + при отправке сделали ошибку в фио получателя.

оплачивала по терминалу, никакого чека курьер не дал (сказал при курьерской доставке их не дают), никакого товарного чека или накладной тоже нет! только один листок "гарантийный талон", пустой! в незаполненном гарантийном талоне написано, что без чека и заполненной гарантийки вы не имеете права обращаться с претензиями. короче прикольно, упаковка снизу была порвана и матрас черный в одном углу, но увидела я это только дома при распаковке! могу предоставить фотографии по запросу.

короче неприятно, я понимаю, что матрас недорогой, но чем мне теперь этот черный угол отмывать??? положила на диван, чтобы матрас расправился, жду ответ по очистке матраса от производителя!

Переваги:
    цена, пена
    Недоліки:
    один угол матраса грязный
    • Продавець  Мой Дом

Здравствуйте. Документы скачали с сайта новой почты, скинули Вам. Гарантия 1,5 года с даты получения. Приносим извинения за сервис новой почты. Загрязнения попробуйте просто влажной салфеткой вытереть. Думаем должно получиться

• Татьяна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x190. Висота: 10

Матрац достаточно жесткий - дочке как раз это и понравилось. Я бы себе выбрала помягче, наверное. При этом она весит 50 кг, а я 70. Думаю, что для тех, у кого вес за 90, уже нет смысла в таком, ну или не надолго. Возможно я ошибаюсь. Я довольна, что дочке подошла его упругость, и внешний вид радует. Все, как на фото. Упаковка - очень плотный полиэтилен, до дома донесла спокойно, ничего не порвалось, ручка не отвалилась.

Переваги:
    Цена, желаемая упругость, качество
    Недоліки:
    С момента покупки прошло две недели. Пока недостатков не нашли
    • Продавець  Мой Дом

• Юрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 150x200. Висота: 10

• Василий У***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 120x190. Висота: 10

Хорошее соотношение цены и качества, жёсткий, держит форму, не проседает, перестали беспокоить боли в пояснице

Переваги:
    Цена
    • Продавець  Мой Дом

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь.

• Мария П***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 140x190. Висота: 10

Лучше всего оставлять отзыв, когда проходит время и ты понимаешь качество товара. Покупали в прошлом году, за год матрас себя показал хорошо, не проседает. Держит форму хорошо. Рекомендую

Переваги:
    Легкий

• Мостовая И***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 150x200. Висота: 10

1.5 года. Полет отличный. Положили сверху на диван с целью выровнять поверхность. Идеально. Остался только вопрос, почему не сделали это раньше.

Переваги:
    Приятно спать
    Недоліки:
    Нужно регулярно переворачивать.
    • Мой Д***

• Zherenjuk
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 160x200. Висота: 10

Матрас бомба, за такі гроші те що треба, Продавці профі, все швидко, якісно,чотко, Нова пошта ку-ва дорога, п'ятницю вранці замовив в суботу ввечері забрав,хоча відстань невелика, хотів з фотать, але застрелили,лежимо,кайфуєм. Шкода гарантія не заповнена, 18 місяців, в оголошенні пише 60… висота 9 см, а не 10… то мізер, товар коштує своїх грошей

Переваги:
    Ціна, сервіс,чоткій продавєц
    Недоліки:
    Час покаже,але не виправить.
    • Мой Д***

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь. Гарантія 1,5 року від дати отримання. Плівку не розриваємо щоб заповнити гарантійку. Висота контура 9 см, плюс чехол.

• mikishat
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 120x190. Висота: 10

Сплю на нем уже несколько месяцев. У меня это неосновной матрас. Мягкий, нужно переодически переворачивать.

Переваги:
    Своих денег стоит
    Недоліки:
    Быстро принимает форму неровностей поверхности.
    • Мой Д***

Здравствуйте. Матрасы уже на протяжении 5 лет служат и служат.

• Олександр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 140x190. Висота: 10

Придбали 3 тижні тому. Доставка в Київ, прийшов в чудовому стані. Дуже зручний, уміренна твердість, не провалюється. Те що хотіли за такі кошти, більше не знайшли матрасів, які могли б порівнятися з цим за ці кошти.

Переваги:
    Якість, твердість, ціна
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Мой Д***

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь.

• Ирина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x190. Висота: 10

Брала в кровать ребёнку, твёрдый, хороший недостатков за полтора года не обнаружили! Оценка 5 с 5!)

Переваги:
    Высокий, твердый