Картка Rozetka

на основі 364 відгуки
  • Відгуки про товар продавця PointAks
  • Ілля К***
    Відгук від покупця. Продавець: PointAks

09.03.2026 замовив акумулятор BL-5C. В описі товару зазначено: 1020 mAh, 3.7 V та 3.8 Wh.
    Проте отриманий акумулятор має маркування 3.2 Wh при тих же 1020 mAh та 3.7 V.
    Згідно з формулою енергоємності (V × Ah = Wh), при напрузі 3.7 V та ємності 1020 mAh енергоємність має становити приблизно 3.8 Wh. Значення 3.2 Wh відповідає приблизно 860–870 mAh.
    Таким чином, маркування отриманого товару не відповідає заявленим характеристикам у описі. Не рекомендую, оскільки товар відрізняється від заявленого.

• Продавець  PointAks

Дякуємо за пильність іноді маркування змінюється і ми це можемо недогледіти. Вже все виправили чекаємо на оновлення товару..

• Тетяна Б***

Молодець

• Юрий О***
    Відгук від покупця. Продавець: PointAks

Даний аккумулятор вздувся через 1 рік дуже неактивного використання. Не ті вже акумулятори, як були колись. Не рекомендую до покупки.

Недоліки:
    Вздувся через 1 рік неактивного використання
    • Юрій

Така сама ситуація

• Павел
    Відгук від покупця. Продавець: PointAks

Нажаль, тримає заряд пару днів і це якщо не користуватись взагалі. Дуже дивно, бо оригінальний акум при активованому користуванні тримав тиждень і більше. Ніби характеристики такі самі, але заряд не тримає взагалі

Переваги:
    Хіба що дозволяє просто включити телефон і швидка доставка
    Недоліки:
    Не тримає заряд
  • Валерий
    Відгук від покупця. Продавець: PointAks

Аккумулятор давал надежду на то что раскачается, но увы, заряда хватает на сутки это максимум, телефон нокиа 1100, цена соответственно высока, надеюсь что такой попался, но увы посоветовать данный товар невозможно, а да голограм и тд. тоже нет.

Переваги:
    Не увидел
    Недоліки:
    Ёмкость, цена
    • Павел

В мене така сама історія

• Геннадій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: PointAks

Заменил старый аккум на этот новый..
    Зарядил новый аккумулятор на полную и приёмник Retekess TR602 на максимальной громкости отрабатывает как надо.
    Кстати, благодаря этому новому аккуму, узнал что старый аккум вздулся, а по виду бы и не сказал, крышка отсека питания приемника с ним нормально не закрывалась.
    На старом аккуме, на одном заряде, приёмник работал до 4 часов на самой маленькой громкости... посмотрим сколько на новом аакуме протянет приёмник.
    Спасибо за товар.

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Нет.
  • Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: PointAks

Не знаю, может мне просто повезло, но мой экземпляр оказался очень качественным. При получении заряжен был процентов на 60. После полного разряда, при последующем заряде набрал чуть больше 1300 мАч. Сейчас, после недели эксплуатации в него влазит почти 1500мАч при заявленных 1020. Брался для видеорегистратора, встал как влитой, нагрузку держит отлично.

• Галина К***
    Відгук від покупця. Продавець: PointAks

Акумулятор Nokia BL-5C, 1020 mAh купувала для маминого оригінального Nokia модель : 2600,старенького , але дуже надійного та простого телефону.
    Із сучасними вона ніяк не справляється .
    Акумулятор у режимі очікування тримає чітко 4-5 днів. На 4 день у режимі розмови через 60-90 хвилин телефон починає сигналити, що батарея вимагає заряджання .На скільки його вистачить час покаже .
    Взагалі Акумулятор Nokia BL-5C, 1020 mAh мене влаштовує, оскільки оригінального вже дуже давно купити неможливо .
    Я задоволена, що взагалі вдалося його купити .
    Попередній акумулятор PowerPlant Nokia BL-5C протримався в режимі частих зарядок і тривалих розмов з Листопада 2022 р по 25.01.2024р потім
    надувся , як подушка. Два роки роботи це вже добре.
    Дякую продавцю за швидку відправку та РОЗЕТКУ за відмінний сервіс.

Переваги:
    Підходить до моделі мого телефону .
    Недоліки:
    Поки новий не виявила .
  • Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: PointAks

АКБ BL-5C з голограмою Nokia, в упаковці.
    Доставили швидко. Заряд тримає дуже добре
    Щиро дякую!

Переваги:
    Якісний товар
  • Виктор П***
    Відгук від покупця. Продавець: PointAks

С коробки заряжен на 100%, вставил в телефон и всё работает.

• Елена П***
    Продавець: PointAks

Прислали кабель

• Владимир Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Лідери

Швидка доставка, добре тримає заряд

Переваги:
    Якісна

Дякуємо за добрі слова та 5 зірок

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Лідери

Швидкий вихід на зв'язок,швидка відправка на вигляд якість гарна а там буде видно.

• Продавець  Лідери

Дякуємо за добрі слова і за п'ять зірок)

• Тамара М***
    Відгук від покупця. Продавець: Лідери

Все супер. Обработка заказа, отправка все очень быстро. Очень довольна и товаром и ценой.

Переваги:
    Очень рекомендую
    • Продавець  Лідери

Дякуємо, наша команда старається)

• Віктор М***
    Відгук від покупця. Продавець: Лідери

Батарея чудової якості.Дякую продавцю!

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Лідери

Дякуємо Віктор за чудові слова і за п'ять зірок)

• Федір С***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Отримав,встановив, акумчик в nokia показує 100%це означає супер!тому що клеми заклеєні плівкою з фабрики.

Переваги:
    Ціна-якість.
    • Продавець  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Іван М***

Скільки батарея протримала днів? Приблизно.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Акумулятор відправили швидко.Акумулятор робочий(перед тим, як ставити в телефон, треба з контактів зняти захисну плівку). Рекомендую продавця.

Переваги:
    Швидка доставка.
    Недоліки:
    Не знайшов.
    • Продавець  RGSM

• Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Надійність- за ціною, що приємно здивує.

Переваги:
    Супер ціна

• Віктор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Хороший акумулятор за доступну ціну

• Сергій Я***

Работает нормально

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Дякую за гарне обслуговування та швидку доставку.

Переваги:
    Недорого. Працює нормально.
    Недоліки:
    Поки що не виявив.
    • Продавець  RGSM

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Чудова батарея, 2 доба – заряд тримає навіть не просіла. продовжив життя своєю NOKIA 2700. Дякуємо продавцеві.

Переваги:
    Якість товару

• Артем Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Лідери

Прийшла за день , працює нормально)
    Колонка 8 років лежала в тумбочці зі вздутою батареєю. Тепер ще попрацює)

Переваги:
    Швидка доставка , все ціле
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  Лідери

Дякуємо за добрі слова і п'ять зірок

• сергей з***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Акумулятор bl-5c получил и проверил в зарядке и работе. Все соответствует описанию. Можно брать , качественний акумулятор.........

• Артем М***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Нова батарея для звичайного кнопкового телефону. Присутня наліпка на контактах, що гарантує її невикористання. Недовго заряджається. Довго тримає заряд.

Переваги:
    Швидка доставка. Помірна ціна.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  RGSM

• Оксана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Лідери

Шидка доставка- отримала вже на 2 день з моменту замовлення. Батарея робоча. Вислали інструкцію з користвання.

• Продавець  Лідери

Дякуємо за добрі слова і за п'ять зірок)

• Ілля
    Відгук від покупця. Продавець: Лідери

Батарея працює і иелефон вдалось оживити.

Дякуємо за добрі слова і п'ять зірок

• Игорь Р***

Швидко доставлений, робоча

Дякуємо за п'ять зірок

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Плівка на контактах , треба зняти , щоб зарядити, ємність менша заявленої , але за такі гроші годиться

Переваги:
    Цінв
    Недоліки:
    Не вказано про захисну плівку
    • Продавець  RGSM

Доброго дня! Розуміємо ваше питання, проте варто відзначити, що наявність захисної плівки на контактах акумулятора – це елемент упаковки, який може відрізнятися залежно від виробника чи партії товару. Ми, як продавці, не завжди можемо заздалегідь гарантувати, буде плівка на конкретному акумуляторі. Це може залежати від часу виробництва та специфіки упаковки. Ми завжди намагаємося надати найточнішу інформацію про товар, але в даному випадку через особливості упаковки не можемо гарантувати наявність або відсутність захисної плівки. Хочемо пояснити, що невеликі відхилення ємності акумулятора (в межах до 15% від заявлених характеристик) вважаються нормою і не є браком. Це пов'язано з особливостями виробництва акумуляторів, де можуть бути мінімальні варіації в реальних показниках ємності. Зазвичай такі відхилення не впливають на загальну продуктивність пристрою, і вони визнані допустимими стандартами якості. Якщо ж різниця в ємності перевищує 15% або акумулятор не працює належним чином, це вже може бути підставою для звернення за гарантією. Якщо у вас виникли додаткові питання чи проблеми з роботою акумулятора, ми з радістю допоможемо!

• вадим д***

якісна батарейка.працює

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Лідери

Продавець швидко звʼязався і відправив товар. Все добре, рекомендую.

• Продавець  Лідери

Щиро дякуємо за добрі слова і за п'ять зірок, підписуйтесь на нас в соцмережах

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Лідери

Недоліків не виявили. Швидко заряджає, довго тримає заряд

Переваги:
    Гарно працює, гарна якість за свою ціну, швидка доставка
    • Продавець  Лідери

Щиро дякую за п'ять зірок)

• евген а***

Супер'!

• Вячеслав

Нормальний акумулятор.

• Алексей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарний акумулятор

Переваги:
    Відповідно до опису
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Роман Г***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Переваги:
    Ціна,якість.
    • Продавець  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!