Картка Rozetka

Відгуки покупців про Дерев'яний дубовий кухоль 0,7 л. Gazda Пивний з карпатського дуба. Ручної роботи

Оцінка користувачів 4.89/5
  • Денис Н***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Не було в наявності конкретно тих який на фото, були альтернативні варіанти

Переваги:
    Хороші кухлі, тримають пиво те шо треба
    Недоліки:
    трохи грубі вінця кружки, нічого що не поправилось би маленькою кількістю наждачки
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Роман

Гарний кухоль

• Продавець  LikePrix

Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Наталья С***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Мой отзыв очень негативный. Зря потраченные деньги и испорченный подарок именинику.
    С первого же преминения с дна чашки стало капать, просачиваться через дерево. Продавец предложил, как решение проблемы, залить водой и оставить на сутки.
    Через сутки, место, с которого капало, от влаги покрылось белой плесенью. А воск внутри стал активно отходить. Все фото прилагаю.

Переваги:
    Недоліки:
    Не предназначена для питья напитков
    • Продавець  LikePrix

Доброго дня Наталія. Дякуємо Вам за зворотній відгук. Стараємось робити екологічно чистий продукт без хімічних речовин. Будемо узгоджувати з клієнтами обробку кружки щоб розуміти всю специфіку використання такої продукції. З Вами ми зв'язалися особисто та компенсували вартість виробу.

• Наталья С***

Видимо мне попался бракованный товар. Продавец проявил лояльность и компенсировал стоимость товара.

• Влад
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Быстро пришло, очень качественная работа, брал как подарок на др другу, очень доволен остался. С. О. В. Е. Т. У. Ю!

• Продавець  LikePrix

Доброго дня Влад. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Катерина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

дуже приємна продавчиня, слідкує за доставкою та перепитує про вподобання. келихи сподобалися, ідеальні для подарунку і собі додому, пити спокійно пиво чи щось безалкогольне :)

Переваги:
    ручна робота, суцільне дерево, грані, акуратні, ще й воском змазують
    • Продавець  LikePrix

Доброго дня Катерина. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Максим З***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Товар прийшов швидко , якість повністю задовольняє

Переваги:
    Ціна , якість , гарний сервіс
    • LikePrix

Доброго вечора Максим. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Алексей К***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Пришла целая и хорошо запакованная! Никаких браков нету! Отличный продавец!

Переваги:
    качественно сделана, удобно держать в руке
    Недоліки:
    пока не заметил
    • LikePrix

Доброго вечора Олексій. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Виталий
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

В общем были в Яремче, думали купить кружку на подарок, так там сплошной хлам, склеено из кусочков.... пришлось заказать в интернете.

Заказал сразу пару, пришли хорошо запакованы. Качественное изделие, из цельного куска дерева сделана, ручка приклеена основательно, внутри обработанное воском (на фото видно на дне воск он легко удаляется), легкий запах дерева.

Без трещин и прочих дефектов.

• LikePrix

Доброго дня Віталій. Дякуємо за Ваш позитивний і змістовний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин

• Наталия О***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Дуже хороший магазин, товар якісний, продавці чемні. Дякую!

Переваги:
    Приємне обслуговування, якісний товар, швидко надіслали
    • LikePrix

Доброго дня Наталія.
      Дякуємо за Ваш гарний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Людочка Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Качество супер,быстрая отправка,индивидуальный подход!

Переваги:
    Качество,быстрая доставка

Доброго дня Людмила.
      Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Дуже задоволені тим що вам сподобалась пивна дубова кружка. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Володимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Товар прийшов швидко, якість відмінна, продавець дуже уважний і приємний у спілкуванні. Дуже вболіває за якість та швидкість обслуговування клієнта

Доброго дня Володимир.

• Ольга В***
    Продавець: LikePrix

Быстро отправили. Пришла целая без каких-либо изъянов. Хорошо смотрится, надёжно прикреплена ручка.Качественный материал. Все устроило . Рекомендую

Переваги:
    Качественно сделана , отлично выглядит
    Недоліки:
    Не заметила
    • LikePrix

Доброго дня Ольга. Дякуємо за Ваш позитивний і змістовний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• саня
    Продавець: LikePrix

не воняет ли кружка маслом или чем там её обрабатывают,ибо многие говорят что издаёт неприятный запах..?

Доброго дня Олександр
      Ми обробляємо натуральним масловоском вироби для захисту від цвілі та шкідників, тоді виріб не вбирає вологу та виглядає красивіше. Ми можемо Вам відправити кружку нічим не оброблену і ви самостійно можете її обробити чим забажаєте. Почитайте відгуки клієнтів, всі задоволені.