Відгуки покупців про Килимок Пазли Мікс 8 елементів,ортопедичний, масажний килимок, Ortek (Ортек) дитячий, сертифікований + м'яч масажний у подарунок

Оцінка користувачів 4.83/5
  • AI аналіз відгуків
    75 відгуків:  89% позитивно, 7% нейтрально, 4% негативно.
    Клієнти загалом дуже задоволені ортопедичним килимком-пазлом. Він подобається як дітям, так і дорослим, відзначають гарну якість матеріалів, швидку доставку й ефект масажу. Більшість користувачів особливо цінують яскраві кольори, відсутність специфічного запаху та універсальність використання для всієї родини. Окремі покупці скаржаться на наявність запаху у деяких екземплярів, а також зустрічались випадки деформації пазлів, через що вони погано з'єднувались між собою.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Супер, задоволена і я, і дитина

Переваги:
    Килимки різної жорсткості, підходять для будь-якого віку
    Недоліки:
    Трішки ковзають на плитці
  • Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Дуже класна штука, рекомендую!

• Вікторія Ш***

Доставили быстро, ребенку нравится

• Мария С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Дуже якісний килимок, дитині сподобався , шви рівні без запахів резини , рекоменудую

• Каріна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Замовляла 8 шт, прийшло 7 шт, помітила це, лише коли подарувала подарунок, дуже неприємна ситуація

Недоліки:
    Отримала 7 шт. , замість 8
    • Продавець  Lucky Mag

Ми з вами вже зв'язалися , та надішлемо вам пазл за власний рахунок.

• Валерій З***
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Забрали посилку, в якій було 7 штук хоча замовляли 8, дома відкрили то засмутились трохи

• Продавець  Lucky Mag

Так , дійсно була помилка на складі. Надіслали вам пазл за власний рахунок. Вибачте за незручності.

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Забрала на днях посылку и у нас в упаковке лежало 7 шт,хотя на сайте написано 8 шт комплект.

Недоліки:
    Не хватает 1 шт
    • Продавець  Lucky Mag

• Вікторія К***

Прислали 1 пазл тот что не хватало,спасибо

• Заика Е***

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Килимком задоволені,діти бігають із задоволенням

Переваги:
    Легко складається
  • Ирина И***

Отправили быстро, хорошие коврики

• ОЛЬГА

Добрі ортопазли

• Елена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Гарний килимок. Якість відповідає опису. Легко миється.

• Продавець  Lucky Mag

Доброго дня. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого товару . Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.

• Юлія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Супер річ для діток хто починає ходити. В нас не наступав повністю на праву ніжку , до 10 днів і вже топає.

• Мирослава Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Повністю задоволена всім. Пазли якісні, всі деталі сходяться (вирізи вірні), ніякого стороннього запаху. Яскраві, дитини цікаво.

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Lucky Mag

Дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви високо оцінили якість нашого товару. Ваш досвід користування буде дуже корисним майбутнім покупцям зробити правильний вибір.

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Гарна якість, без запаху, яскраві кольори. Дитині 1,10 дуже подобається по ньому ходити і дорослим теж. Швидка доставка.

Переваги:
    Гарна якість, яскраві кольори

• Наташа Н***

Супер.Дітки в захваті.

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Чудова річ для масажу стоп

• Яна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Замовлення доставили дуже швидко. Якість килимків гарна, запаху гуми не мають. Випуклі елементи не продавлюються і витримують навіть дорослого.

Переваги:
    Гарна якість матеріалу, не смердять
    Недоліки:
    Не має
  • Борис М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Чудове придбання, з задоволенням ходять і діти, і дорослі

Переваги:
    Приємний на дотик і якісний матеріал
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  Lucky Mag

Доброго дня, Борис. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого ортопедичного килимку. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.

• Віта Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Брала ці килимки свому племіннику. Йому сподобалось. Тому рекомендую цей товар

• Продавець  Lucky Mag

Доброго дня, Віта. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого ортопедичного килимку. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.

• Олена П***

Дякую, все сподобалось!

Переваги:
    Гарна якість, без неприємного запаху, яскраві кольори та цікаві форми
  • Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Килимок-пазли купували дитині 2-х років. Сподобався. С задоволенням складає його і бігає по ньому. Зручний, не займає багато місця, яскравий, подобається дитині та корисний.

Переваги:
    Яскравий, цікавий
    • Продавець  Lucky Mag

Доброго дня, Олена. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого ортопедичного килимка. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.

• Ольга С***

Все супер. В цілому задоволена

Переваги:
    Не пахнуть, рівні
    Недоліки:
    Не побачила
  • Наталя П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Швидка доставка,резона без запаху,8штук всі разної структури,кольори яскраві, дуже подобається,ціна якість супер.

Переваги:
    Яскраві,різна,при складанні тримаються пазли дуже добре
    • Продавець  Lucky Mag

Доброго дня. Наталя. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого ортопедичного килимку. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.

• Ганна Є***
  • Вікторія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Швидка доставка, якісний товар. Малюку подобається, дорослим теж. Дякую!

Переваги:
    Хороші масажні елементи, яскравий
  • Оксана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Швидко доставили.Коврик просто казковий і яскравий.

Переваги:
    Яскравий,малюкам моїм дуже сподобався
  • Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Дякую за швидку відправку! Угода пройшла чудово!

• Вера Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Коврик понравился, соответствует описанию, быстро отправили.Еще и массажный мячик был в подарок.Рекомендую продавца.

Переваги:
    Цена,качество.
  • Юлия И***
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Замовляла даний коврик декілька тижнів тому. Швидко доставили, килимок дуже яскравий одразу привернув увагу дитини тому цікаво не тільки по ньому ходити а й гратися. Немає запаху, легко збирається, покупкою задоволені ️

Переваги:
    Швидка доставка, якісний матеріал, відсутність запаху, яскраві кольори.
    Недоліки:
    Не виявила
  • Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Заказывала давно, ребенку нравится, топаем по ним с первых самостоятельных шагов. Одно большое НО. Два из восьми пазлов деформированы и вот чуть ли не год лежат и не разровнялись. Из-за этого в единый коврик собрать не могу:( валяются по одному... Ребенок их легко разъединяет в принципе все равно. Также два пазла (розочки и шипы пирамидной формы, не знаю как правильно назвать) для ребенка оооочень жёсткие, лежат в коробке, да и мне даже больновато по ним ходить, поэтому наверное присмотритесь к варианту с меньшим количеством пазлов

Переваги:
    Без запаха, все пазлы с разными узорами, яркие
    Недоліки:
    Деформированы несколько пазлов, не собирается из-за этого в коврик, скользят по плитке и ламинату
  • Онищенко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

хорошие коврики, твердые, такие как должны быть для массажа ножек, без запаха! Быстрая отправка! Мяч в подарок тоже был в наличии! НО...два коврика деформированы, очень сложно их скрепить между собой! три дня уже лежат и не выравниваются! Фиолетовый с одной стороны, бирюзовый с двух сторон! за что сняла звезду((

Переваги:
    соответствует описанию, без запаха
    Недоліки:
    два коврика деформированы
  • Сергей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Дитині сподобався, і бігає, і складає як пазл, і кольори вивчає. Якість гарна без проблем витримує дорослого

Переваги:
    Килимок якісний, без стороннього запаху
    • Продавець  Lucky Mag

Дякуємо за ваш відгук, дуже раді, що Вам сподобався наш товар. Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині.

• Александр М***

Очень довольны)))

Переваги:
    Хорошее качество, ребёнок в восторге)))) спасибо большое
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  Lucky Mag

• Леся Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Заказ был отправлен в день заказа,что очень радует- оперативно. Все целое, хорошо упаковано и качество отличное

• Дмитрий
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag

Качественный материал пластика, запаха нет. Ребёнку очень понравился

Недоліки:
    Нету