- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 5.5
Звичайні гантелі
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 26
Все супер! Дешево і сердито.
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 5.5
Моя перша гантеля. Виглядає нормально. Правда думав що не буде така велика.
- Олег А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 23
Дякую Розетці! Нова, ціла, без пошкоджень. Прибула в свій термін. Низька оплата за доставку. Дуже задоволений.
- Переваги:
- Недорого – реальна ціна. Все ціле та справне.
- Недоліки:
- Немає.
- Віталій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 5.5
Чудова гантель. Після ії отримання купили другу
- Недоліки:
- Не має
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 26
Замовляв дві гантелі. Стан відмінний. Слабуваті трішки гайки. Вони з пластику. Не критично але трохи розкручуються, а сильно затискати страшно, щоб не тріснули. А взагалі, якщо потрібен бюджетний варіант, рекомендую.
- Переваги:
- Ціна відповідає якості
- Недоліки:
- Розмір.
- ОлеГВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 26
Отримав. Забрав. Є брак. Хочу повернутися один диск на 5 кг. Приїхали.
- Переваги:
- Недоліки:
- Брак. Не перевіряють перед відправкою.
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 26
Прийшов лише гриф, без блинів.
- Дмитрий У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 26
Задоволений товаром і продавцем
- Переваги:
- Спорт в домашніх умовах
- Недоліки:
- немає (тільки може кабарити гантелі великуваті), але свою задачу все одно виконує.
- Даниил К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 26
Прийшли тільки бліни, гриф не поклали
- Недоліки:
- Гриф не поклали
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 5.5
Нормально гантели за свою цену, не пачкают руки
- Думич Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 26
В описі товару вказано:
До комплекту входить: *два грифи*, чотири гайки
...
Загальна вага: 26 кг (*дві гантелі*)
гриф прийшов тільки 1, а товар зник з наявності, де мені тепер взяти ще 1?- Переваги:
- Нормальна гантель
- Василь Ф***
Які 26кг "дві гантелі "?
26 кг "одна гантель". Там люди навіть фото, відео прислали тобі важко було просто побачити це? - Думич Н***
Яка мені різниця, що там присилали інші люди, якщо в описі товару чітко вказано - "Загальна вага 26кг (дві гантелі)" ?
Перед тим як писати коментарі, перевір опис товару і подумай над доцільністю свого вбросу.
посилання
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 26
Мне пришли отличного качества. Без повреждений. Гантели, конечно а разы обьемнее, чем такого же веса из метала, но зато по не большой цене, в отличии от того же метала.
- Переваги:
- Вполне хорошее качество, не дорогие
- Данілов О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 23
Здорова корова, но я радий
- Переваги:
- Здорова корова
- Мамиконян А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 26
#мояраспаковка
в целом доволен- Переваги:
- цена - качество
- Недоліки:
- бойшой размер
- Уляна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 26
хороше співвідношення ціни-якості
- Переваги:
- хороше співвідношення ціни-якості
- Недоліки:
- розмір
- Представник бренду
Спасибо за ваш заказ и отзыв!
- Триколич К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 5.5
Добрый вечер! Гантеля крутая за свои деньги. Но видно напилнитель через щели и как кто-то ней пользовался ( на ней глубокие царапины) а так топ за свои деньги.
- Переваги:
- Гантеля
- Недоліки:
- Большие щели, поцарапаные блины
- Виталий З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 26
одна из самых приятных покупок на розетке. за соотношение веса и цены вряд ли вы найдете лучше.
- Переваги:
- цена, вес
- Недоліки:
- размер и неудобство выполнения, но оно того стоит
- Представник бренду
Здравствуйте!
Спасибо вам за отзыв. Продуктивных тренировок!
- Оксана Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 5.5
Гантелею задоволена на 100%. Чудова якість, максимально зручна в процесі тренувань, а ціна взагалі вогонь.
- Переваги:
- Гантеля в цілому
Дякуємо вам!
- Віктор Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 23
Тріщина в різьбі. Через це дуже важко закручувати фіксатор. Але користуватись можна.
- Переваги:
- Недоліки:
- Якість грифа
- Антон
Чего не сделали возврат? Или она появилась не сразу?
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 5.5
Гантелі мені сподобалися, хороша якість))
- Переваги:
- За свої гроші бомба
- Недоліки:
- Пока немає
- Андрей Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 26
Гантели сделаны качественно. По размеру они довольно таки большие, на первый взгляд, но это дело привычки. Через несколько тренировок вы уже этого не заметите. Гриф удобный. Покупкой полностью доволен. Советую.
- Вовк Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 5.5
Был немного удивлен когда начал узнавать стоимость гантелей по магазинам в городе, оказалось что самый простой вариант на 5 кг стоит не меньше 500 грн. и выглядят при этом хуже чем эта модель. Самый простой и соответственно дешевый вариант для домашних нужд. Как по мне немного тонковат гриф, буквально плюс 3-5 мм в диаметре и хват был бы идеальным. Есть небольшой недовес (гриф с гайками всего 300 гр), но для меня это не критично. В целом покупкой доволен.
- Переваги:
- Соотношение цена/качество, наборной тип.
- Недоліки:
- Тонковат гриф.
- Пересичан А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 26
Всё настолько плохо,что я разочаровался . Написали в особенностях "Доставляется в усиленной упаковке",но я увидел только картонную коробку. Пластик поцарапанный. Резьба некачественная. Хотели вернуть ибо мучались больше часа что-бы гайки могли войти в резьбу.. Надеялся на хорошее настроение,но вы мне его только испортили.
- Переваги:
- эспандер который дали в подарок.
- Недоліки:
- Блины поцарапанные,товарного вида нет. Резьба на пластике не качественная.
Эксперт RozetkaДобрый день, Александр! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. Спасибо за предоставленную информацию. Мы примем меры для улучшения качества работы нашего магазина и недопущения подобных ситуаций в будущем.
- Игорь М***
Хорошая гантель, но есть ошибка в описании, гриф 0,5, а не 1кг
Эксперт RozetkaДобрый день, Игорь! Спасибо за обращение. В ближайшее время ошибка на сайте будет исправлена.
- Валентин Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 26
Хорошая гантелька (26кг) могу рекомендовать из всех недостатков которые о ней пишут здесь нашел это только размер но для меня это не недостаток.
- Переваги:
- Есть
- Виталий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 5.5
комфортна в користуванні. непоганий зовнішній вигляд.
- Переваги:
- Широкий спектр використання
- Недоліки:
- Недостатьній зажим( часом необхідно підтягувати).
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 26
В целом гантеля хорошая, но гриф кривой из-за этого зажимы по резьбе ходят с усилием.
- Переваги:
- Недоліки:
- Гриф кривой.
- Максим
Вернуть, или заменить, не пробовали, если критично?
- Представитель компании RN-Sport
Здравствуйте!
На наших грифах, гайки закручиваются с небольшим усилием для того, абы избежать произвольного откручивания гаек при занятиях с гантелями.
Мы работали с разными грифами, и других производителей, гайки сами откручиваются, это куда хуже, чем когда гайка закручивается плотно.
- Юрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 26
Задоволений на 5+
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Розмір(дуже великі бліни) , але це не настільки важливо
- Олександр Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 23
Хороші гантелі, чому саме "гантелі" - тому що я купив їх одразу дві, томущо для занять спортом потрібно щоб була пара. Що можу сказати про переваги:
1 Вага відповідає дійсності
2 добре покрита пластиком( рівномірно)
3 Доступна ціна і подарунок еспандер, навіть два - до кожної гантелі(хоча першочергово консультант на розетці сказав що не буде тому що куплена за допомогою "Оптата частинами" але це окрема перевага
4 Доступна послуга "Оплата частинами"- повірте це також дуже важливо, за це окрема подяка
5 Гантелі дуже добре лежать в руці
Недоліки
1 Трохи погано закручуються гайки, що я маю на увазі -коли тільки прикладаєш і починаєш крутити - погано зловлюють різьбу, але можна приспособитись
2 В одному з блінів - 5 кг є пустоти, не рівномірно залитий наповнювач -хоча те ні як не впливає на тренування
3 Як на мене трохи затонкий метал в грифові- не знаю чи на довго вистачить, але за такі гроші - будем вважати нормою
Загальний висновок такий - гантелі дуже хороші, сам купив і всім раджу - хто веде здоровий образ життя. Це моя перша покупка на розетці - і дуже вдала, хоча я трошки хвилювався.
Буду купувати ще - тут дуже багато товарів які мені потрібні для дому і для мене особисто, Дякую усім працівникам розетки, - Семенюк Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 26
Як би різьба не відламалась поставив би 5 зірок,але думаю клей допоможе,і на одній фотці показує гриф з залізною різьбою а на іншій фотці показує пластмасову різьбу.Гантелю раджу всім
- Переваги:
- Вага=ціна
- Недоліки:
- Тільки відкрив посилку зразу частинка різьба відламалась
- Николай Г***
Я так понял, что на обеих фотографиях материал грифа металлопластик. Как так получилось, отломалась часть резьбы, когда открыли посылку?
- Семенюк Д***
Николай Гора,гриф метал,а різьба на грифові пластик
- Семенюк Д***
Потрібно було ще почекати а потім вже ставити відгук. В одному диску 2.5 кг відчувається порожнина між пластиком і диском,і саме а тому місці дуже прогинається пластик і відчувається вм'ятина.Як би не відламалась різьба і вм'ятини в диску не було поставив би 5 зірок а так треба було 3 ставити.
- Гусаковський В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 26
Да за такі грощі, гантель вагою в 26 кіло ви не знайдете ніде, перерив увесь інтернет і не знайшов! А тут і ціна і якість радують! Раджу!
- Переваги:
- Ціна, Якість
- Недоліки:
- Об'ємні
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 26
Дещо розчарований даною покупкою, - був кращої думки про фірму RN-Sport. Раніше вже замовляв бітумні диски по 10 кг цієї фірми і був задоволений їхньою якістю, тому і вирішив придбати гантелю на 26 кг саме цієї компанії.
Але з гантелею виявилось не все так добре - 26 кг тут не має, як заявлено в описі, а все тому, що гриф дуже легкий і являє собою тоненьку трубку покриту пластиком, загальною вагою всього 375 грамм(фото додається).
Блини начебто непогані, але в деяких місцях трохи продавлюються, так ніби між пластиком і битонною частиною є пустоти, - загалом це не заважає, але в попередній покупці такого не було.
Напевне наступного разу буду шукати спортивне обладнання іншого виробника.- Переваги:
- Недоліки:
- Немає заявленої ваги. Тонкий легкий гриф, що відчувається дуже не надійним.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 26
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 26
Это брак или это допустимо, что гриф кривой?
- Переваги:
- Недоліки:
- Кривой гриф
- Представитель компании RN-Sport
Здравствуйте!
Это считается заводским браком, свяжитесь по форме обратной связи, мы заменим вам гриф. - Александр Ш***
Та же ситуация
- Андрей С***
Уважаемый представитель компании RN-Sport, в розетке мне сказали, чтоб я сдал гантель целиком. Как быть?
- Дядя К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 5.5
Нормальная бюджетная гантель. Купил ради маленьких блинов - они хорошо дополнят 2,5 кг на других гантелях - отверстия подошли нормально. Плюс будет лишний гриф что бы для упражнений с одной гантелей на заниматься перестановками.
- Переваги:
- Резиновая накладка по центру грифа. 4 шт. по 1,25 кг блины.
- Недоліки:
- С учетом акционной цены нет.
- Александр Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 26
купил, приехали 2 шт по 26 кг, т.е. 8 блинов по 5 кг, 4 блина по 2.5 кг и по 1 кг 2 грифа...
покупкой доволен :-)- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- Крупноватые, но не сильно, как все пишут, вполне комфортно заниматься...
- Сергей
Доброго вечора ) в комлекті йде 2 грифа та 4 зажими ???