- Елена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -6.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 1
Все супер!!!Спасибо большое!!!
- Недоліки:
- Яков Ж***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Дякую
- Леся З***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -1.25. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Подобаються ці лінзи. Замовила тут вперше, приємно здивувала ціна, бо в себе в місті купувала набагато дорожче. Швидка доставка, враховуючи, що замовлення зроблено у період свят. Все доїхало ціле і неушкоджене.
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не має.
- Іван Н***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -4.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Все норм
- Переваги:
- Все норм
- Недоліки:
- Нема. Все норм
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.5. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Дуже класні лінзи, беру останнім часом завжди лінзи цієї фірми, а цього разу тут по знижці ще й чудова ціна! Тому купувала одразу по 2 упаковки - собі, мамі і колезі
- Переваги:
- Хороша якість та акційна ціна.
- Недоліки:
- Відсутні.
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -3.5. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
- Переваги:
- Хороша якість та акційна ціна
- Недоліки:
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -7.5. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
- Переваги:
- Хороша якість та акційна ціна
- Недоліки:
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -12.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Мені все сподобалося
Буду замовляти і надалі - Ночовна А***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 1
Лінзи для мене найкращі
Все супер!
Дуже задоволена, магазин рекомендую - все дуже професійно - швидко та якісно!
Термін придатності лінз великий.
Якість належна! - Ковтун-Куц В***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -4.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Дуже гарний сервіс, відправили швидко, приємна ціна.
- Переваги:
- Лінзи прийшли швидко з гарним терміном придатності.
- Недоліки:
- Кирильчук В***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -3.5. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Хороші контактні лінзи.
- Оксана І***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -5.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Все ок
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.5. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Швидко доставили, все ок
- Переваги:
- Ціна, швидка доставка в розетку
- Мария Л***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.25. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Все чудово, люблю ці лінзи
- Переваги:
- Не сушать, хватає на повних три місяці
- Олександра С***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -3.75. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 1
пружний силікон, середня товщина. дуже гарно лягають на око. найкращі лінзи за таку ціну!!
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Користуюсь давно цими лінзами. Все супер
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -4.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Користуюсь давно. Ціна і якість супер.
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.5. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 1
Беру не вперше. Дуже задоволена роботою магазину. Дякую
- Ілона П***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -5.5. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Перше моє замовлення в інтернеті такого товару. Все дуже сподобалось. Швидка та надійна доставка ( все ціле)
- Переваги:
- Швидко, надійно та якісно
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.5. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 1
Лінзи гарної якості.
- Переваги:
- Не пересушують очі
- Виктор Н***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 1
Отлично!
- Переваги:
- Цена и качество
- Недоліки:
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -1.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Лінзи хороші, купую вдруге.Ношу не повний день, тож при правильному зберіганні працюють більше трьох місяців)) Все добре, дякую!
- Переваги:
- Добре працювати в них.
- Дмитрий В***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -3.25. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 1
Якісні контактні лінзи
- П. Т***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -1.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Зв'язались та відправили оперативно. Все добре, лінзи хороші, день вже відпрацювали)
- Дарина Г***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 1
Погано одягаються і фіксуються
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -6.5. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Заказала 4 линзы (-6.50D). Как итог пришли 3 линзы (-6.50D) и 1 линза (-6.00D)
- Переваги:
- Линзы хорошие
- Недоліки:
- Плохой магазин
- Smart L***
Марина, добрый день. Проверили информацию по данной ситуации. Просим ответить нам во внутреннем чате Розетки либо связаться с менеджером который принимал ваш заказ для урегулирования данной ситуации и обмена неправильно отправленной линзы. Приносим извинения за неудобства.
- Дар'я К***Відгук від покупця. Продавець: Megaoptics. Діоптрії: -3.25. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 1
Все чудово!
- Продавець Megaoptics
Дякуємо
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Megaoptics. Діоптрії: -3.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 1
Не погані за свої гроші
- Переваги:
- Ціна -якість
- Дмитро Ж***Відгук від покупця. Продавець: Megaoptics. Діоптрії: -4.5. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Мені підходять, швидка доставка, конкуретна ціна порівняно з іншими продавцями
- Переваги:
- Мені підходять, швидка доставка, конкуретна ціна порівняно з іншими продавцями
- Дмитро Ж***Відгук від покупця. Продавець: Megaoptics. Діоптрії: -4.5. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 1
Доставили швидко, гарні лінзи, користуюсь давно, дякую Вам
- Недоліки:
- Євгенія С***Відгук від покупця. Продавець: Megaoptics. Діоптрії: -2.5. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Швидка доставка, товар гарно упаковано.
Все чудово! - Дарина Г***Відгук від покупця. Продавець: Megaoptics. Діоптрії: -2.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 1
Все супер
- Anastasia B***Відгук від покупця. Продавець: Megaoptics. Діоптрії: -2.75. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 1
Мені взагалі не підійшли, відбулося сильне кисневе голодування рогівки ока. В результаті чого червоні очі і головний біль. Тому майте на увазі що тут пропускність 15 коли необхідний мінімум 20
- Недоліки:
- Низька здатність пропускати кисень
- Продавець Megaoptics
Добрий день, нам дуже шкода, що так вийшло. На жаль з лінзами таке може, тому треба строго слідувати рецепту лікаря та його рекомендаціям.
- Ната С***Відгук від покупця. Продавець: EASYoptics. Кількість в упаковці: 3
Дякую продавцю за приємну ціну
- Переваги:
- Добрі щоквартальні лінзи
- Продавець EASYoptics
Ми Вам дуже вдячні за відгук. Це важливо для нас
- Ната С***Відгук від покупця. Продавець: EASYoptics. Кількість в упаковці: 3
Швидко доставили,лінзи купую не вперше.
Підходять для використання впродовж дня не недовгий період,таки періодично треба зволожувати очі,бо лінзи пересихають- Переваги:
- Продавець EASYoptics
Вельми дякуємо за позитивний відгук