- Юлия Р***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Великі L/XL. Колір: Чорний
Рекомендуємо,качество,велике спасибі вам,мирного неба над головою
- Переваги:
- Качество,дизайн
- Юлия Р***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Темно-синій
Рекомендуємо,качество. Велике спасибі вам,мирного неба над головою
- Переваги:
- Качество,дизайн
- Алла С***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Хакі
Приятный цвет и материал
- Продавець StarsUp
Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою! Будемо раді бачити Вас знову!)
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Великі L/XL. Колір: Хакі
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Хакі
Замовляю в цьому магазині не вперше. Завжди якісно та швидко. Маски після прання не втрпчають форму, нитки не лізуть.
- Переваги:
- Якість і краса.
Дякуємо за довіру
- АллаВідгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Бежевий
Дуже гарні маски, і в них легше дихається, ніж у звичайних медичних. Менеджер магазину передзвонила протягом кількох хвилин після оформлення замовлення на Розетц і, коли маски прибули на Нову Пошту, прислала смс. Тільки приємні враження від покупки у продавця StarsUp. Дякую!
- Переваги:
- якісні і гарні маски
- Недоліки:
- нема
- Продавець StarsUp
Дякуємо Вам за детальний відгук. Були раді допомогти Вам та маємо надію побачити Вас знову у нашому магазині!
- Валентин Ф***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Великі L/XL. Колір: Хакі
Можна купувати
- Переваги:
- Хороша маска, але раджу купувати розмір - М, оскільки елька на моє доволі стандартне обличчя вже великувата.
- Недоліки:
- не виявив
- Галина У***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Бежевий
Добре дихати, подобається колір і вишивка, швидко надіслали.
- Переваги:
- Добре дихати, подобається колір і вишивка, швидко надіслали.
- Недоліки:
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Бежевий
Давить в вуха, некомфортно.
- Переваги:
- Якісна, гарна річ
- Недоліки:
- допоки не замітила
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Великі L/XL. Колір: Темно-синій
Купила размер М для себя и две L для мужчин. Хорошее качество, дышащий материал, красивый дизайн, комфортное ощущение в маске.
С заказом пришёл сюрприз) - пробник крема и рекламная открыточка какого-то интернет-магазина.
Спасибо! Покупкой довольна))- Недоліки:
- Нет фиксатора, Не совсем прилегает на переносице.
- m.ewtushenko Е***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Темно-синій
Маска лёгкая, хорошего качества, размер М, подошёл для небольшого женского лица
- Переваги:
- Лёгкая и дышащая
- Недоліки:
- Марина А***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Хакі
Очень понравились -размер М это для женщин.Спасибо за качественные и натуральные масочки!
- Переваги:
- Это Лен и этим все сказано
Спасибо за отзыв!
- Ярослав Т***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Темно-синій
Замовив велику синю і велику хакі. від Хакі - в захваті! Є відповідний коментар. Цю буду порівнювати з Хакі:
форма - погане ликало, пласке, гірше сидить і тримається на обличчі. Це головна проблема. У них є і нормальне ликало, просто одразу оговоріть цей момент.
тканина - тонший, менш цупкий льон у порівнянні з Хакі. З одного боку, м'якший, з іншого - тонший, гірше тримає форму. Це вже на ваш смак.
резинки - тонші, гірше тримають форму. Знову ж, на ваш смак, хтось жалівся на жорсткі резинки, а мені жорсткі у Хакі набагато більше подобаються. виглядають довговічніше, тримають форму.
Тому - замовляйте, але одразу домовтеся, щоб ликало було більш округле, "глибоке", як у Хакі на фото.- Переваги:
- Зовнішній вигляд, легкість дихання
- Недоліки:
- Якість тканини, форма
- StarsUp
Дякуємо за відгук. Врахуємо Ваш коментар.
- Ярослав Т***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Великі L/XL. Колір: Хакі
Чудова маска! Цупкий якісний льон, приємні кольори тканини і вишивки, чудово сідяає на обличчя, не сповзає, добре закриває! Перевага льону в тому, що не так ускладнює дихання, але при цьому затримує крапельки і потік повітря, захищає настільки, наскільки можуть захистити немедичні маски. Запитуйте в оператора конкретні розміри, бо я ледве не взяв М, а на мене в самий раз підійшла Л. Швидше маломірки. А от аналогічна синя сподобалась менше, гірше ликало.
- Переваги:
- Зовнішній вигляд, зручність, легкість дихання
- Недоліки:
- Немає зручного регулювання резинок
- StarsUp
Раді, що маски сподобались. Врахуємо Ваш коментар. І дякуємо за відгук
- Александр Ц***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Салатовий
- Переваги:
- Качество, внешний вид
- StarsUp
Спасибо за положительный отзыв)
- Юлия Б***
Скажите, пожалуйста, она себя ведёт после стирки? Садится или нет?
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Червоний
Чудова маска. Приємна на дотик, якісно пошита. Вислали швидко.
- Переваги:
- Якість і краса.
Дуже раді, що сподобались маски. Дякуємо за позитивній відгук
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Великі L/XL. Колір: Темно-синій
Товар якісний, відправили швидко.
- Переваги:
- Якість і краса
Дуже раді, що сподобались маски. Дякуємо за позитивній відгук
- Александр Ц***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Великі L/XL. Колір: Темно-синій
Зроблено в Україні це вже бренд.
- Переваги:
- Дуже висока якість
- Недоліки:
- Не можливі.
- Вікторія О***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Великі L/XL. Колір: Темно-синій
Зручна, легко дихати.
- Євгенія З***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Темно-синій
Очень жалею, что поверила отзывам. Пошита словно для лилипутов. Безобразная ((
- Переваги:
- Недоліки:
- Очень маленькая, неправильно скроенная, с дешёвым жёсткими резинками.
- StarsUp
Добрый день. Извините за предоставленные неудобства, скорее всего подобрали неправильный размер. Вам нужен размер Л. Можем сделать замену!
- Євгенія З***
StarsUp? a почему оператор, когда звонила, чтоб подтвердить заказ, не сообщила,что есть разные размеры? Я уже выбросила упаковки от масок.
- StarsUp
Ожидайте, с Вами свяжется оператор, для решения вопроса
- Колтачихина Л***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Темно-синій
Замовили 2 шт, одна розмір М, інша - L.
Розмір L: дуже глибока, розрахована на повні обличчя. Для нас завелика.- Переваги:
- Приємні на дотик. Дуже гарна вишивка. Дихати добре.
- Недоліки:
- Немає фіксатора для носа.
- Никишина О***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Хакі
врезаются в ушніе раковині, носить не возможно, деньги на ветер
- Переваги:
- симпатичная маска
- Недоліки:
- очень короткие резинки,
- StarsUp
Добрий день, вибачаємось за ситуацію, скоріше за все не вгадали з розміром, можливий обмін на Розмір Л
- Виктория А***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Бежевий
Спасибо сотрудникам Розетки и StarsUp за оперативную и качественную работу. Защитной маской довольна, дышится легко, буду заказывать ещё.
- Переваги:
- Качество, натуральный материал
- Недоліки:
- Пока не обнаружила
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Великі L/XL. Колір: Темно-синій
Маєьте ще більший розмір?
- Переваги:
- Чудова маска, не парить
Є тільки розмір М та Л
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Великі L/XL. Колір: Бежевий
А маєте ще більший розмір?
- Переваги:
- Легко дихати, не парить
Є тільки розмір М та Л
- Виктория А***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Хакі
Большое спасибо коллективам Розетки и StarsUp за оперативную и качественную работу. Желаю Вам процветания. Здоровья Вам и вашим близким.
- Переваги:
- Качество, натуральный лён, дизайн.
- Недоліки:
- Нет.
- Ангеліна Ш***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Червоний
Чудова маска, у якій не спекотно. Але резиночки по боках якщо що треба буде корегувати
- Переваги:
- Дизайн, якісна
- Недоліки:
- Розмір
- Светлана А***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Бежевий
Неровный крой
- StarsUp
Добрый день, можете скинуть фото, если это брак - сделаем замену. Заранее спасибо!
- Босенко Е***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Великі L/XL. Колір: Хакі
Отличная маска из льна,при соприкосновении с кожей приятна,не шершавая ткань.Главное ,что летом не парит,как медицинские маски.На лице удобна,резинки не давят на уши.Я сначала заказала размер L,но мне перезвонил оператор. и посоветовала размер М,т.к.это для женщин,а размер L идет как мужской.Рекомендую!
- Переваги:
- Хорошо прилегает к лицу, не парит.
- Недоліки:
- Не нашла
- Секереш М***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Хакі
Сразу хочу сказать спасибо менеджерам. Заказ сделала вечером, на след.день утром связался менеджер для подтверждения заказа и на след.день уже получила маску. Спасибо производителю, маской очень довольна, красивая, 100% лен, приятно пахнет. Безумно рада быстрой доставки а еще больше качеству!!!!!!!
- Переваги:
- Все на высшем уровне
- Недоліки:
- Нет недостатков
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Хакі
Замовила 2 маски. Супер!!! Охайно пошиті, натуральний льон. Буду замовляти ще інших кольорів. Рекомендую.
- Недоліки:
- СергійВідгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Великі L/XL. Колір: Темно-синій
Порадили друзі котрі замовляли в цьому магазині маски. Тепер й сам замовив, дійсно - якісний пошив та матеріал з льону, доставка за один день. Буду замовляти ще.
- Переваги:
- Якісна вишивка
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Хакі
Приобрела 3 разные маски этого производителя. В целом отличные. Не хватает только в коллекции производителя таких же черных с вышивкой разных цветов, я ты тогда еще набрала)
- Переваги:
- качество, материал, дизайн, легко дышать
- Недоліки:
- Яценко А***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Бежевий
Дуже класна маска! Зручна, легко дихати, оригінально виглядає, якісно пошита. Після прання виглядає так само ідеально
- Олена М***Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Червоний
Дякую за якісну і чудову маску, за дуже швидку доставку. Сервіс на вищому рівні!!!
- Переваги:
- Якість, дизайн.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець StarsUp
Дякуємо за відгук та довіру до наших товарів. Будемо раді Вас бачити в нашому магазині.
- m.ewtushenko Е***Продавець: StarsUp. Розмір: Великі L/XL. Колір: Темно-синій
Маска отличного качества, размер м подошёл идеально на небольшое лицо, спасибо отправителю за приятный подарок. Обслуживание на высоте
- Переваги:
- Одни достоинства
Спасибо за Ваш отзыв!)