Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Маска захисна багаторазова зі 100% ЛЬОНУ з Вишивкою Розмір L (Хаккі)

Оцінка користувачів 4.55/5
  • Юлия Р***
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Великі L/XL. Колір: Чорний

Рекомендуємо,качество,велике спасибі вам,мирного неба над головою

Переваги:
    Качество,дизайн
  • Юлия Р***
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Темно-синій

Рекомендуємо,качество. Велике спасибі вам,мирного неба над головою

Переваги:
    Качество,дизайн
  • Алла С***

Приятный цвет и материал

• Продавець  StarsUp

Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою! Будемо раді бачити Вас знову!)

Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Хакі

Замовляю в цьому магазині не вперше. Завжди якісно та швидко. Маски після прання не втрпчають форму, нитки не лізуть.

Переваги:
    Якість і краса.
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  StarsUp

Дякуємо за довіру

• Алла
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Бежевий

Дуже гарні маски, і в них легше дихається, ніж у звичайних медичних. Менеджер магазину передзвонила протягом кількох хвилин після оформлення замовлення на Розетц і, коли маски прибули на Нову Пошту, прислала смс. Тільки приємні враження від покупки у продавця StarsUp. Дякую!

Переваги:
    якісні і гарні маски
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  StarsUp

Дякуємо Вам за детальний відгук. Були раді допомогти Вам та маємо надію побачити Вас знову у нашому магазині!

• Валентин Ф***

Можна купувати

Переваги:
    Хороша маска, але раджу купувати розмір - М, оскільки елька на моє доволі стандартне обличчя вже великувата.
    Недоліки:
    не виявив
  • Галина У***
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Бежевий

Добре дихати, подобається колір і вишивка, швидко надіслали.

Переваги:
    Добре дихати, подобається колір і вишивка, швидко надіслали.
  • Валентина
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Бежевий

Давить в вуха, некомфортно.

Переваги:
    Якісна, гарна річ
    Недоліки:
    допоки не замітила
  • Елена
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Великі L/XL. Колір: Темно-синій

Купила размер М для себя и две L для мужчин. Хорошее качество, дышащий материал, красивый дизайн, комфортное ощущение в маске.
    С заказом пришёл сюрприз) - пробник крема и рекламная открыточка какого-то интернет-магазина.
    Спасибо! Покупкой довольна))

Недоліки:
    Нет фиксатора, Не совсем прилегает на переносице.
  • m.ewtushenko Е***
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Темно-синій

Маска лёгкая, хорошего качества, размер М, подошёл для небольшого женского лица

Переваги:
    Лёгкая и дышащая
  • Марина А***
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Хакі

Очень понравились -размер М это для женщин.Спасибо за качественные и натуральные масочки!

Переваги:
    Это Лен и этим все сказано

Спасибо за отзыв!

• Ярослав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Темно-синій

Замовив велику синю і велику хакі. від Хакі - в захваті! Є відповідний коментар. Цю буду порівнювати з Хакі:
    форма - погане ликало, пласке, гірше сидить і тримається на обличчі. Це головна проблема. У них є і нормальне ликало, просто одразу оговоріть цей момент.
    тканина - тонший, менш цупкий льон у порівнянні з Хакі. З одного боку, м'якший, з іншого - тонший, гірше тримає форму. Це вже на ваш смак.
    резинки - тонші, гірше тримають форму. Знову ж, на ваш смак, хтось жалівся на жорсткі резинки, а мені жорсткі у Хакі набагато більше подобаються. виглядають довговічніше, тримають форму.
    Тому - замовляйте, але одразу домовтеся, щоб ликало було більш округле, "глибоке", як у Хакі на фото.

Переваги:
    Зовнішній вигляд, легкість дихання
    Недоліки:
    Якість тканини, форма
    • StarsUp

Дякуємо за відгук. Врахуємо Ваш коментар.

• Ярослав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Великі L/XL. Колір: Хакі

Чудова маска! Цупкий якісний льон, приємні кольори тканини і вишивки, чудово сідяає на обличчя, не сповзає, добре закриває! Перевага льону в тому, що не так ускладнює дихання, але при цьому затримує крапельки і потік повітря, захищає настільки, наскільки можуть захистити немедичні маски. Запитуйте в оператора конкретні розміри, бо я ледве не взяв М, а на мене в самий раз підійшла Л. Швидше маломірки. А от аналогічна синя сподобалась менше, гірше ликало.

Переваги:
    Зовнішній вигляд, зручність, легкість дихання
    Недоліки:
    Немає зручного регулювання резинок
    • StarsUp

Раді, що маски сподобались. Врахуємо Ваш коментар. І дякуємо за відгук

• Александр Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Салатовий

Переваги:
    Качество, внешний вид
    • StarsUp

Спасибо за положительный отзыв)

• Юлия Б***

Скажите, пожалуйста, она себя ведёт после стирки? Садится или нет?

• Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Червоний

Чудова маска. Приємна на дотик, якісно пошита. Вислали швидко.

Переваги:
    Якість і краса.

Дуже раді, що сподобались маски. Дякуємо за позитивній відгук

Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Великі L/XL. Колір: Темно-синій

Товар якісний, відправили швидко.

Переваги:
    Якість і краса

Дуже раді, що сподобались маски. Дякуємо за позитивній відгук

• Александр Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Великі L/XL. Колір: Темно-синій

Зроблено в Україні це вже бренд.

Переваги:
    Дуже висока якість
    Недоліки:
    Не можливі.
  • Вікторія О***

Зручна, легко дихати.

• Євгенія З***

Очень жалею, что поверила отзывам. Пошита словно для лилипутов. Безобразная ((

Переваги:
    Недоліки:
    Очень маленькая, неправильно скроенная, с дешёвым жёсткими резинками.
    • StarsUp

Добрый день. Извините за предоставленные неудобства, скорее всего подобрали неправильный размер. Вам нужен размер Л. Можем сделать замену!

• Євгенія З***

StarsUp? a почему оператор, когда звонила, чтоб подтвердить заказ, не сообщила,что есть разные размеры? Я уже выбросила упаковки от масок.

• StarsUp

Ожидайте, с Вами свяжется оператор, для решения вопроса

• Колтачихина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Темно-синій

Замовили 2 шт, одна розмір М, інша - L.
    Розмір L: дуже глибока, розрахована на повні обличчя. Для нас завелика.

Переваги:
    Приємні на дотик. Дуже гарна вишивка. Дихати добре.
    Недоліки:
    Немає фіксатора для носа.
  • Никишина О***
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Хакі

врезаются в ушніе раковині, носить не возможно, деньги на ветер

Переваги:
    симпатичная маска
    Недоліки:
    очень короткие резинки,
    • StarsUp

Добрий день, вибачаємось за ситуацію, скоріше за все не вгадали з розміром, можливий обмін на Розмір Л

• Виктория А***
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Бежевий

Спасибо сотрудникам Розетки и StarsUp за оперативную и качественную работу. Защитной маской довольна, дышится легко, буду заказывать ещё.

Переваги:
    Качество, натуральный материал
    Недоліки:
    Пока не обнаружила
  • Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Великі L/XL. Колір: Темно-синій

Маєьте ще більший розмір?

Переваги:
    Чудова маска, не парить

Є тільки розмір М та Л

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Великі L/XL. Колір: Бежевий

А маєте ще більший розмір?

Переваги:
    Легко дихати, не парить

Є тільки розмір М та Л

• Виктория А***
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Хакі

Большое спасибо коллективам Розетки и StarsUp за оперативную и качественную работу. Желаю Вам процветания. Здоровья Вам и вашим близким.

Переваги:
    Качество, натуральный лён, дизайн.
    Недоліки:
    Нет.
  • Ангеліна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Червоний

Чудова маска, у якій не спекотно. Але резиночки по боках якщо що треба буде корегувати

Переваги:
    Дизайн, якісна
    Недоліки:
    Розмір
  • Светлана А***

Неровный крой

• StarsUp

Добрый день, можете скинуть фото, если это брак - сделаем замену. Заранее спасибо!

• Босенко Е***
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Великі L/XL. Колір: Хакі

Отличная маска из льна,при соприкосновении с кожей приятна,не шершавая ткань.Главное ,что летом не парит,как медицинские маски.На лице удобна,резинки не давят на уши.Я сначала заказала размер L,но мне перезвонил оператор. и посоветовала размер М,т.к.это для женщин,а размер L идет как мужской.Рекомендую!

Переваги:
    Хорошо прилегает к лицу, не парит.
    Недоліки:
    Не нашла
  • Секереш М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Хакі

Сразу хочу сказать спасибо менеджерам. Заказ сделала вечером, на след.день утром связался менеджер для подтверждения заказа и на след.день уже получила маску. Спасибо производителю, маской очень довольна, красивая, 100% лен, приятно пахнет. Безумно рада быстрой доставки а еще больше качеству!!!!!!!

Переваги:
    Все на высшем уровне
    Недоліки:
    Нет недостатков
  • Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Хакі

Замовила 2 маски. Супер!!! Охайно пошиті, натуральний льон. Буду замовляти ще інших кольорів. Рекомендую.

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Великі L/XL. Колір: Темно-синій

Порадили друзі котрі замовляли в цьому магазині маски. Тепер й сам замовив, дійсно - якісний пошив та матеріал з льону, доставка за один день. Буду замовляти ще.

Переваги:
    Якісна вишивка
  • Марина
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Хакі

Приобрела 3 разные маски этого производителя. В целом отличные. Не хватает только в коллекции производителя таких же черных с вышивкой разных цветов, я ты тогда еще набрала)

Переваги:
    качество, материал, дизайн, легко дышать
  • Яценко А***
    Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Бежевий

Дуже класна маска! Зручна, легко дихати, оригінально виглядає, якісно пошита. Після прання виглядає так само ідеально

• Олена М***
    Продавець: StarsUp. Розмір: Середні M. Колір: Червоний

Дякую за якісну і чудову маску, за дуже швидку доставку. Сервіс на вищому рівні!!!

Переваги:
    Якість, дизайн.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  StarsUp

Дякуємо за відгук та довіру до наших товарів. Будемо раді Вас бачити в нашому магазині.

• m.ewtushenko Е***
    Продавець: StarsUp. Розмір: Великі L/XL. Колір: Темно-синій

Маска отличного качества, размер м подошёл идеально на небольшое лицо, спасибо отправителю за приятный подарок. Обслуживание на высоте

Переваги:
    Одни достоинства

Спасибо за Ваш отзыв!)