- Максим У***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop
Для бюджетної дешевої кавомолки мабуть норм якість і дизайн, але краще докласти грошей і купити щось ліпше. Купив свою на початку травня, сьогодні чорний пластиковий хват ручки залишився у мене в руці під час помолу кави. Думаю, що викину в сміття просто після того, як куплю щось нове.
- Переваги:
- Вартість, простота конструкції, розбірна конструкція, регулювання ступеню помолу, керамічні жорна
- Недоліки:
- Ненадійна конструкція, важко фіксувати в руці підчас помолу (корпус прокручується в руці), зламалася швидко
- Богдан О***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop
Проблему вирішено
Не купуйте цей товар дуже не надійний перестав працювати посеред першого використання(провернувся млин у металевому корпусі)він там тримався на виступі металу і клею
- Переваги:
- Вже нема
- Недоліки:
- Перестав працювати
- Богдан О***
Зі сторони магазину немає відповіді для виришення питання
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: BoxShop
Кофемолка хорошая, пришла вовремя, впечатления только позитивные.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: BoxShop
Очень двоякое впечатление осталось после покупки кофемолки. Она и правда удобная в использовании. Но когда мы получили товар, то очень удивились. Упакован был хорошо и испортить его перевозчик не мог. Кофемолка была поцарапана с вмятинами и пятнами. Либо нам прислали товар, который уже использовали не один раз, либо выставочный экземпляр. Написали продавцу, отправили фото. Реакции как ни странно - НОЛЬ! Уважаемые покупатели, если не хотите неприятного осадка и хотите купить качественный и новый товар, то покупайте его пожалуйста не у Box Shop. Этого продавца мы категорически не рекомендуем!
- Переваги:
- Легко разбирается
- Недоліки:
- Товар б/у
- BoxShop
Добрый день, Ольга ! С Вами свяжется менеджер для решения данной проблемы. Ожидайте звонка.
- Анас Т***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop
Покупала на подарок маме. Очень довольная, что разбирается и легко моется. Так же компактная.
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop
Отличная кофемолка. Простая и удобная. Остались довольны покупкой
- Переваги:
- Простота, легко моется, удобство
- Недоліки:
- не обнаружено
- Филипп С***Відгук від покупця. Продавець: Протей
Замість кавомолки прислали інструмент для мелення сілі.
Наберіть мене.